Jump to content

george

Membru
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

About george

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    SUBARU
  • Model
    LEGACY
  • An
    2005
  1. Am cautat si despre antara . Ideea este ca ma tenteaza asa ceva pentru o persoana din familie , si vreau sa stiu daca e un sistem bun sau nu . Am vazut niste demonstratii intre : forester vs CRV vs toyota highlander , si acolo unde foresterul urca celellate 2 nu urcau . Ambele fiind echipate cu un sistem de tractiune activ cu diferential central electrico hidraulic . Mi-e teama sa dau pe o masina 22 000 cip (cam atat e varianta in 5 locuri 2.0 diesel) si atunci cand ai nevoie cu adevarat de un AWD sa nu ai cum sa mai inaintezi ca sistemul refuza sa coopereze OK, sa inteleg ca diferentialul fata este LSD , asta e foarte bine , dar cel spate? Si sunt de acord cu faptul ca nu prea e nevoie de un difereential central autoblocant sau blocant pe un SAV
  2. asta auzisem si eu , doar ca vreau ceva sigur . ce fel de diferentiale are fata / spate se stie ?
  3. intrebarea mea ramane deschisa : de unde provine sistemul de tractiune de pe chevrolet captiva ?
  4. Ca e la orginie japonez am intels si eu dar am niscai dubii mari vis a vis de tractiunea integrala semipermanenta de la honda spre ex cum ar fi faptul ca uita sa cupleze spatele :"> Asa ca sunt tare curios daca vine de pe rav 4 sau crv ... stie cineva ceva sigur ? Foloseste cu incredere majuscula la inceput de fraza/propozitie. Completeaza corect profilul.
  5. stie cineva ce sistem de tractiune e disponibil pe captiva ? ca e 4x2 si doar la nevoie 4x4 gratie unui diferential central electrico hidraulic care face posibila manevrarea a pana la 50% din cuplu puntii spate in mai putin de 100 milisecunde stiu dar de la cine provine , si mai ales ce diferentiale poseda fata - spate .
  6. subaru legacy a avut o promotie la modelul 2005 , 2.0 138 cp la 16500 cip . preturile sunt acum , pt modelul 2006, 2.0 - 165cp, 20400 cip full , 19300 nivelul mediu(ca al meu pentru cei care imi stiu masina), 18300(sau pe acolo) nivelul de baza . preturi fara taxe exprimate in euro . consumul , pai mers tare pe serpentine (acum sunt la tg mures superba zona din imprejurimi consuma cam 10-11 (motor de 2.5 - 165cp) , cu 3 persoane in masina si masina calcata la blana .
  7. la mine merge ok . mai incearca
  8. in blocajul de pe DN1 . un mic blocaj de vreo 40km si vreo 9 ore de la bucuresti la moeciu. ca tot ma plictiseam : in"parcarea" de la moeciu : jocul acelor macar era cald in masina , CD uri din belsug pentru cele vreo 4 ore de STAT incaltari noi jante 17" x 7JJ , cu anvelope vredestein wintrac eXtreme 225 45 r 17 :angel: alte poze nu stiu ce sa pun :blush: merg astea ?
  9. Am lansat, dupa lupte crancene , http://forum.subaru.ro Va invit pe toti sa faceti o vizita Este un forum dedicat marcii subaru , pe care pot activa , binenteles, si cei ce nu detin un subaru . am aprobarea unui admin , nu stiu daca imi trebuie aprobarea intregului colectiv. dar as prefera , daca incalc vreo regula sa ma mp tks . PS avatarul meu este chiar masina mea , este dintr-un filmulet facut de mine . nu este luat de pe net .
  10. ai grija sa-l intretii cum trebuie , sa-l speli regulat si sa-l ungi cu ulei
  11. foarte mult depinde de cate ambuteiaje prinde si pe cati ii incurca in drumul sau .
  12. dupa ip iti da locatia generala gen romania ... dar cam atat .
  13. din cauza la copy + paste :"> 250cp / 6000 rpm
  14. invidiosule it is just , plain , old , bbbeeeeaaauuuutifullll
 

×
×
  • Create New...