Jump to content

mvylo

Membru
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

About mvylo

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/27/1975

Contact Methods

  • MSN
    olvian_malanca
  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    olvian_malanca

Profile Information

  • Location
    Rm. Valcea
  • Din
    Rm. Valcea
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo GLE; 1,498 l
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    VL-04-YIB
  1. John, stii cumva ce dimensiuni au boxele pe fata si ce tip sunt? Si cum ai intrat in modul diagnoza? Merci fain.
  2. Pentru cine circula pe ruta Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu sau Rm Valcea - Slatina: "Soc printre soferi: de miercuri, 11 iunie, se afla in probe sistemul de monitorizare video de pe drumurile nationale care tranziteaza judetul Valcea. Altfel spus, functioneaza, chiar daca inaugurarea oficiala va avea loc saptamana viitoare - 18 iunie. In doar 72 de ore, dispeceratul de monitorizare din cadrul SPR Valcea a inregistrat nu mai putin de 5000 de abateri de la regimul vitezei pe toate cele trei drumuri nationale pe care au fost instalate camere de luat vederi: DN 7 - la Milcoiu, Bujoreni, Racovita, Caineni; DN 64 - Ionesti si DN 67 - Slatioara. Sistemul a fost omologat si verificat metrologic de pe data de 11 iunie. „De atunci, putem sa listam tot ce s-a intamplat in punctele din care avem imagini si sa prelucram datele. Cei 10 specialisti aprobati de minister lucreaza tot de atunci la dispecerat. Se va lucra in trei schimburi, adica non-stop.”, ne-a declarat seful SPR, comisarul-sef Ilie Voica. Soferii mai trebuie sa stie ca procesele-verbale si comunicarile cu incalcarea legislatiei in vigoare vor fi trimise prin curierat rapid." Drumuri linistite!
  3. mvylo

    Bancuri

    Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani. Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca. Asa ca ii spuse sotiei: "Scumpa mea, vin repede." "Unde mergi iubitel?" intreba sotia. "Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere." Sotia spuse: "Vrei bere dragostea mea?" Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania, Olanda, Japonia, India...Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost: "Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu...au halbe inghetate..." Nu a apucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse: "Vrei halba inghetata iepuras?" si scoase din congelator o halba atat deinghetata ca abia putea sa o tina in mana. Sotul devenise cam palid, dar spuse: "Da, motanel, darl a bar au tot felul de gustari delicioase... Nu stau mult, vin imediat.Promit. Ok?" "Vrei gustari papusel?" Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc...) "Dar draga mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat..." "Vrei vorbe urate draga?""AUZI BA P..A! BEA-TI IN PLM BEREA IN NENOROCITA AIA DE HALBA INGHETATA SI MANCA-TI C...TELE DE GUSTARI, PENTRU CA ESTI INSURAT SI NU MERGI NICIUNDE!!! CLAR NENOROCITULE?!!!" ...si au trait fericiti pana la adanci batraneti...
  4. Usa fata dezechipata, fara capitonaje si fara geam. Merci.
  5. Capota motor sau/si capota portbagaj? Usa fata stanga?
  6. Accidentat unde? Se pot pune ceva poze? Si totusi, culoarea?
  7. Salutare! Pun si eu un link, sper sa va ajute http://www.spadout.com/store.php?cat_view=...at_currenttab=2. Distractie maxima pe partie va doresc!
  8. Si pentru mine te rog, tot pentru cielo SOHC, lista cu ce se poate aduce. olvian_malanca@yahoo.com Merci fain.
  9. Semperit - Cauciucuri de calitate din segmentul de preţuri medii, fabricat de Continental. Ca si tip de iarna: WINTER-GRIP
  10. Eu mi-am comandat anvelope Maloya tip Cresta 220. Cica ar fi facute de Vredestein in Elvetia. A auzit cineva de ele? Oricum dupa ce le montez o sa vin cu impresii.
  11. aduc stelele...:)

  12. Cat ti-au dat garantie si ce transparenta ai ales? Ceva poze poti sa pui?
  13. Nu se vopseste, se da cu un spray special care curata "perlele" si negreala
 

×
×
  • Create New...