Jump to content

oNe

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About oNe

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/07/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    fat69frumos

Profile Information

  • Location
    Bucharest
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    BC-16-WST
  1. adica incerca sa porneasca motorul dar moare motorul si trb iar sa dau la cheie mia mia zic ca sunt carbunii acum drq stie mie mia zis ala ca ia schimbat.

  2. salut spunemi si mie ce sa fac. am cumparat un tico din 2000. am o problema. aceea persoana care mi-a aduso mia spus ca a pus de la alta masina cablu ca sa o porneasca. la relantii nu statea. asa int-un final mia aduso. cu bateria ei nu a vrut sa porneasca si am adus alta baterie buna si am vrut sa o pornesc dar nush de ce invartea motorul odata dar dupa adio. mie mia zis ca e de la electromotor.

  3. Salut din nou! Am fost si eu la magazinul de la Muncii si am stat de vorba cu un tip care mi-a spus ca stopurile model Leutzu vor fi aduse sapt viitoare, ca sunt la Pitesti intr-un container. De 4 saptamani spune acelasi lucru din nefericire. La RXN oamenii nici nu mai stiau adresa web-site-ului lor...foarte tare..si stopuri clare nu mai aduc. So...cine stie de unde pot cumpara stopuri..clare sau d-alea ca a lu Leutzu..va rog sa dati reply
  4. fftopic: Tot Senna mi-a reglat si mie motorul la intalnire..parca a mers ok vreo 2 zile ..si acum am aceeasi problema..consumul exagerat in oras..este incredibil cat de mult poate consuma o masina atat de mica. Tre sa imi fac curaj sa bag mana adanc in buzunar pentru un RK la masina pe partea de motor..inca citesc o groaza de posturi dar nici unu nu spune: Du-te aici, la service-ul asta ca oamenii te ajuta, se pricep in special la Tico-uri..in mare parte ..toate posturile incep cu " Am auzit de la unu " , "Am un prieten care avea aceeasi problema ..." Anyway, multumesc celor de la club care si-au dat silinta cu Ticalosul meu
  5. Buuun, am vorbit la Autonet . Am sunat la un nr din ghencea..pentru cei interesati asta am gasit : AUTONET - comercializare si reparatii auto - firme din Bucuresti ... AUTONET. Descriere activitate : COMERCIALIZARE SI REPARATII AUTO. Adresa : CALEA GIULESTI NR . 125 , SECTOR 6, BUCURESTI. Telefon : 2219138. Fax : 2219139 ... Alin e liber azi si maine dar un alt mecanic mi-a spus asa: 750.000 curatatul si ceva piese pentru carb. El a zis estimativ 1.5 mil si stau cu ea acolo toata ziua. Cine a mai fost cu reglaj de carb Tico? Cat a durat ? Il demonteaza si il fac pentru consum sau pentru noxe?
  6. Nu mai suport ..imi consuma Tico-ul pe vremea asta , in Bucuresti, prin trafic 12 la suta. E din 2000, e modelul cu acel hibrid de injectie dar cutia aia neagra nu mai functioneaza normal..nu se mai aprinde nici un led si 1 fir este scos . Am luat Tico-ul de 4 luni cu 1900 de euro si am bagat in el in piese noi 600 de euro. La motor...mi-a curatat un alt mecanic "priceput" cu spray d-ala si mototrul merge foarte lin in mers. Cand sta pe loc , nu tremura dar parca merge intrerupt. Bujii noi Champion recomandate ..se simte diferenta in mers.. Putere am in motor , socul termic functioneaza ok..adica dupa ce se incalzeste putin motorul se reduce turatia treptat. In afara imi ia vreo 6-7 la 90 de km la ora constant si mers pe Bucuresti-Bacau , E85. Plec acum la Bacau in week-end si voi reveni cu un consum in afara pe vremea asta si cu niste poze cu Ticolino meu. fftopic: Va rog, daca ne consideram un club , sa imi spuneti unde , cine si cat costa un reglaj de carburator si in ce consta acesta. Fara polemici inutile ca ala e mai bun si ala mai putin bun din auzite ...Am mai postat subiectul asta de 2 ori dar toata lumea isi da cu parerea. Si inca ceva , cei care ma cunosc de la intalnirea Daewoo( baietii care mi-au umblat la motor si mi-au verificat supapa aia neagra--le spun ca am schimbat-o si e la fel.. dar mersi mult de interesul dat and please postati aici sa imi amintesc si eu de oamenii care m-au ajutat )
  7. TICO GOODIES 1. remix - 2 perechi faruri, 1 pereche stopuri A, 1 pereche stopuri R 2. TopSer - 2 pereche faruri , 2 pereche stopuri A , 2 pereche stopuri R 3. Th3_Grimreaper - 1 pereche faruri , 1 pereche stopuri A , 1 pereche stopuri R 4. AAdorjan - 1 pereche faruri , 1 pereche stopuri A , 1 pereche stopuri R 5. tico_RS - 2 perechi faruri, 2 perechi stopuri A 6. el cid - 1 pereche faruri , 2 perechi stopuri A 7. Leutzu - 2 perechi faruri, 2 perechi stopuri A 8. Danker62 - 1 pereche faruri, 1 pereche stopuri A, 1 pereche stopuri R 9. Ingineru - 1 pereche faruri,1 pereche stopuri A 10. Paul_Ferrari - 2 perechi faruri, 2 perechi stopuri A 11. Pedala - 1 pereche faruri , 1 perechi stopuri R 12. negoctav - 1 pereche faruri , 1 perechi stopuri A , 1 pereche stopuri R 13. NNI_SL - 2 pereche faruri , 2 perechi stopuri A , 1 pereche stopuri R 14. Sfantul - 1 pereche faruri, 1 pereche stopuri A, 1 pereche stopuri R 15. edu - 1 pereche faruri, 1 pereche stopuri A 16. Aztec - 1 pereche faruri , 1 pereche stopuri A , 1 pereche stopuri R 17. Rudolf_REN - 1 pereche faruri , 1 pereche stopuri A , 1 pereche stopuri R 18. gmT** - 1 pereche faruri, 1 pereche stopuri A 19. csergiu - 1 pereche faruri, 1 pereche stopuri R (tico) 20. exemplu - 1 pereche faruri , 1 pereche stopuri A , 1 pereche stopuri R 21. bebestrumf - 1 pereche faruri 22. AZH - 1 pereche faruri, 1 pereche stopuri A - TICO 23. Sharpe - 1 pereche stopuri A 24. Muck_dj - 1 pereche faruri, 1 pereche stopuri A, 1 pereche stopuri R 25. Poli - 1 pereche faruri, 1 pereche stopuri A 26. oNe- - 1 pereche faruri , 1 pereche stopuri A , 1 pereche stopuri R CIELO GOODIES 1. Gamerul - 1 pereche faruri crystal Cielo, 1 pereche proiectoare ceata crystal Cielo, 1 pereche lampi semnalizare crystal Cielo ; 1 pereche stopuri crystal cielo 2. Mad MAX - 2 perechi faruri crystal Cielo, 2 perechi proiectoare ceata crystal Cielo, 2 perechi lampi semnalizare crystal Cielo ; 1 pereche stopuri crystal cielo 3. 24. RaduERD - 1 pereche faruri crystal Cielo, 1 pereche proiectoare ceata crystal Cielo, 1 pereche lampi semnalizare crystal Cielo ; 1 pereche stopuri crystal cielo -------------------TOTAL------------------- 32 perechi faruri, 29 perechi stopuri A, 16 perechi stopuri R 4 perechi faruri crystal Cielo, 4 perechi proiectoare ceata crystal Cielo, 4 perechi lampi semnalizare crystal Cielo, 3 perechi stopuri crystal Cielo ROG PE CEI CARE S-AU INSCRIS IN LISTA SA VERIFICE DACA MAI SUNT LA LOCUL LOR !
  8. Da ,e frectie dar oricum cand merg cu avariile puse si dand flashuri in continuu omul (cam ca tine asa ) se da la o parte. Si azi dimineata m-a salutat un militian(no offence) la podul grant in aglomeratia aia.Si mergeam pe contrasens. Mda ..asa e ...mi-am facut pozitiile (lampa fata -colturile) negre.Si am dat pe afara cu spray.Arata groaznic...noaptea sunt mici portiuni care nu au fost acoperite cu spray ...de parca am un brad de craciun in pozitii.. Intrebare : cum imi fac geamuri ionizate? Topsere...felicitari pentru cadranele facute alb cu rosu...au iesit superb .am vorbit sa imi fac si eu pe albastru ca tot interiorul e albastru la mine .Congratz
  9. Lasa ca au iesit misto..cine zice ca mai tre sa le spal ?Cand ma duc la ITP, imprumut 2 stopuri si tre sa mearga treaba ..pe spray nu au instructiuni de folosire ..but then again ...de asta exista forumurile.O sa pun niste poze sa vedeti cum au iesit . Si inca 1 data ...unde va gasesc joi la intalnire? Dati si voi un punct de reper ceva .Maine imi pun mocheta albastra in masina si neoane albe.
  10. Mi-am luat spray-ul ala din cora militari ,sunt la birou si e duminica .ma opresc in parcare,dau lampile jos si le dau cu spray inauntru--stopurile (prin gaurile de la becuri) ,imi mai vopsesc in negru suruburile care prind bara fata-spate(CA SE VAD RUGINITE) si semnalizarile de pe aripa si acu-s plin de vopsea pe maini..negru pan la coate .si acu am iesit din sedinta unde stau la costum cu mainile in buzunar ..dau astia noroc cu mine si eu ma fac ca ploua..cum naiba o dau jos?damn ...da oricum le-am lasat la uscat in masina ,le montez diseara ,mersi de sfat pt spray Intrebare : cum dau jos lampa de semnalizare (fata) sa o fac neagra? 2: Unde se tine intalnirea Daewoo Club ? am fost joi seara vreo 30 de km pe langa sala palatului cautand .o strada ceva,un reper sa imi explice un taximetrist ? BC-16-WST
  11. vreau si eu 2 roti cu jante cu tot ca's distruse ale mele si blocul de lumini.volanul nu-l ai la vanzare ?sau un volan d-ala nou..gen koreea nu vinde careva ?
  12. Please help meeee...mor de draci...am luat un tico din 2000.60 de mii de km .i-am facut consumul..mers incet prin b ,fara sa ma dau la el ..fix ...15l/suta benzina fara plumb.am incercat de 3 ori sa fac faza ..tot 15 imi lua.metoda:resetat acul,plinul nesimtit --ala care da pe afara ,facut 100 de km ,facut plinul din nou.rezultat--15 litri..si am incercat de 3 ori.mi-a curatat unu carburatorul..cica era numai pamant in el si in filtrul de benzina si imi lua 7.4 in oras.nu are ac.acum incepe sa creasca din nou in acelasi trafic.ma duc la serv cu masina deci sunt aceleasi conditii de traficv.socul termic e ok,se inchide si revine relanti0ul repede..supa vreo 3-4 minute de mers usor cu ea.unde sa ma duc la carbotest-ul ala ?ceva de incredere pls ca deja am bagat in roti si ce a mai avut nasol la ea...si sunt bani munciti..ufff...va rog eu recomandati-mi un service cu carbotestul asta care imi regleaza asta ,preturi ,telefon ,orice ,multam ,ne vedem pe strazi bc-16-wst ps: masimt de parca merg cu bmw-ul cand merg cu tico ..acu imi ia 10 in oras (la fel ca bmw-ul 320i) dar am puterea unui mountain-bike ...
  13. Salut,sunt un nou membru al forumului.Mi-am luat un Tico din 2000 in stare ultra jalnica cu 1900 de euro. I-am schimbat cam tot ce tine de roti ,reglat carburatorul(500.000) --inainte consuma 15 l/la suta in Bucuresti.Era mai mult decat trist consumul asta ..acum imi ia 8.5 in oras.O sa pun si niste poze cu el cand imi iau camera din reparat. So..ca o dau in diverse...vreau sa imi fac lampile de stop/semnalizare negre..fumurii.am dat jos becurile dar partea de plastic transparent --rosu/galben e prinsa de suport si nush cum sa o dau jos.cum fac sa le fac fumurii ?nu solutii de 10 milioane ,ceva mai normal people Vanzari si cumparari pe BURSA!
 

×
×
  • Create New...