Jump to content

strike112

Membru în rodaj
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by strike112

  1. revin...am ajuns acuma sa dau 10 secunde la cheie,chiar si mai bine. ce e IAC si mai exact unde este el?mi-a spus cineva sa s-ar putea sa nui vina cum trebuie benzina(sa se duca inapoi in rezervor ceva de genu).
  2. am cam luat teapa cu ea...are o gramada de probleme,o sa pun maine niste poze cu ea,poate ajung undeva cu ajutorul vostru. buget pt service nu prea am...
  3. salut am o problema la pornire,de obicei dimineata. dau prima cheie,porneste dar se opreste imediat,iar la a doua revine la normal. ma puteti ajuta cu un sfat? revin am pornito in seara asta...debea pe la a 4 cheie a luato,plus ca am insistat la toate vreo 4 5 secunde.
  4. care dintre ele e borcanul de la ambreaj?acela mic din spatele celui de frana la mine este gol,dar pe capac scrie "brake fluid"
  5. stanga cum te uiti la ele,dreapta din masina,nu sunt urme deloc acolo,e doar o gaura.daca sunt rupte se pot repara?
  6. salut la caseta de directie,mai exact suruburile de la suportul iei de pe stanga lipsesc,caseta fiind prinsa doar intr-o parte. cum as putea sa le prind?nu vad nici un filet acolo ,plus ca este o zona foarte dificila.
  7. salut azi mi-am cuparat prima masina,un cielo e putin dogia la portiere dar ma ingrijoreaza jocul din volan,plus ca trebuie tinut la vre-o 10* spre dreapta ca sa mearga drept. mai am o problema,la motor la cubulatoare(nu stiu exact cum ii zice)pe la capacul negru se prelinge ulei,oare e de la capac sau ceva defect? plus...cu viteza a V-cea in 2000 ture imi indica aproape 100km/h,e ceva real sau arata km in plus?
 

×
×
  • Create New...