Jump to content

catalin_online

Membru în rodaj
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About catalin_online

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    buzau
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    2005
  1. Salutare! Iieri eram plecat departe de casa cand cred ca mi s-a dus pompa de benzina (are 6 luni de cand am schimbat-o) pentru ca nu o mai auzeam cand puneam contactul si nu mai pornea. Dupa mai multe incercari am dibuit cum s-o pornesc pe GPL (am tinut butonul de comutare GPL/benzina apasat, am pus contactul si au ramas aprinse 2 leduri rosii, am dat la automat si...a pornit). Instalatia este Lovato. In timpul mersului, ledul rosu din stanga palpaia continuu. Abia maine ma duc sa iau pompa. Intrebarile mele sunt: 1 - ce pompa de benzina sa cumpar?; 2 - dauneaza masinii ca am pornit-o asa? Ma poate ajuta cineva?
  2. Nu stiu ce sa mai cred. Am bagat de 50 lei benzina de la OMV peste aia 4 litri cat mai aveam luati de la Rompetrol (cand am schimbat filtrul de benzina am schimbat si plutitorul pt ca nu mai functiona, am golit rezervorul si am pus 6 litri de la Rompetrol) si problema se pare ca a disparut, porneste la sfert de cheie, se tureaza cat vreau. Mentionez ca ultimele 2 dati am alimentat de la Rompetrol. Voi ce intelegeti? Suna a reclama sau mai degraba a antireclama dar asta e crudul adevar. pompa noua, filtrul schimbat acum pt prima da
  3. Nu stiu ce sa mai cred. Am bagat de 50 lei benzina de la OMV peste aia 4 litri cat mai aveam luati de la Rompetrol (cand am schimbat filtrul de benzina am schimbat si plutitorul pt ca nu mai functiona, am golit rezervorul si am pus 6 litri de la Rompetrol) si problema se pare ca a disparut, porneste la sfert de cheie, se tureaza cat vreau. Mentionez ca ultimele 2 dati am alimentat de la Rompetrol. Voi ce intelegeti? Suna a reclama sau mai degraba a antireclama dar asta e crudul adevar.
  4. Revin. A reaparut problema cu pornitul greu cand merg pe benzina si in plus, nu vrea sa mai mearga pe benzina dupa ce in sfarsit porneste dupa 10 chei. Mai exact, nu se tureaza mai mult de 3000 ture, da in nas de parca nu ar mai avea benzina, indiferent de treapta de viteza. Ce ziceti de asta? Pompa de benzina are 3 luni.
  5. Salut, baieti! Belea mare cu cielo asta. Pe GPL merge brici, nu am absolut nicio problema. Cand merg pe benzina si bag piciorul in ea, se poticneste de parca nu as mai avea benzina, parca se taie alimentarea, nu vrea sa treaca de 3500 de ture, indiferent de treapta de viteza. Am schimbat filtrul de benzina, bujiile, benzina din rezervor. Uleiul si filtrele de ulei si aer sunt schimbate de 3 luni - 2000 km. Ce sa-i mai fac? Astept ajutor, va rog!
  6. Am rezolvat-o. Schimbat bujii, filtru de benzina, aruncat benzina care mai zacea in rezervor si avea miros de diluant si... e zmeu acum, mananca pamantul .
  7. Recunosc, apa, paie si bataie. Am mers doar pe gaz. Cam o data pe an mai puneam de 5-6 sute benzina. Filtrul de benzina nu l-am schimbat niciodata. De fapt, nu am schimbat nimic pe ea. Sunt aici sa cer pareri de la cunoscatori si sa ma conformez. Va multumesc anticipat.Ce se recomanda la mersul preponderent pe GPL?
  8. Buna tuturor! Am un cielo din 2005 si doar dupa ce merg pe benzina, nu mai vrea sa pornesca daca o las 2-3 ore. Dupa ce porneste cu chiu cu vai dupa mai multe chei, cu trosnituri si bubuituri, merg pe gaz si problema dispare, porneste la sfert de cheie. Sa fie de vina calitatea benzinei care zace in rezervor de ani de zile pentru ca am mers doar pe gaz? Ce parere avet?
 

×
×
  • Create New...