Jump to content

danker62

Membru
  • Content Count

    114
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by danker62

  1. - Un capac pentru bidonul cu lichid de spalat parbrizul nu are nimeni, Din pacate l-am pierdut si nu prea am gasit sa cumpar nici la talcioc, eu am un suzuki ignis dar ma gandesc ca poate gasesc vreun model care sa se potriveasca, capacul ar trebui sa aiba un diametru de ~4cm... Plizzzzzzzz! Tel 0721010191 Dan
  2. danker62

    Bancuri

    Ion si Vasile: Ba Vasile, am fost in Turcia la all inclusive, ba, exceptional. Mananci cat vrei, bei cat vrei, faci ce vrei... Intr o zi,cand ma intorc de la masa, ia-o pe Maria de unde nu-i. O caut peste tot, ma panichez, ma duc la receptie si imi zic aia "vezi domne, ca e in camera la Antonio Banderas". Ma duc acolo, bat la usa, deschide Antonio. Ba, Antonio barbat bine, ba: frumos, plin de muschi, brunet, ochi albastri, fara pic de burta. Cand colo, vad ca iese Maria mea dezbracata din baie. Cu tatzele, vai mama ei, curu lasat, ba, mi-a fost o rusine de don Antonio...
  3. danker62

    Bancuri

    Un ziarist face o vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut. - Ce faci, bace? - Uite, aice cu turma... - Pot sa vorbesc cu cainele tau? - Cainele nu vorbeste ! Ziaristul se apleaca la caine: - Ce mai faci, Azor? - Multzam, fain. (ciobanul ramane cu gura cascata) - Ciobanul te ingrijeste bine? - Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai si jucam. Ciobanul sta stupefiat. - Bace! Pot sa vorbesc cu magarul tau? - Magarul nu vorbeste... Ziaristul se apropie de magar: - Ce mai faci, magare? - Nu ma plang. (ciobanul intra in stare de soc) - Ciobanul se comporta bine cu tine? - Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea, ma baga in sura... Ciobanul cade pe spate. - Bace! Pot sa vorbesc cu oaia aia de langa tine? - Apai bagaboanta aia minte de ingheatza apele!!!
  4. danker62

    Bancuri

    Un roman, un american si un englez s-au pierdut in Alaska si cum numai aveau nimic de mancare au inceput sa manance din fiecare cate ceva. La micul dejun americanul a fost primul : si-a taiat o gamba de la picior si a zis: - Acum mancam pulpa. La pranz, a fost randul englezului. Si-a taiat o bucata de muschi din spate si a zis : - Acum avem costita de mancare. Pe la 11 noaptea a venit randul romanului. Si-a desfacut pantalonii, si americanul si englezul au exclamat : - Ce bine ! Mancam carnacior !! La care romanul zice : - Mancati carnacior pe naiba !! Beti un ceiutz cald si... la culcare !!
  5. - S-au dat, multumesc! se poate inchide.
  6. - Habar nu am,.. la ce modificari te gandesti? daca pozitia buloanelor se potriveste atunci nu mai ramane decat gaura de centrare care eventual se poate corecta cu niste inele de centrare.
  7. danker62

    CATERINCA

    - Ce se intampla daca iei locul altuia de parcare
  8. Au fost pe un golf, nu au mers in romanica, pretul este de 35e/ buc, evident se dau toate 4, au si gume pe ele bonus, Hankook 195.60.14. Nu trimit in provincie, predare personala in Bucuresti. Pentru Suzuki Ignis am si inele de centrare... tot bonus. Mai multe poze pe mes sau pe e-mail. Tel 0721010191
  9. danker62

    Daewoo Tico

    -Topseruuuu' nimic.. noutati, poze ?
  10. danker62

    La Multi Ani

    - Multumesc mult Ami! ,iar voua truturor va doresc sa aveti parte de tot ce va doriti.
  11. -Plafoniera si bidonul sunt in continuare valabile, dau bonus si o finitie interioara usa fata stanga.
  12. -Ai putea sa-mi spui te rog, dimensiunea display-ului, repet doar a display-ului, celelallte cote le-am vazut pe site. nu de alta, dar eu sunt mai bosho si ...
  13. Vand 1 husa scaun fata, gri inchis, gri deschis si negru, noua, desfacuta din cutie doar pentru poza, 15Roni.
  14. danker62

    Bancuri

    Nevasta lui Pandele isi pune picaturi in ochiul stang, apoi in cel drept si, la sfarsit, si intre picioare.. - Esti nebuna? Acolo de ce pui? o intreaba sotul siderat de gestul ei - Cum de ce?, raspunde nevasta … A trecut multa vreme de cand nici ea n-a mai vazut nimic
  15. danker62

    Bancuri

    cam asa e romanu' Un american, un rus si un roman sunt prinsi de un trib de salbatici din Africa si condamnati la moarte. Au totusi trei sanse sa scape: * Sa plateasca 100$ * Sa incaseze 100 de lovituri de bici pe spinare * Sa manance o galeata de rahat Americanul zice: “100$ nu e mult pentru mine”, plateste si scapa.Rusul zice: “Noi bani nu avem, pentru Mama Rusia suport orice” si alege biciul. E batut groaznic, scapa mai mult mort decat viu. Romanul zice “100$ e mult, bataie nu am chef, ca uite rusul era sa o mierleasca, aduceti galeata cu rahat !”. Si incepe sa manance. Dupa ce trece de jumatate e asa de scarbit ca renunta, “nu mai pot, mai bine ma bateti”. Dupa 70 de lovituri de bici e plin de sange si zice: “Ia mai da-o dracului, ce, 100 $ m-au facut pe mine?”
  16. Dap, telefonul meu il ai mai sus
  17. OK, sunt ai tai. Dan (0721010191)
  18. Donez : finitie interioara usa fata sofer Tico, rulmenti fata si disc ambreiaj sh. dar in stare buna. rulmenti amortizoare.
  19. danker62

    Un Suzuki

    - Sa o stapanesti sanatos si 1mil km fara incidente! , sunt convins ca ai aranjat-o frumos chiar daca pozele nu arata totul, si eu am trecut la Suzuki, mai precis Ignis, si stiu ce satisfactii ofera aceste masinutze, supune-mi te rog, cu ce "spuma activa" ai curatat sistemul de ventilatie, cu spuma normala ca la spalatorii sau cu o spuma speciala antibacteriana pentru sistemul de aer conditionat ?
  20. danker62

    Bancuri

    John se trezeste intr-o dimineata cu o mahmureala ingrozitoare dupa o noapte petrecuta la o petrecere de afaceri. Se chinuie sa-si deschida ochii si primul lucru pe care il vede sunt doua aspirine asezate langa un pahar cu apa pe noptiera. Si langa el, un trandafir rosu! John se ridica din pat si-si vede hainele curate si calcate. Se uita prin camera si vede ca totul e in ordine perfecta si luceste de curatenie. La fel e si in restul casei.. Ia aspirinele, se sperie cand se uita in oglinda din baie si vede un ochi vanat si in cele din urma observa un bilet pe masa pe care scria: "Dragul meu, micul dejun e in cuptor. Eu am iesit la cumparaturi. Te iubesc!!" Se taraste pana in bucatarie si vede ca intr-adevar il asteapta micul dejun aburind si ziarul de dimineata. Fiul lui e si el in bucatarie. John il intreaba: Fiule, ce s-a intamplat azi-noapte? - Pai, ai ajuns acasa beat dupa 3 dimineata si ai luat-o razna. Ai rupt masuta din sufragerie, ai varsat pe coridor si ti-ai facut un ochi vanat cand ai dat cu capul de usa. - Atunci de ce este totul intr-o ordine atat de perfecta, atat de curat, am primit un trandafir rosu si micul dejun ma asteapta pe masa? - Ah, asta-i simplu, ii raspunde fiul. Mama te-a tarat pana in dormitor si cand a incercat sa-ti dea jos pantalonii i-ai spus: "Lasa-ma in pace, tarfa ce esti, sunt insurat!" Morala: Masuta rupta - 300.26 lei Micul Dejun - 10.20 lei Trandafirul rosu - 5.00 lei Aspirinele - 0.50 lei Sa spui lucrul potrivit la momentul potrivit... DE NEPRETUIT!
  21. danker62

    Bancuri

    La uşă: cioc-cioc. - Cine este? - Marian! - Care Marian? - Care este...
  22. danker62

    Bancuri

    O banana, un castravete si o sula stateau la sueta si isi plangeau de mila, la ce tratament este supus fiecare. Banana, se plange: - Pe mine ma taie felii...! Castravetele, zice: - Sa vedeti mie ce-mi face, ma taie felii subtiri si mai pune si sare pe mine...! Sula, le replica: - Asta nu e nimic pe langa ce patesc eu: - Pe mine ma baga intr-o camera, imi stinge lumina, ca sa ma dau cu capul de toti peretii, si nu ma lasa ies de acolo, pana nu vomit...!
  23. Lista actualizata: teoretic erau vandute practic... - finitie usa 30Roni - butelie AC 30Roni
 

×
×
  • Create New...