Jump to content

alexdevoratorul

Membru în rodaj
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About alexdevoratorul

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2006-2007
  1. Am schimbat uleiul la Matiz la 40000 Km si am pus Mobil Super 3000 5w30 XE la motor, iar la cutie am mers pe Tranself NFJ 75w80. Totul functioneaza perfect!
  2. Am fost astazi in vizita la Dl. Andrei cu Matizul meu. Fabricat in 2006 si cu 41000 km la bord, astazi (putin cam tarziu) am reusit sa schimb distributia si lichidul de frana la masinuta. Am ales o rola INA si curea GATES, pompa de apa nefiind uzata nu a fost necesara schimbarea ei. Dl. Andrei lucreaza foarte atent, cu manusi si da explicatii atunci cand aveti nelamuriri sau intrebari. Totul a durat in jur de 2-3 ore, timp in care a dat dovada de profesionalism. In urma unei inspectii a masinii, a ramas ca voi reveni la Rux autoservice pentru un schimb de discuri, placute si rulmenti fata, lichid racire si bujii. (deja le-am comandat!). Discurile si placutele sunt foarte deteriorate raportat la kilometrajul masinii, cred ca mai mult au fost afectate de intemperii. Recomand cu incredere, am ales sa merg la Dl. Andrei in urma recomandarilor de pe forum si ma declar complet multumit! P.S.: Am uitat sa aduc cartea service a masinii pentru notarea interventiei, insa sper ca se poate remedia la urmatoarea vizita!
  3. Am mentionat faptul ca uleiul in cutie a fost schimbat la 10000km, cum este recomandat si in carte, nu la fiecare 10000.
  4. Buna seara! Pentru schimbul de ulei la 40k km, avand in vedere ca Valvoline Synpower 5w30 s-a scumpit enorm si este greu de gasit, voi fi nevoit sa il schimb cu altceva. Am gasit la oferta in Hypermarket urmatoarele preturi la Mobil 1: Mobil 1 Esp Formula 5w30 - 29 Ron; Mobil Super 3000 XE 5w30- 24 Ron; Mobil Super 3000 Formula FE 5w30- 20 Ron; Pentru cutie am gasit Elf Tranself Nfj 75w80, ulei pe care l-am pus si la schimbul de 10k. Ce recomandati dintre acestea? Din cate am inteles Formula FE este recomandat pentru Ford, pe ambalajul de la XE scrie ca este certificate DEXOS. Astept parerile dvs. Multumesc!
  5. Salut! Am un Matiz, fabricatie 11.2006,iar in momentul de fata se apropie de 30000km (probabil nu va crede nimeni daca il scot la vanzare) si recent am schimbat uleiul si filtrele. As dori sa stiu ce recomandati sa schimb la 40000km. Pana acum am facut doar schimburi de filtre si uleiuri si completare cu apa distilata, masina merge impecabil. Gandindu-ma la faptul ca au trecut ceva ani,ar trebui schimbata si distributia probabil... Asadar, daca imi puteti enumera punctual ce ar trebui sa schimb si sa verific la Matiz, un service bun (mentionez ca doresc sa imi achizitionez singur piesele si uleiul) si un pret estimativ, as fi recunoscator! P.S.: ultima oara am pus Valvoline synpower 5w30 din ce imi amintesc-full sintetic,filtre GM, iar la 10k km, nu mai stiu ce ulei am folosit pentru cutie.
 

×
×
  • Create New...