Jump to content

igrec_k

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by igrec_k

  1. iar mirosul de plastic incins? Ar putea avea legatura tot cu garnitura de chiulasa? Preturi prin Craiova la service-urile autorizate daewoo pentru un schimb de garnitura stie cineva?
  2. Salut! Am si eu o problema la cielo. Am gasit o spuna verzuie in vasul de expansiune, iar de la motor se simte un miros destul de puternic de plastic incins. Temperatura apei e ok, imi arata si in bord si am pus si o diagnoza si am maxim 93grade.
  3. nici mie nu imi baga caldura cam de 2 ani. Am incercat sa spal instalatia cu calgon, dar nu a avut efect. Ieri am scos anigelul, am bagat 40g sare de lamaie si apa. Pot spune ca acum frige bine aerul!
  4. jentile sunt ok, cauciucurile goodyear. O sa ma duc saptamana viitoare intr-un service daewoo sa vad sigur care ar fi problema. Sper sa fie bucsele.
  5. Deja pe ziua de azi am fost sfatutit sa schimb: bucse, arcuri, telescoape, fuzete sau chiar toata puntea. mai astept si alte sfaturi
  6. Am si eu o problema la un cielo, imi uzeaza mult roata spate dreapta pe interior. Am fost sa verific unghiurile iar pe spate unghiul de cadere este de -2,13 pe stanga si -1,29 dreapta, iar ungiul de convergenta este +0.50 stanga, respectiv -1.75 dreapta. Care ar putea fi cauza? ce as putea sa schimb? Masina e din 2006, are 100k km si nu a suferit nici un accident
  7. Au fost si niste chestii interesante prin topicul asta.. da oricum faza cu ferita pe furtunul de benzina si ventilatorasu ala la filtrul de aer au fost super tari.. si acum mai rad )
  8. am fost si eu la service ca imi rmanea turata si clipocea becu de la motor... cu turatu mi-au zis baietii ca e normal sa ramana asa ca doar e pe gaz... iar cu ledu au zis ca s-a sters eroare ceva de CKP parca senzorul de la volanta au zis... si ma gandesc eu.. eroarea aia s-a sters si nu mai imi arata sau s-a remediat?
  9. maine o sa trec pe la service cu ea... sper sa nu fie probleme mari..
  10. salut! am si eu problema la un cielo din 2006 cu gpl ca ramane turata pe la 3000... daca a rezolvat cineva problema il rog sa imi spuna si mie
  11. ma refer la capacu de tabla care se deschide din senins.. nu apas cu nimic.. se deschide si cand e masina inchisa si nimeni in ea.. sorry da sunt nou pe aici... nu stiam ca nu am voie sa dau citat..
  12. problema mea e ca se deschide capacu ala de tabla de la benzina, care se deshide din interior... m-am uitat si eu la mecanismult lui si nu am observat nimic in neregula, si chiar daca trag de el si incerc sa il fortez nu se deschide... doar din senin cateodata
  13. am un cielo nou, l-am luat de cateva zile.. si pana acum am gasit capacu de la rezervor deschis de vreo 3 ori.. care sa fie problema??
 

×
×
  • Create New...