Jump to content

Alzheimer

Membru
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Alzheimer

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2005

Recent Profile Visitors

961 profile views
  1. Felicitari pentru masini ( sunt intarziat rau , bai RAU nu asa ) ) m-a uimit cat de bine arata vopseaua sub rozu ala ) sa le stapanesti sanatos !
  2. Deci sebastian_pc ne spui si noua in lux de amanunt cum ai facut, ca am ce ai avut si tu, macarale fete etc.. tot doar ca nu stiu cum sa le montez, merci.
  3. Salutare! evident am si eu o problema cu AC`ul vara anului trecut am bagat si eu ca tot omul 750 ml freon cam atat a zis ca a bagat, problema e ca in cca 2 saptamani nu am mai avut deloc! uite asa am mers eu cu geamurile deschise a venit vara si nu mai vreau muschi, nici sauna ( nu am geamuri electrice ) sigur pierde freon pe undeva, ma gandesc ca poate cunoasteti un service unde sa pot verifica instalatia cu solutie de contrast asa am inteles ca se numeste si cu presiune, caut un service cu un raport calitate/pret ok sunt din bucuresti sector 1 daca cunoasteti va rog dati`mi un nr de contact ceva, daca aveti sfaturi cum pot controla eu sunt binevenite multumesc.
  4. sa o stapanesti sanatos e draguta siiii Bun venit!
  5. La multi ani !!! Ms Dj, am curatat tot electromotorul, intre timp am descoperit unde era problema este bendixul nu mai blocheaza mai deloc daca il rotesti se blocheaza insa daca pui putina forta il dai peste cap, din cate stiu eu trebuie sa se roteasca doar intr`o parte iar in alta sa opuna rezistenta ori asta il poti invarti in ambele sensuri fara nici o problema, am cautat in vitan, dar nu am gasit la fel aceleasi dimensiuni am gasit umpic mai mic, o sa mai caut, Multumesc.
  6. Multumesc frumos dj pt sfarturi, ei bine am o alta problema tot cu el..evident, i`am luat carbuni i`am pus, dar am o alta problema, ce cred eu este, ca este mancata acea parghie care este pusa in functiune de un motoras mic, starter cred ca se numeste, acum cred ca este ori de la parghia aia, ori de la ala ca nu il trage prea in jos..puii mei astept un sfat de`al vostru, in legatura cu bendixul daca va intrebati este ff putin mancat ff putin ma repet.. P.S Dj l`am dat de 4-5 ori jos ) si l`am desfacut l`am facut..sunt expert )
  7. Ei bine uite ca am ajuns sa`l desfac ) acum am intalnit o problema, nu gasesc sa cumpar platoul cu carbuni am facut cateva poze sa vedeti despre ce este vorba, am cautat la mai multe magazine ex: baicului, lizeanu si vitan nicaieri nu am gasit modelul asta, am inteles ca sunt doua modele de electromotoare la cielo (excludem modelu de nexia, probabil are altul) daca nu voi gasi modelul asta ma gandesc sa inlocuiesc carbunii insa am observat ca sunt nituiti pe placa, lipiti pe cercul de deasupra priviti cu atentie! 1. http://i.imgur.com/2kkel.jpg 2. http://i.imgur.com/SWJU4.jpg 3. http://i.imgur.com/dwmjt.jpg 4. http://i.imgur.com/nPCvB.jpg Scuze pentru zoom`ul nasol.
  8. Salutare, am si eu o problema cu electromotorul, am inteles ca s`ar putea sa se fi stricat bendixul, iar daca tot il voi desface sa schimb si carbuni/bucsile de la el, aveti idee un service mai ieftin ceva? Sau de unde sa cumpar eu piesele sa`l fac singur, (daca este usor de facut) Multumesc.
  9. Hahaha te aprob Geo, si eu la fel ) banuiesc ca e mai cuminte iarna si de aceea a pus grila stock, arata bine. Succes!
  10. Buna alegere! Si eu il am de putin timp, ce`i drept am avut cateva probleme.. ici colo dar nah.. nu`i masina sa nu bagi bani in ea. per total este ok! Sa o stapanesti sanatos !
  11. Baetzii..sincer..m`ati aburit de tot.. am citit aproape 29 de pagini mi`am impuiat capu cu lambada.. ecg sau cum io zice..Problema mea sta astfel ! mi`a aparut checku asta.. in bord. si nush ce sa fac sa scap de el..am impresia ca imi consuma mai mult gaz/benzina de la o vreme. I`am facut si reglaj la un service specializat in gpl.. geaba... tot asa..O sa ma duk la un service dar as vrea sa va cer parerea cam cat m`ar costa si la ce este problema, sunt mai nou in domeniu am achizitionat masina acum 2 luni un CIELO daca am uitat sa specific.. Si nu ma pricep ! sunt but.. habar nu am. RECUNOSC @ Intrebare: In bucuresti se fac intalniri cu Cielo`uri ? Daca da, cand si unde ca vin si eu ma mai documentez..
  12. Da vaxxi exact ala este ! zi`mi ce sa fac, am cautat pe net ca am auzit ca loganul este asemanator.. dar nu am inteles mare lucru sonda lambada.. pana mea m`au bagat de tot in ceata ori mai spuneau ca poate fi un injector infundat ceva cu EGC sau nush,,si bujiile deci sunt total confuz daca ma ajuti sa`mi dau seama ce este si cum so rezolv...m`ai ajuta ff mult. @ Apropo, se intalnesc baetzii care au cielo pe undeva prin bucuresti? daca da cand si unde, ms.
  13. Salutare, am incercat sa deschid new topic dar nu merge... ca atare m`am gandit sa scriu aici nu am mai gasit nici un alt topic asemanator.. Am un Cielo din 2005 achizitionat acum 2 luni..si am un bec portocaliu aprins in bord langa frana de mana (brake) in stanga lui, nu am idee cum se numeste. ideea este ca asa am luato si mi se pare ca consuma mai mult nush exact.. Multumesc.
 

×
×
  • Create New...