Jump to content

catagang5t3r

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About catagang5t3r

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    Cielo 1.5 8V GLE
  • Model
    berlina
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    DJ 88 CIA
  1. Multumesc frumos imi era teama ca nu se nimereste la prinderi dar daca e vorba doar de fulie este foarte bn imediat se schimba. Ambele masini sunt 8 valve numai ca donatoarea este mult mai tanara din 2004 , fata de babuta mea din 96.
  2. Stiti cumva daca alternatorul de cielo euro 3 se potriveste la cielo GLE?
  3. La ati colegi de ai mei la relanti cu toti consumatorii porniti baga 13.90 V asta a mea scade imediat la 12.86 v ceea ce nu mi se pare normal deloc la si termura de o ia dracu. Nu stiu ce sa ii mai fac unde sa ma duc cu ea . Unii imi zic ca am scurt pe instalatie altii imi zic ca e cureaua de vina iar altii imi zic ca sunt de vina carbunii de la alternator , masina e veche intradevar din 96.
  4. Salu am si eu o problema mai ciudata cu un cielo 1.5 8v 96 in sensul ca alternatorul in relanti fara nici un consumator porint baga 14.44, iar cand dau drumu la toti conumatorii scade subit la 12.86. Fara ca masina sa fie pornita bateria are 12.60 iar cand o pornesc scade imediat la 10 . ce ar putea avea ? Sa intalnit cineva cu asa ceva pana acum ?
  5. Buna seara am fost cu al meu cielo la electrician mi-a masurat incarcarea si zice ca este buna 14.25 V dar tot imi tremura volanul la relantii cand aprind proiectoarele . Masina e din 96 1495 cm 8 valve. Am pus-o pe tester nu imi apare nici o eroare. Ce ar putea sa aiba? Nu sa intalnit nimeni cu asa ceva? Daca e cineva din Craiova de pe forum care se pricepe la cielo sa-mi dea un add la catagang5t3r sa vorbim, poate vrea sa ne intalnim sa vada masina cum face. Mi-a mancat ficatii masina asta.
  6. Multumesc ca m-ai lamurit Geo_ZGA , app ce xenon m-ai sfatuii sa iau de 5000 k sau de 6000 k cu blaster slim sau normal , bi-xenon sau xenon pe scurta si halogen pe lunga.
  7. Farurile mele bat bine chiar sunt multumit de ele dar din cate am inteles daca ii pun xenon nu o sa mai meraga reglajul electrica ca ar fii becurile prea mari ,acum am in faruri Philips . Partea care ma enerveaza pe mine este ca atunci cand aprin farurile trepideaza masina la relantii dar doar pe gaz cu incarcarea stau bine am masurat-o.
  8. Salut sunt nou pe forum as vrea sa imi pun si eu pe cielou meu bi-xenon de 5000k sau maxim 6000k merita sa fac investitia asta? Din cate am vazut pe internet unii zic ca farurile dupa cielo nu sunt bune adica bat imprastiat cu xenon , altii zic ca se da ciuperca din faruri jos sa lumineze mai bine. Nu stiu ce sa fac. Am un prieten ca si-a pus pe logan xenon eu le-am montat dar pe ciata nu prea vezi nimic in fata xenoanele au 6000k . Deci sunt in dubii sa pun pe cielozauru meu xenon?
  9. Salut ms pt informatie dar daca nu am peste 14 V la ce trebuie sa ma astept la un nou alternator? Multumesc!
  10. Salut sunt nou pe forum am si eu o problema cu al meu cielo din 96 cand aprin luminile imi trepideaza volanul cand le sting inceteaza aceea trepidatie . Asta face numai cand sta la relantii in mers nu se simte nimic. Precizez ca face numai cand sunt luminile aprinse si atat. O parere ce ar putea fii? A mai avut cineva probleme de genu? Multumesc !
  11. se aude un tacanit continuu ca si cum ar bate ceva e cam ciudat ca nu mi-a facut pana acum si cu fasaitu ala sunt nedumerit ca draq inainte stiu ca nu facea asa ,am uita cand turez motoru acel tacanit de la compresor dispare cand o las la relanti apare iar ca si cum ar lovii ceva dar numai cand compresorul este dat drumu si numai la relanti pierde freon si sa fiu al nabii de ce stiu am schimbat tevile alea 2 din fata de curand si nu ma tinut decat 3 zile freonu ma dispera masina asta
  12. salut sunt nou pe forum si am probleme cu instalatia AC a unui Cielo din 96 cand dau drumul la AC se aude un tacanit care vine de la compresor si inca o problema imi fasaie o conducta este cea din stanga cum te uiti cu capota deschisa care trece pe langa filtru de aer se aude un fasait ca dracu e peundeva pe la piulita aceea mare e normal sa se auda acel fasait cand dau drumu la AC? Multumesc anticipat!!!
 

×
×
  • Create New...