Jump to content

extazy

Membru
  • Content Count

    147
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About extazy

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/17/1978

Contact Methods

  • MSN
    csaba_bart
  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    csaba_bart@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    brasov
  • Din
    brasov
  • Auto
    bmw
  • Model
    325 i E36
  • An
    1992
  • Nr. Inmatr.
    murdar
  1. Wolfman! nu are cum sa se buleasca compresorul daca nu mai are freon! acolo e un senzor de presiune care nu mai permite pornirea compresorului daca nu mai e freon!
  2. Nu are legatura cu forma nu prea aerodinamica a buburuzei! e ceva desprins pe sub masina sau vreun ornament desprins, dar poate fi de la mai multe far fara garnitura aceea de cauciuc, capota nu se inchide ok , spoilerul e deplasat...multe altele...!carabusu, releul il potzi curata, sufla cu un pic de aer dupa ce cureti contactii cu un smirgel fooooarte fin ! Ramane blocat fiindca acei contacti de platina s-au uzat in timp !Se pot remedia !
  3. Contacte imperfecte!Si da! aproximativ totul are + permanet! incepand de la clacsaon , bec ceatza si bec de marsarier!
  4. Placa are 18 mm, nu este chiar asa de complicat de facut!Iei placa originala si o trasezi peste placa de pal , adaugi cam 2 cm in plus inspre partea cu bancheta, si treci la taiat! Dupa ce ai decupat-o , faci gaurile pentru difuzoarele pe care le vei monta. Dupa care ai nevoie de niste prenadez , o pensula si de mocheta cu care vei face operatia de mochetare!Ai remarcat ca placa originla are niste tampoane de cauciuc!o sa ai nevoie si de asa ceva! Daca mai pot sa te ajut cu ceva...anunta-ma!
  5. Salut! Mai tine minte cineva placa asta?E hand made , mochetat si aranjat ! O doreste cineva? Se da...cadou, dar fara difuzoare!Contactati-ma!
  6. iubitor de tico actual proprietar de BMW

  7. Salut, in primul rand trebuie sa dai volanul jos, dupa care toate ornamentele acelea din jurul volanului, dupa care blocul de lumini, e prins cu 3 suruburi ,desfaci suruburile scoti mufele si desfaci firul de la clacson.Tragi blocul de lumini afara de pe axul volanului, si o sa remarci pe spate 4 suruburi, dar inainte verifici toate lipiturile de pe spatele placii caci s-ar putea sa se fii crapat pur si simplu una din lipiturile de acolo ( daca e asa se rezolva usor cu un pistol de lipit ) daca nu e de acolo desfaci cele 4 suruburi avand grija cand indepartezi placa cu circuit imprimat sa nu sara arcurile de acolo. Sunt niste lamele ,al caror contact se uzeaza dar se poate remedia cu un smirghel fin. Ar mai fii o cauza ,mai precis uzura unor ghidje de plastic dar asta este putin probabil! Bafta si sa ne tii la curent cu informati !
  8. Asa arata termoelementul de la socul automat demontat bucatele! sper sa va ajute
  9. Si ce vrei sa incarci cu ea?
  10. Are cineva idee cum se demonteaza tampoanele limitatoare de cursa de la puntea spate? Acelea care sunt in interiorul arcului.
  11. Buna idee ToPser ,o sa incerc asa sa vad ce iese!
  12. Hmm.. , vezi tu Kinetix, am facut tocmai ce ai zis si tu, am schimbat sabotii, am verificat autoreglajele, am eliminat jocurile ,am verificat pistonasele si misca toate, tamburii nu sunt ovalizati,am aerisit de mi s-a acrit, dar singurul loc unde nu am umblat e acel repartitor, deci eu cred ca de acolo o fi.Cu ceva timp inainte aveam o problema cu servo dar am remediat-o , era vorba de supapa de sens care prin nu stiu ce miracol s-a imbacsit cu un fel de ulei fooooooaaaarte lipicios si mi se bloca , rezultand ca efect faptul ca la cateva franari se intarea pedala ca si cum nu as fi avut servo deloc .Dar dupa 2 ,3 apasari isi revenea.In fine dupa ce am scos acea supapa de sens si am vazut ca am servo excelent (binenteles ca am curatat acea supapa si am montat-o la loc nu de alta dar de noua nu am gasit nicaieri) incerc sa remediez si aceasta mica problema .Deci eu zic ca e totusi de la acel repartitor.
  13. Am o mica problema , banuiesc care ar fi rezolvarea dar as vrea sa imi confirme cineva.Deci, cand franez,prima roata care se blocheaza este roata dreapta spate,mentionez ca la o frana brusca se blocheaza toate 4 rotile, ideea este ca eu ma gandesc ca problema ar fii de la repartitorul care trimite lichidul la rotile de pe spate. Asa sa fie sau...
 

×
×
  • Create New...