Jump to content

TurboStyle

Membru în rodaj
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TurboStyle

  1. Salut. Cauta 4x100 pe 56.6 la alte masini. Sigur gasesti ceva echivalent daca vrei OEM Opel/ Fiat. Dar sincer sa fiu e ok si cu inele de centrare, nu am avut probleme cu vibratiile.
  2. Salut. Din ce mai stiu eu, dupa montarea unui filtru sport/ tubulaturi directe etc trebuie si un remap la ECU, motorul nu o sa stie ce are de facut cu debitul marit de aer. Eu am fost tentat in decursul anilor sa-mi comand un astfel de kit din state, dar am evitat tocmai pentru ca trebuie sa resoftez motorul si nu prea gasesti oameni specializati pe GM la noi.
  3. Salut. Din ce ai mentionat mai sus, masina intra in protectie. Cauta pe cineva cu o diagnoza dedicata Chevrolet/ Daewoo ... sau fostele reprezentante Chevrolet/ Opel, posibil ca multe din ele sa iti fi pastrat bazele de date pentru Chevrolet. Din pacate mai toate "reprezentantele" lucreaza dupa ureche cand e vorba de alta marca - experimente pe banii clientilor.
  4. Salut. Ca posesor de Aveo 1.4 F14D3...iti zic ca nu merita daca vrei putere la modul serios. Sa o faci o idee mai "sprintena" poti sa incerci un soft, filtru sport, evacuare facuta cu "cap" etc. In rest - engine swap.
 

×
×
  • Create New...