Jump to content

vasiledintomis

Membru
  • Content Count

    173
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by vasiledintomis

  1. Vreau sa ajung pe la Sinaia cateva zile , puteti sa-mi recomandati o pensiune ieftina si niste restaurante unde se mananca bine la pret corect?
  2. Ion ratiu nr 160. Lucreaza toata saptamana baietii , azi le-am echilibrat si eu , inca n-am testat la drum lung.
  3. Am un prieten cu Matiz si nu-i mai porneste la cald. La rece porneste bine , dar cand se incalzeste motorul nu mai vrea deloc. La ce sa ma uit mai intai?
  4. Cand invarti incet cheia tot asa greu porneste? Fa o masuratoare la bornele bateriei cand e oprita si cand e pornita. Eu aveam 12.6 v cand era oprita si 14 v cand era pornita. Un contact imperfect?Da jos tot contactul ,demonteaza-l si vezi daca e negru(ars) pe acolo daca porneste repede cand invarti incet de cheie.
  5. Motorul stergator haion e alimentat cu 3 plusuri . Stie cineva de ce ? La al meu am pierdut unul si nu mai porneste . Desfacut si motoras , inainte de operatiune avea 270 ohmi , dupa ce i-am reglat carbunii in jur de 2 ohmi. Nu e cam putin ? Alimentat doar motorasul (doar un + si masa) se misca putin stanga dreapta. Dar nu inteleg ce fac celelalte 2 plusuri de pe rotita antrenata de melcul motorasului.
  6. Am cautat pe Poporului n-am gasit asa ceva . Pe bul Mamaia n-am fost dar mi s-a zis de pe Poporului ca nu se gaseste nicaieri. O sa incerc sa-l repar pe actualul sau daca nu ii adaptez unul de dacie ,tot e mai ieftin. Cel de Matiz era 65 ron dar nu se potriveste si la Tico.
  7. M-am uitat pe toate pozele , am incercat sa raman cu mintea deschisa ,asta pana cand am vazut numarul . La masina imi plac stopurile si cam atat insa propun proprietarului un consult psihologic, se pare ca sufera de grandomanie ( hai ma da`o`n ... XXL?) . Sunt sigur 100% ca face parte din comunitatea 4tuning unde 3 sf dintre useri nu depasesc iq-ul unei gaste. Respect pentru sfertul ramas!
  8. Se da jos greu alternatorul ? Ceva sfaturi , tips and tricks?
  9. Am si eu o mica problema . Mi se sulfateaza bateria si cand am pus voltmetrul pe ea , relanti , motor pornit de 10-20 sec imi arata 15.9 -16V ! Stiti cumva pe unde e releul regulator si daca se poate regla ?
  10. Cu poxipol si poxilina am incercat si eu . Nu mi-a tinut .
  11. Pentru cei care au manerul de la semnalizare+lumini rupt (adica majoritatea) se poate lipi cu fibra de sticla incat sa nu se mai rupa , si trebuie tociti un pic niste praguri de plastic ca sa mearga semnalizarea mai usor. Daca o sa va uitati o sa vedeti unde ,acum n-am timp sa explic mai pe larg.
  12. Prietene ar trebui sa te faci scriitor la ce imaginatie ai . Tu ca tu , sa zicem ca ai putea sa fii destul de batut in cap ( ala de sus ) sa fii virgin si la anii astia. Dar ea ca femeie sa stea fara sex 6 ani?
  13. Parerea mea despre femeile la volan , nu va urcati pasager . Cat despre povestea lui Tudor Popescu , chiar daca nu am lovit o femeie vreodata daca una m-ar scuipa sau m-ar injura tot si-ar lua o palma/bobarnac /sut in cur . De ce ? Pentru ca nu suport sa fiu umilit de nimeni ,fie el fost boxeur la 120 kg sau femeie 'neajutorata'.
  14. Vand sistem audio 2.1 Microlab fc-530 54w rms cu telecomanda ,sateliti + subwoofer din lemn , telecomanda,amplificator separat , difuzoare fine cone , destinat auditiei de calitate. Pret 180 ron . In magazin e peste 210 ron. PS: sistemul este nou nout , este luat la o promotie torent , nu-mi trebuie pentru ca deja am sistem audio. PS2: Notat de revista CHIP cu 4 stele din 5 atunci cand a aparut. http://www.price.ro/rezultate~microlab-fc-530.html
  15. Am aflat si cum se numeste ,traversa inferioara radiator. Partea proasta e ca mi s-au stricat suruburile si acum trebuie sa vad pe unde gasesc . De 14 cu pas de 1.
  16. Stiti cumva ce cod are traversa care uneste lonjeroanele la tico ? Sau un nume mai exact ca sa stiu la ce sa fac comanda ? E cea pe care se sprijina motorul in fata ,cea care a cedat in pozele din pagina 2.
  17. Am descoperit un fir care nu e atasat nicaieri..desi in zona mai e un conector pentru papuc. Stie cineva daca trebuie conectat sau nu? Sub galeria de admisie e zona cu pricina.
  18. Un bloc de semnalizare,lumini,stergatoare Tico?
  19. Vreau sa plec un weekend la munte si as dori niste sfaturi /idei unde sa merg prin apropierea Brasovului .De asemenea ma intereseaza si cazarea,nu vreau sa ajung acolo si sa dorm in masina
  20. Niste anvelope sh de TICO stiti pe unde pot gasi in Constanta?
  21. Cumpar 2 anvelope sh Tico ,in stare cat mai buna ,nu crapate pe margini ,uzate neuniform sau sa bata. Valabil doar pentru Constanta si imprejurimi.
  22. Super tare ! Sa crape de invidie cei cu lambo doors Cat despre viabilitate si siguranta ,cred ca mai bune sunt sistemele clasice
 

×
×
  • Create New...