Jump to content

Wasp

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Wasp

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/26/1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo ESPERO 1.5
  1. Catre toti oamenii cu led-uri si fara! Am nevoie de un led care are mai multe culori(am inteles de portocaliu si rosu).Acest led este conectat la o alarma Ungo care saraca merge foarte bine numai ca nu arata decat prin abtibild ca este pe masina. Fost-am si la reprezentanta si mi-au spus ca acest tip de led se gaseste foarte greu si bla, bla, bla. Daca puteti sa ma ajutati mii de plecaciuni.
  2. Salut all Treaba cu tachetii cica este este de la injectie si tacanitul respectiv este normal(citire de la mecanicul meu care chiar se pricepe). Eu folosesc ulei Mobil 5W40 si merge unsa(consumul prin Bucuresti cu plimbare bara la bara pe la Unirii si Ghencea,etc a fost 10.95 cu Shell VPower)
  3. Am mai vorbit cu mecanicul meu si el insista ca(virgula) caseta de directie(cremaliera) este cea busita.Intrebare catre Expero; tu simti(simteai) in volan acele trancaneli, zgomote etc?? La mine din pacate se simt si se pare ca asta este primul semn ca cremaliera este vinovata.
  4. Espero 1.5 manual din '96: radiator SH 2.800.000(multumita celor la Radacini Dorobanti care nu au "vazut" ca cotul era spart dintr-un accident si mai am si CASCO- asadar HUO!!! celor din Dorobanti) Unul nou costa in jur de 6.000.000 Termostat 300.000 si set bujii Champion 90K bucata
  5. Salutare forumisti! expero frate spune-ne si noua de magazinul ala faimos de unde ai luat gumele vestite.Ca sa-l facem de rusine prin targ!! Eu am pe fata Debica Navigator all season si nu am avut probleme. Pe spate Toyo all season. Ex topic sau unul nou: a avut sau are vreunul din voi experiente bune sau rele cu cremaliera(o chestia la caseta de directie)? Sotia mea a salutat o groapa pe Bd Basarabia si s-a soldat cu o geanta indoita(usual) dar si cu un zgomot(bataie,etc) suparator care se aude si se simte in volan la denivelari sau gropi mai adanci. Se pare ca este destul de scumpa(ea cremaliera) iar mecanicul meu m-a sfatuit sa ma obisnuiesc cu ideea(ceea ce este tare greu)
  6. Mare rugaminte si la mine ! "Am cautat pe net de mi-au sarit capacele de la rotzi, dar fara nici un succes... Am si eu mare nevoie de manualele de Espero 1.5, oricum ar fi (doc, pdf, jpg, avi ) Cine le are si are si timp sa mi le transmita, raman dator pe vecie." Mailul meu este sorin_viespe@yahoo.com Multumesc mult !
 

×
×
  • Create New...