Jump to content

bogdici

Membru
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About bogdici

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/03/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    bogdanzlate@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2006
  1. Salut ! Eu le-am cumparat de la un prieten din Ungaria dar dupa cum zice si "banzay" le poti achizitiona de la orice magazin de accesorii auto... numai sa fii atent ce iei,adica sa fie cu dubla comanda cum sunt cele originale de matiz cu dublu filament ! Spor !
  2. Astept ! Merci frumos ! Iti dai seama ca doar nu ma duc acum sa-mi iau unul de cielo si sa am surpriza sa se comporte la fel ... adica chiar ar fi o tampenie ! pana atunci sa vad daca pot rezolva ceva cu led-urile astea ca mie tot mi se pare ca se vad destul de slab...
  3. Aha ! am inteles acum. merci ! Ai idee daca pot face ceva la releul de semnalizare sa nu imi mai semnalizeze asa rapid , adica in mod "avarie", ca deja a inceput sa ma enerveze Banuiesc ca se comporta asa datorita consumului mic de curent...
  4. Merci mult de idee ! Am sa caut sa vad ce gasesc . Led-urile de la semnalizari sunt galben-porocaliu deci nu cred ca o sa am probleme . Culoarea e ok , exact cum sunt becurile portocali de semnalizare . Daca gasesc ceva va anunt . intrebare: ce este dispersorul ca habar n-am !
  5. N-am gasit ! Merci frumos oricum ! Daca mai gasesti ceva te rog sa-mi zici !
  6. Pai si eu zic ca se vad mai bine ! Unde le-ai gasit ? ca eu am cautat prin c-ta si nu am vazut pe nicaieri !
  7. De acord cu tine Tolin ! Incerc sa rezolv problema cu "-iluminare mai redusa" si ma gandeam sa schim gemuletele de la semnalizatoarele fata , adica sa le pun transparente , ma gandesc ca or sa se vada mult mai bine . Am un prieten cu un Renault Clio Simbol si are aceleasi becuri ca si mine dar diferenta de lumina e destul de mare avand in vedere ca la el nu exista nici o semnalizare cu plastic galben .
  8. Am revenit cu poze ! Led-urile se vad f bine noaptea dar daca bate soarele in ele e cam problema ... si mai e ceva,avand un cosum destul de scazut releul de semnalizare nu detecteaza prezenta vre-unui bec acolo si se comporta ca si cand am un bec ars sau lipsa adica intervalul de semnalizare este mult mai alert ! ce ziceti ? sa le pastrez ? sunt ok ? In ceea ce priveste partea cu stopurile n-am nici o obiectiune , se vad foarte bine si ziua si noaptea , inclusiv frana ! Iata si pozele ! Astept comentarii si sugesti ! multumesc ! Am uitat sa mentionez ca in prima poza cu stopul spate sunt aprinse doar pozitiile si in cea de a IIa poza sunt si pozitiile si frana !
  9. Salut ! In primul rand vreau sa-mi cer scuze operatorilor daca e vre-o problema cu noul topic... eu fiind mai nou pe aici , dar din cate am citit nu am gasit nimic asemanator ! Ideea e ca astazi mi-am montat becuri cu led-uri pe semnalizarile din fata si pe cele din spate si vroiam sa stiu daca a mai incercat cineva Am schimbat si becurile de pe spate cele cu dublu filament pentru pozitii si frana tot cu led-uri ! Am sa revin cu poze cat de curand ! Pana atunci astept comentarii ! Merci frumos !
  10. @bogdici : du-te la Trocadero, la JBL (acolo la parter) si vezi ca au statii auto la preturi acceptabile.Am fost ieri si am vazut o statie Xtreme ( 2 x 80w sau 1 x 160w ) la 3.8 mil.Eu am sa ma duc luna viitoare dupa ce termin cu restantele la facultate sa fac o proba la ea sa vad cum se aude . Daca cumva te hotarasti sa ii faci o proba inaintea mea sa ma chemi si pe mine ca tare-s curios ce-i de capu' ei . Salut ! Am fost ieri la magazinul de la trocadero ala de care ziceai tu si intradevar au o gramda de chestii misto de la amplificatoare , boxe , subwoofere , casetofoane si pana la alarme auto ! Statia de la Xtreme mi se pare destul de avantajoasa ca pret si cred ca e suficient 160w ca si amplificare pentru un sub. Daca imi cumpar ceva te anunt ... dar problema e ca si eu am niste restante Asta e! om vedea ! Numai bine !
  11. E foarte mististo subwoofer-ul ! Si "tico RS" zicea un pic mai sus ca sunt foarte bune cele de la JBL. Dar nu e cam mare ? La dimensiunea cutiei ma refer . Are 346 x 660 mm si diametrul difuzorului e de 30 cm. Sincer sa fiu eu ma gandeam la ceva mai mic ca sa-mi mai ramana si ceva spatiu in potbagaj ... Eu stiu poate unul cu diametrul de 20 cred ca ar fi ok
  12. Multumesc de sfat ! Am citit si mai sus, de fapt am citit toate discutiile ! Sper sa fie ok si Mp3 pioneer ca e destul de nou modelul si boxele la fel (tot pioneer) . Si eu am auzit ca subwooferele de la jbl sunt bune sper sa-mi pot permite sa-mi pun si eu unul . Dar despre infiniti ce zici ? La subwoofer ma refer ! Ai idee?
  13. sigur cum sa nu ! ne vedem ! nu stiu inca sigur cand o sa-mi montez subwoofer-ul ..pt ca si eu , la fel ca tine o sa ramn fara nici un ban daca mi-le iau pe toate de o data ! am vazut niste subwoofere marfa cu amplificare de la SAL de 200 de w ... o fi ceva de capul lor ?
  14. Da ! cei de la dewoo de fapt dealer-ul de unde am luat-o mi-au zis de garantia la partea electrica ... acum nu stiu daca e peste tot la fel dar banuiesc ca da ... pai eu o sa-mi montez urmatoarele : -Cas.Radio CD Pioneer DEH-2820MP Putere 4x50w, 1-preout, Panou frontal detasabil, Iluminare taste verde, Egalizator bimetric, redare MP3, CD-R, CD-RW, Display alb, CD Text, D4Q-, MOSFET, RDS..bla bla -boxe fata si boxe spate Pioneer TS-G1349 Difuzoare coaxiale 2 cai, 13 cm, putere max 130W, raspuns in frecventa 50-25000 Hz Iar in ceea ce priveste subwoferul cred ca o sa mai astept un pic !
  15. Salut si bine ai venit ! Pai... eu mi-am luat matiz-ul acum 2 saptamani (tot din cta ) si aia mi-au zis ca daca imi montez singur cas-ul pierd garantia la partea electrica ! asa ca o sa ma duc sa mi-l monteze ei ... ma costa 1.500.000 cu tot cu montajul a 4 boxe si antena externa ... Iar din cate am citit pe forum firele la boxele din spate sunt deja trase daca nu ma insel ... la fel ca si cele pt cas !
 

×
×
  • Create New...