Jump to content

catalinxjoker

Membru
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About catalinxjoker

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    buzau
  • Auto
    daewoo
  • Model
    nubira 2
  • An
    2001
  1. Salutare! Vin si eu cu o problema? Nubira 2 se aude un scartait huruit, ceva gen fier pe fier. Se aude cand virez stanga. Am ridicat-o pe cric, nu se mai aude, am suspendat ambele roti, am accelerat am virat in ambele parti, nu se aude. Ma gandesc sa fie cap planetara dus? sau rulment? dar daca ar fi rulmentul, nu ar hurui tot timpul, si cand as invarti de roata usor cu mana?
  2. Salutare! Vin si eu cu o problema? Nubira 2 se aude un scartait huruit, ceva gen fier pe fier. Se aude cand virez stanga. Am ridicat-o pe cric, nu se mai aude, am suspendat ambele roti, am accelerat am virat in ambele parti, nu se aude. Ma gandesc sa fie cap planetara dus? sau rulment? dar daca ar fi rulmentul, nu ar hurui tot timpul, si cand as invarti de roata usor cu mana?
  3. O sa le mai verific odata. clapeta de acceleratie, poate fi de acolo? am obervat daca accelerez masina si iau piciorul de pe acceleratie, nu se intoarce exact de unde a plecat. mai poate fi daca cu mana inapoi cam un milimetru, aproape doi. ( ma refer la motor acolo la clapeta, nu la pedala de acceleratie. si nu este sufa problema,)
  4. salutare, am si eu o problema la o nubira 2 1.6 cdx. cand e oprita masina sta normal in relanti, dar cand sunt in mesrs acul de turometru oscileaza intre 1500 si 2500 rpm, cateodata da sa moara motorul cand este pe librer in momentul franarii la o oprire sau intersectie.
  5. Salutare. Exista vreo posibilitate sa se potriveasca o planetara de la leganza la nubira 2? sau cea de la cielo? Stie cineva, a mai incercat?
  6. Ma poate ajuta cineva cu aceasa problema? Este vorba de furtunul incercuit cu rosu. Ce reprezinta, care este rolul lui defapt? Problema cu el este ca se gatuie. Din ce am mai cautat pe aici pe forum am inteles ca ar fi vorba de furtunul de vacuum pentru regulatorul de benzina. Este posibil sa fie infundat? daca suflu pe el dinspre afara in interiorul capacului de la culbutori, se sufla foarte greu. In cealalta parte merge perfect.
  7. a modulului de inchidere. nu stiu unde trebuie legata.
  8. salutare, vreau sa montez inchiderea centralizata pe o nubira 2 si nu gasesc mufa de la antena. pe unde dau de ea?
  9. Ce ulei imi recomandati pentru motorul de nubira 1.6 cu instalatie gpl, putin uzat, ce consuma ceva ulei in momentul asta?
  10. Am cuparat un degripant WD 40. initial pana am ajuns in oras sa cumpar, deja incepuse sa-si revina singura. fiind si la o distanta de 15km de oras plus o ploicica destul de tare, cred ca a intrat putina apa si a inmuiat putin locul )
  11. Revin cu o problema . Masina a inceput astazi sa vireze greu, putin sacadat as putea spune. Am mai vazut la cineva pe forum ceva asemanator. Se poate rezolva cu degripant sau se poate sa fie ceva mai grav? Chiar vorbeam intr-o seara cu un amic si ii spuneam ca a mea vireaza mult mai usor ca a lui. el avand o masina din grupul VAG. Dar na' Dumnezeu nu doarme )
  12. de aici de la climatizare nu e rupt, doar din partea cealalta. Sa imi fac maine timp sa vad cum pot sa ajung acolo. de cand nu mai e asa frig a inceput sa bage putin mai tare caldura, dar doar pe treapta intai se simte cald
  13. Si cum pot sa verific voletul acela? cum ajung la el? e nevoie sa dau tot bordul sau pot sa ajung ?
  14. nu se aude/simte nimic. Aceeasi caldura baga si cand e pe rece si cand e dat la cald. Adica am observat acum ca daca il tin in treapta 1, vine o tenta de caldura. Da' foarte putina
  15. Salutare. Am si eu o probleama nu baga caldura. Termostatul functioneaza, acul sta la 90, insa nu vine caldura. De curand am schimbat filtrul de polen, era plin de mizerie, si avea putina zapada pe el. Am pus pana jos la pedale, unde este caloriferul de caldura si plasticele de acolo erau calde dar tot nu vine cald. Ar putea fi vreo clapeta ceva blocata.?
 

×
×
  • Create New...