Jump to content

xxgeoxx

Membru
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

About xxgeoxx

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/05/1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    bucuresti
  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    -
  1. Sper sa fi postat unde trebuie (daca nu, scuze moderatorilor)... Azi mi-a cedat, la Matiz (fabr 2007), toba finala... Intrebari, daca ma poate ajuta cineva; 1. ce magazin de piese Daewoo este considerat mai ieftin, in Bucuresti? ce imi recomandati? mentionez ca pana acum am cumparat piese Daewoo doar din Pitesti, si nu doresc sa cumpar de la magazinul din targ-Vitan (vanzator obraznic si tupeist...) si nici de pe Giurgiului... 2. recomandati vreun service "ieftin si bun" in zona Berceni, pt aceasta schimbare? A schimbat cineva de curand? Cu multumiri, este o problema urgenta pe care tr sa o rezolv sapt asta...
  2. in principiu merg in jur de 12.000km/an; daca anvelopele Continental cu care a fost echipata masina m-au tinut peste 5 ani, se pot duce si Tigar pe aproape, avand in vedere ca iarna pun altele?
  3. M-am hotarat pt urmatoarele tipuri, ca si anvelope de vara (155/65R13); ce parere aveti despre (rap calitate /pret): 1. Tigar Sigura TG - 158 Ron se justifica aprox 70 ron in plus (pe bucata) pt: 2.Goodyear GT2 - 230 Ron 3.Dunlop Streetresponse - 230 Ron
  4. 1. Masina incepe sa vibreze de la 95 km/h, in treapta a V-a!! Sincer nu am incercat pe autostrada sa merg cu tr a IV-a si 95 km/h, dar o sa o incerc maine (am drum pe autostrada)... 2. Nu cred ca este din roti... acum 2 sapt am schimbat cauciucurile de iarna cu cele de vara, pe aceleasi jenti, le-am echilibrat etc, dar problema a ramas... 3. Din cele spuse de mecanici, jentile nu au absolut nimic... Le-am verificat, nu este cazul de roluit... cauciucurile sunt in stare buna, echilibrate etc... am mers si cu cele de iarna, si de vara, si la fel...
  5. Va salut, sper sa fi procedat corect pornind un nou topic (daca nu, rog moderatorii sa ma scuze, nu am stiut unde sa postez...); am urmatoarea problema: acum aprox 1 luna am schimbat ans ambreiaj (placa, disc presiune, rulment - am luat "Japan part"), si de atunci a aparut urmatoarea problema: la viteza de peste 95 km/h, incepe sa trepideze f puternic partea din fata a masinii, inclusiv pedalele (acceleratie, frana, ambreiaj); daca calc putin ambreiajul (f putin, cativa cm adica...), aceasta vibratie foarte puternica scade simtitor, devenind aproape normala (cineva mi-a spus ca atunci cand calc ambreiajul in mers, se strange motorul, si de aceea nu mai vibreaza masina...) Pana acum am fost la 2 mecanici, si nimeni nu-i poate da de cap, de aceea solicit ajutor, in ideea ca poate cineva s-a mai lovit de problema asta... Mentionez ca masina are 5 ani si 2 luni, si 67.000 km, si nu am schimbat decat ambreiajul la ea (nimic la roti, amortizoare, bucse, pivoti etc.) Rog ajutor...
  6. ca idee, imi poti spune cu aproximatie cam cat te-a costat schimbarea discurilor?
  7. Va salut, as dori sa cumpar o cotiera pt matiz, imi poate recomanda cineva un model pe care sa-l gasesc in Vitan, compatibil cu matizul, si la un pret rezonabil? A cumparat cineva de curand ?
  8. Salut toti posesorii de Matiz, am si eu o "buburuza" din 2007 febr, 59.000 km, iar in weekend am avut urmatoare problema: 1. 4 persoane (3 adulti + 1 copil) in masina, am fost pe drumul Curtea de Arges-Rm Valcea, temperatura anuntata 34 grade afara (la nivelul solului probabil 45-50...); la urcare nici o problema, in momentul in care am inceput coborarea, pe serpentine evident, la franare se auzea o bataie extrem de puternica in zona rotilor din fata, care m-a tinut aprox 15-25 de franari, dupa care a disparut, in sensul ca nu se mai auzea la fel de tare (am trecut si la drum relativ drept, cu franari mai rare...). 2.Mentionez ca masina o folosesc cam de 2-3 ori pe saptamana, placutele deocamdata nu necesita schimbare (vizual), pierderi/completari cu lichid de frana nu fac (nu l-am schimbat deloc de cand am luat masina); 3.am mai sezizat, de cateva luni, in general cand plec cu ea, la primele franari, un zgomot in zona rotilor din fata gen "masina de spalat in functionare", tot ca o bataie/frecare, ca si cum ar fi un excentric (scuzati exprimarea "plastica"), care pare apoi sa dispara. De asemenea, mentionez ca nu am nici o roata "infranata". Ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi?? Ce ar putea fi? Disc ovalizat? - daca da, de ce nu face mereu?? Placute proaste??
  9. hello all, am si eu o problema: nu mai am lumina de intalnire pe stg fata, pozitie si faza lunga am... m-am uitat sub volan, dar nu pot localiza tabloul de sigurante... acolo am si toate accesoriile de la alarma, probabil de aceea, sau nu vad eu bine... 1. ma poate ajuta cineva cu o fotografie, pt a putea vedea care naiba este tabloul asta? este acoperit cumva cu vreun capac? 2. daca siguranta este intreaga, tr schimbat becul... am inteles ca mai bine demontez farul stg fata, este adevarat?
  10. Am si eu o intrebare: am un Matiz, si as vrea sa-i iau cauciucuri SH de iarna doar pe fata (lipsa de bani...); este vreo problema daca merg cu cele de iarna pe fata, si de vara pe spate, poate aparea vreo problema? Stie cineva unde pot gasi cauciucuri SH bune calitativ si la pret?
  11. Salut pe toata lumea ! Am un Matiz E AC de 1,2 ani (in garantie inca), am primit de la cineva un set de boxe de sppate cu dimens 6x9'', si am inteles ca trebuie montate doar in service, pt a nu pierde garantia; intrebarile mele : 1. stie cineva cam cat costa ? 2. trebuie decupata placa din spate ; aveti idee, va rezista ea dupa-aceea la greutatea boxelor ? Accept orice fel de sfaturi... Cu multumiri !!
  12. NU REUSESC SA DESFAC MACARAUA !!!! Cum iese din fata de usa ???
  13. exista undeva postati toti pasii care trebuie urmati ? cum se demonteaza mecanismul de orientare a oglinzii si cel de deschidere a usii ?
  14. Ma intereseaza detalii tehnice despre montarea boxelor in interiorul usilor fata ; mentionez ca modelul meu a venit din fabrica cu boxe, dar mi-am luat altele de 10 cm diam si vreau sa le schimb eu... stie cineva cum se procedeaza ? Mentionez ca am cautat aici, pe forum, la sectiunea tunning, dar nu am gasit nici un post despre asa ceva... Cu multumiri !
 

×
×
  • Create New...