Jump to content

LemonDemon

Membru
  • Content Count

    127
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by LemonDemon

  1. LemonDemon

    Biroul Meu

    Ca sa vezi ce chestie tare...pentru un contabil probabil.Si eu am "proiectat" HC-uri(desi e mult spus mai mult aranjam lay-out si eventual mai umblam pe la porturi). In zilele noastra poate sa il mai folosesc la o aplicatie industriala nu foarte performanta.
  2. LemonDemon

    Biroul Meu

    Pentru carcotasii care cad in penibil , procesorarele Z80 au fost dezvoltate de Zilog in 1976.La inceputul anilor '80 Z80 se gasea cam in toate calculatoarele vremii datorita dimensiunilor compacte ale sistemului,lucru care il facea portabil.Pentru istetii forumului, in Romania Z80 a fost fabricat de I.C Felix, iar primul s-a numit HC 85, care a fost lansat in 1985. Ceea ce ai vazut tu in "anii 90" a fost mai degraba HC91 care a fost foarte bine vandut(nu cred ca ai vazut HC 90). Ultimul model de HC a fost HC 2000. Pentru cei care s-au nascut cu Windows in brate, au exisat si atunci jocuri,care in pofida faptului ca erau mai mult schitate detaliile ,insa aveau farmecul lor. @john Xerox 3117 e o imprimanta chiar buna, chiar daca este alb-negru.
  3. LemonDemon

    CATERINCA

    / este exact acelasi lucru.
  4. LemonDemon

    CATERINCA

    Ultimate Showdown
  5. Din punctul meu de vedere nu este nicio problema ce credeti dumneavoatra, asa ca ma rezum sa nu mai postez nimic despre ea.Nu cred ca sunt dator nimanui cu copilarii de genul acesta si cel mai important nu cred ca este nevoie ca eu sa fac poze actelor mele personale si la postez pe un forum public. Doar pentru Captiva o sa pun un set de poze, insa doar cu masina, talonul si actele prefer sa ramana condifentiale,cel putin asa cred eu de cuviinta.(Si asta pentru ca este un Chevy si nu a mai pus nimeni poza cu ea) Iar ca sa nu fie dubii, daca va deranjeaza si puneti-le la diverse pe amandoua, pentru mine nu conteaza decat sa prezint doua modele de masini,iar celor care sunt interesati sa le dau mai multe detalii. Iar ca fapt divers,nu o sa accept niciodata invitatia cuiva de a posta/prezenta acte confidentiale, ca sa cer asa ceva cuiva mi se pare...nu mai zic cum mi se pare.
  6. ) Masina este neagra si a costat cam 84.000 eur. Lasa-i pe aia de pe DaciaPub , daca esti curios poti sa te uiti pe acelasi forum la pozele de la profilul meu.
  7. Este negru.Din pacate toate masinile care nu au fost negre sau verde inchis le-am vandut (uneori fara sa vreau acest lucru) asa ca acum am numai masini negre.Plus ca mi se pare o culoare(impropriu spus) eleganta.
  8. Masina ca masina, pana la urma este un mod destul de elegant si decent de a scoate 1310 de pe strazi, insa si acum apare problema, soferii sunt groaznici.Accelerari, frane, crosetat si blitzuri.Nu pot sa inteleg de unde atata agresivitate si dorinta de a domnia strada?!Sincer, pe mine ma deranjeaza cand vad cate unul care se zbenguie in spatele meu cand pe stanga, cand pe dreapta, da blitzuri si mai si claxoneaza.Eu ce sa ii fac? Daca vrea sa depaseasca sa o faca, niciodata nu voi accelera cand ma depaseste cineva, spre deosebire de ei. Normal ca o sa ii vad toate defectiunile masinii, numai pentru ca nu suport mamiferul care tranteste in scarba niste chei pe masa si povesteste cu facea racing si dadea fum la toti fraierii.
  9. Are tractiune integrala.
  10. Masina este limitata la 250 km/h, care oricum mi se pare foarte mult.O singura data de curiozitate am vrut sa vad cat prinde, in rest ma incadrez in limitele normale. Acceleratia este mai mult decat buna pentru greutatea ei, aproape 2t: ~ 7.4 sec Consumul ,ce sa zic, nu practic un mers sportiv asa ca e destul de relativa treaba.Orientativ, in jur de 17-18 in oras , cam 10% in afara , iar media se situeaza pe undeva pe la 12%. Da, am Casco la ea, chiar daca nu sunt antitalent la volan , paza buna trece primejdia rea.Daca la Captiva mi se pare mai rezonabil sa achit eu eventualele stricaciuni , majoritatea abuzuri cand se distreaza maimutele prin parcare, la Benz nu vreau sa am dureri de cap.
  11. Nu mi se pare submotorizat, chiar este ok motorul de 1.6 pentro o masina ca Focus.Asta in cazul in care vrei o masina normala si nu ai pretentii de sportivitate sau liniute la semafor. Pentru un condus normal mi se pare un raport pret/consum foarte bun. Imi place si modelul fata face lift si cel cu face-lift , amadoua au farmecul lor.
  12. Din pacate acum nivelul acesta de echipare nu se mai gaseste de vanzare, sau cel putin eu nu am mai vazut S350 cu L. Pretul CIP a fost de 70.000 eur , la care s-au mai adaugat taxe,TVA, etc.Oricum TVA-ul il recuperez pe firma. Per total masina a costat cam 84.000 eur fara alte cheltuieli adiacente. Manualul si acum il am cu mine in masina, pentru ca inca nu stiu ce fac toate butoanele si toate functiile din ea . Oricum ca sa usurez lucrurile pun orice optiune gasesc pe automat, cred ca stie ea mai bine ca mine ce are de facut. Apropo , manualul este inuman de mare , are peste 1000 de pagini
  13. Avand in vedere ca suntem colegi ,sau coforumisti , nu vreau sa starnesc invidie, nu acesta este scopul meu. O sa ii fac si poze la exterior.
  14. Da cu numarul ce ai avut? Nu a vrut sa stea de buna voie?
  15. Superba masina , insa am si eu cateva intrebari pentru Mircea. Mircea, te rog frumos imi spui si mie : 1.Cursul eur de saptamana viitore. 2.Raportul EUR/USD. 3.Daca indicii de bursa vor scadea. 4.Numerele la 6/49. 5.Mereu m-am intrebat , ce scrie in stele?
  16. Multumesc pentru aprecieri .Sincer sa fiu la momentul achizitionarii am fost putin in dubii pentru ca este genul de moment cand visul devine realitate si parca nu mai ai stare in tine.Dar acum am inceput sa ma bucur mai mult si am curaj sa merg mai mult cu ea
  17. Daca v-am facut cunostiinta cu ultimul venit la mine in ograda, Captiva care saracul nici acum nu i-am facut poze, am zis ca poate a venit momentul sa va fac introducerile de rigoare cu canapeaua/patul/salupa mea. Ei bine este vorba de un Mercedes Benz S350L din 2006, o masina care ma incanta din prima secunda cand m-am urcat in ea.Este genul de masina in care te simti izolat si protejat, pur si simplu esti in spatiul tau intim.Cand inchid usa si dau drumul la muzica parca plustesc. Nu merg cu ea in fiecare zi,numai la ocazii mai speciale sau cand am chef sa ma relaxez, are un efect terapeutic fantastic. Ca dotari, nu stiu ce sa zic mai repede , lista este impresionanta si mai putin importanta.Deosebit este modul in care toate aceste lucruri ,mai mult sau mai putin evidente, lucreaza ca tu sa nu simti nimic cand mergi cu ea. Motorizarea este pe benzina, 3.5l 273CP , singurul lucru care m-a interesat a fost sa fie silentioasa si chiar este! Uneori uit ca este pornita. Oricum, este o masina care imi scade tensiunea mai rapid ca orice medicament
  18. LemonDemon

    Motociclism

    Apropo de motocilistii la varsta senectutii, in Pitesti, Popa Sapta, un grup vesel cu multi cai putere se joaca un fel de ruleta ruseasca:ies de pe Crinului si taie drept pana la Bazinul Olimpic 4 benzi unde se circula cu viteza destul de mare. Inconstienta mai mare nu am vazut decand sunt, de cateva ori era sa iau si eu din ei pe spoiler.
  19. E cruse-controlul PS:poza asta a fost modificata de s-a facut Loganul II
  20. In poza aia este o Laguna 3 modificata.
  21. LemonDemon

    Biroul Meu

    Eh la mine e mai greu cu biroul de unde butonez pentru ca in mare parte este de pe laptopuri , un Sony Vaio de fashion si un Dell Latitude de work&travel. Mai am si un desktop mai periculos dar care este numai si numai pentru gaming (pasiunea mea din anii '80 pana in prezent)
  22. Nu stiu ce sa zic, se vede alb asa s-ar putea sa nu fie chiar grundul.Am dat cu niste solutii si a iesit destul de bine, chiar nu se mai observa decat daca ma uit dintr-un anumit unghi. La Casco am renuntat dupa ce am platit ca prostul mii de euro (in jur de 7000-7500 eur pe an la mai multe masini)iar nesimtitii nu au vrut sa imi vopseasca niste zgarieturi asa ca decat sa stau la ca prostul la coada si sa isi bata aia joc de mine, mai bine imi platesc singur reparatiile ca si asa am o gramada de prieteni cu service. Tot la sfatul lor nu am revopsit-o pentru ca au zis ca nu o sa iasa prea grozav pentru o sa o vopseasca pe suprafata mai mare , asa ca tot ei mi-au dat solutiile. La partea cu bara sau ceva mai grav, mai bine iau un angajat cu 1310 de o varsta cu mine si il pun sa imi dea una sa o fac pe asigurarea lui si ii cumpar o Dacie mai noua
  23. E bine ca macar incearca si ei sa faca ceva, fata de generatia actuala este ceva mai reusita. Problema e ca acum nu o sa mai primesc flash-uri de la 1.4 cu viteza de croaziera 150km/h , ci de la un 1.4 cu vitezi de croaziera SI mult crom si bord in doua culori sa moara cicalaca de ciuda . PS:pentru posesorii cu 1.4 si 150km/h va rog fara flash-uri pentru ca oricum nu le vad datorita oglinzilor,plus ca la ce zgomot de Cesna in decolare are ,ma dau de frica
  24. Nu, este o afacere foarte proasta.Dupa ani in care am avut CASCO si mii de euro platiti dejeaba mai bine imi platesc singur reparatiile. Acum nu mai am CASCO la nicio masina si sincer mi se pare putin probabil sa provoc stricaciuni care sa justifice preturile care le impun ei.
  25. Treaba asta se intampla pentru ca primarul nostru crede de cuviinta sa aduca toti gibonii la oras cu sarbatorile lui cu mici si bere.De fiecare data cand face asta se lasa cu pagube in randul locuitorilor din zona.Pe langa masina mea a mai fost un BMW 530d nou tras cu cutitul de jur inprejur, un Avensis cu aripile infudate cu picioarele si un Touareg cu oglinzile smulse.Se pare ca totusi le plac Loganele aceastea scapand fara nicio zgarietura. Asa se intampla cand taranii vin la oras sa faca dreptate in randul chiaburilor nenorociti...
 

×
×
  • Create New...