Jump to content

cristiannistor

Membru în rodaj
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About cristiannistor

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    craiova
  • Auto
    espero
  • Model
    1.8
  • An
    1996
  1. Uleiul l.am schimbat recent...nu am 1500 km cu el ..castrol 10 W40..numai din asta am bagat, ai dreptate la pompa de ulei s.a umblat recent-mi.au skimbat semeringul au zis ca am pierderi de ulei pe acolo, iar batai jos in bloc ...din ce am ascultat si eu cred ca da are batai in momentul in care se incinge motorul,numai ca bataile le aveam mai demult iar problemele astea cu presiunea la ulei care nu apare tot timpul mi.au aparut dupa ce au umblat mecanicii pe la motor si au skimbat distributia,axul cu came si 2 culbutori,semeringul de la pompa de ulei,capac delcou,bujii,bobina indus din delcou,fise...dar bataile sus ..la culbutori tacheti ax ..asta e cel mai deranjant ca se aude la fel dupa ce se incginge motorul si trebuie sa o turez la peste 3000 de ture la liber ca sa isi revina-adika sa dispara zgomotul ala ..dar apoi cum nu pot sa merg numai cu ea turata la 3000..la rlantiu spre exemplu la semafor ..incepe iar sa bata..zgomotul se aude sus in rampa la ax...culbutori...tacheti.
  2. eu iti multumesc mult pt informatii,asa cel putin am habar ce poate sa aiba,mecanicii la care am fost mi.au cam luat banii degeaba la modul ca am skimbat piese care de fapt nu mi-au rezolvat problema pt care ma duceam la ei. merci frumos.
  3. M-am gandit eu ca nu are presiune la ulei, problema e cand merg cu ea la mecanic nu o mai apuca nimic ...nu se aprinde becu la ulei si nici zgomotul nu apare..poate sa fie pompa de ulei ? mecanicul imi zice ca are presiune,adika uleiul ajunge in rampa...dar repet la el nu o apuca nimic..solutia posibila?alta pompa de ulei? poate sa fie din ulei sau din filtru? nu cred ca am 1500 de km cu ele , ar fi bine sa ii fac o spalare motorului cu nu stiu ce solutie,in cazul in care e vreun canal ceva infundat?dar am inteles ca nu le face bine motoarelor mai batranele..
  4. Salut. Am un espero 1.8 din 96, acum 2 luni am schimbat axul cu came si un culbutor, avea un zgomot si dupa mecanicul la care am fost problema era de la ax si culbutorul uzat..toate bune si frumoase...masina a inceput iar acum 2 luni sa iba zgomot...nu stiu de la ce poate sa fie,problema e ca nu apare tot timpul,se aude putin la pornire..apoi dispare...apoi reapare dupa ce se incinge motorul din ce am observat...bataia persista si variaza in puterea zgomotului dupa turatie,daca o turez la peste 3000 de ture scoasa din viteza isi revine,merge frumos un timp apoi iar apare bataia si trebuie sa fac aceeasi manevra sa isi revina. alte precizari..a fost umblat si la avans-dupa ureche,motorul nu merge rotund si nu trage cum trebuie,capac delcou,bobina indus,bujii si fise noi.multumesc pt un sfat ceva ce ar putea avea avand in vedere ca nu face tot timpul,ulei castrol 10 w40,mai rar la relantiu palpaie becul la ulei,daca o turez se stinge.
 

×
×
  • Create New...