Jump to content

racov

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About racov

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    b-49-rak
  1. Am gasit becurile care se pun in butoane!!! Pe Str. Doamna Ghica (cred), pe linia tranvaiului 16, de la Lizeanu spre Tei, 2 statii. Sunt o gramada de magazine de electronice. Se numeste BEC DE SCALA. Sunt de 12V, 9V, 5V, asa ca atentie. Eu am luat albastre!
  2. Si la mine la fel. Daca trec de 100 la ora, sare acul de ajunge la 170! Si se aude si un tacanit rapid. Acum vad ca se manifesta si la viteze foarte mici (10Km/h) Voi desface bordul si voi unge cablul de kilometraj si tot vitezometrul. Nu am ce strica, oricum merg prost. Daca face tot asa, altele noi!!!
  3. Domnilor, Nu mai mergea deloc pe benzina. Am pus un flocon de 2+2 la un rezervor de benzina (de 95) si dupa ce am mers asa cam trei sferturi de rezervor, merge pe benzina de rupe pamantu'. Relanti linistit, tot ce vrei. Ca noua. Hai, va pup. Toate cele bune.
  4. Multumesc domnilor. Dupa ce am curatat IAC-ul l-am invatat iar cu relantiul si a mers. Dupa ce am pus GPL nu am mers numai cu gaz. In fecare zi am mers cam 1Km pe benzina (pana se incalzea). Dar voi curata injectoarele cu flaconul acela cu albinuta. Toate cele bune...
  5. Am instalatie GPL. Pornirea se face pe benzina. Initial a mers foarte bine. Porneam pe benzina, o incalzeam, apoi acceleram si trecea singura pe gaz. Acum (dupa 10.000Km cu GPL) porneste foarte bine (pe benzina), dar nu tine relantiul de loc. Se opreste. Pornesc iar, porneste imediat (pe benzina), moare. Daca pornesc si accelerez la 2500rpm, trece pe gaz si tine relanti perfect. Daca e calda, pornesc pe benzina si tine relantiul. Deci pe benzina nu tine relantiul iar pe gaz il tine. Ce sa fie? Bujiile sunt noi. Fisele au 20.000Km. IAC-ul l-am curatat acum 10.000Km dar mie mi s-a parut ca e intepenit. Desi atunci motorul a mers perfect. Sa fie injectoarele? Va rog, o parere. Injectoarele sunt cam scumpe.
  6. Am luat toba finala (Corea) de Cielo (85.000 Km) de la un magazin Daewoo de pe Iuliu Maniu (vis a vis de Apaca) - 135 ron Am montat-o singur si spre surprinderea mea nu iese frumos la spate si loveste in caroserie. Ma duc maine la service (pe Trafic Greu) si le spun sa o aranjeze. Revin maine cu mai multe informatii ca fac mai multe la masina.
  7. cielo sohc: benzina oras 11l/100km afara 7l/100km gaz la fel dar mai puturos (cred ca are 50-60cp nu 80)
  8. mai oameni buni, mie mi s-au ars cateva becuri bin bord cielo gle 1999 ma refer la beculetele (alea mici de tot) care sunt in butoane (dezaburire, proiectoare...) si care se aprind cand apesi butonul. cum se cheama si de unde se cumpara?! ca eu nu am gasit nicaieri am un manual de service pt. cielo. e BELEA!!! daca doriti, dati un mesaj cu adresa de email
  9. mai oameni buni, mie mi s-au ars cateva becuri bin bord cielo gle 1999 ma refer la beculetele (alea mici de tot) care sunt in butoane (dezaburire, proiectoare...) si care se aprind cand apesi butonul. cum se cheama si de unde se cumpara?! ca eu nu am gasit nicaieri
  10. merci. stau prost cu timpul liber. oare rar-ul are prog. si sambata sau duminica? cred ca toata lumea s-ar inghesui... > am o instalatie gpl zavoli. pentru reglaj are (din cate am vazut) un surub metalic pe corpul vaporizatorului si unul de plastic pe conducta care intra in admisie. stie cineva cum se regleaza (batraneste, nu cu viteza luminii, ca la service) consumul de gaz? cat si cum trebuie dat de acele suruburi?
  11. mi-am pus luni gpl pe cielo. cat de repede tre' sa ma duc la RAR sa-l omologhez? chiar e necesar?
 

×
×
  • Create New...