Jump to content

stefannt

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About stefannt

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/10/1988

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    2000
  1. Nu te chinui cu alta teava,eu am patit la fel si am sudat esapamentul la un nene cu 50 de lei,daca ai probleme cu etansatul poti sa folosesti silicon de garnituri,se gaseste in carrfour la 10 lei tubul si rezista pana la 300 de grade!cauta in primul rand un atelier de reparat tobe si vezi daca merita...fara catalizator nu iti ies noxele neam...parerea mea
  2. Multumesc,deci in principiu ar trebui sa ma uit la altenator si la supapa pcv.
  3. Salutari,am si eu o problema cu al meu ticalos,si anume,de cateva zile a inceput sa imi tremure motorul la relanti atunci cand am ceva consumatori porniti cum ar fi luminile si incalzirea. Mentionez ca inainte sa inceapa sa tremure am gasite ambele stopuri arse cu toate ca sigurantele erau ok,am montat un voltmetru pe masina si nu scade sub 12,9 volti cu consumatori porniti,insa motorul tremura. Fisele si bujiile sunt noi,aveti idee de la ce poate fi?
  4. Sincer o recomandare si din partea mea daca imi este permis,cauta posturile userului @pepino si o sa te convingi ca are suficienta experienta pentru a oferi sfaturi competente.Iar in legatura cu amortizoarele,oare daca unul e nou si mai "tapan" decat celalalt nu o sa incline masina pe franare mai tare pe partea cu cel "moale"? Eu nu sunt expert,asa ca te rog sa nu iei postul meu prea in serios. Toate cele bune.
  5. Poti sa iti faci cheie tip briceag fara probleme,insa ai grija sa fie de calitate,ca sa nu ramai cu cheia in broasca.
  6. Pot sa iti spun cu destul de multa incredere ca nu ai cip in cheie,nici eu nu am la ticolino meu din '99
  7. Eu am schimbat la andrei distributia,arcuri,amortizoare,cablu frana de mana,saboti spate,pompa de benzina,flanse amortizoare si revizia masini plus uleiul din cutie si rulmentii fata si reglat tachetii.Nu am avut nici cea mai mica problema cu masinuta in cei 2000 de km facuti de atunci si pana acum si intotdeauna a lucrat bine chiar daca era aglomerat,per total sunt multumit de colaborarea mea cu baietii de la Rux Toate cele bune.
  8. Nu e greu de schimbat,insa din cate stiam eu,trebuie sa dai jos volanul,la al meu din 99 asa e,in rest ai o mufa si ala e.
  9. stefannt

    Bancuri

    Se uită Ion peste gard și îl vede pe Vasile jucând tenis cu Federer. - Baă Vasile, domnu' ăla nu-i Federer? - Ba da, măi Ioane. - Și tu știi tenis, mă? - Știu mă Ioane, mai bine n-aș ști. No, că iară l-am bătut. - Apoi cum să face mă, că nu te-am văzut niciodata jucând tenis? - Du-te în fundu' grădinii, acolo-i un broscoi ce-ți îndeplinește orice dorință, numa vezi de vorbește mai tare cu el, că-i cam surd. Găsește Ion broscoiul și-i spune că vrea mult aur. Dar când ajunge acasă, constată că în bătătură avea un taur. Se plânge la Vasile: - Surd tare broscoiul, am vrut mult aur și mi-a dat un taur… - Și tu crezi că eu am vrut să fiu tare-n tenis? »
  10. Am trecut si eu pe la Andrei cu masinuta si nu am ce comenta,a schimbat frane spate,pompa de benzina,arcuri si amortizoare,a facut revizia plus un reglaj de tacheti si nu pot sa spun decat ca lucreaza elegant si pare a sti ce face. Vineri o sa ma duc pentru distributie si schimbat uleiul din cutia de viteze. P.S. Si Tiberiu e baiat de treaba priceput de asemenea. P.P.S. Celebra cafea buna nu mai e de gasit,dar voie buna e destula. Toate cele bune.
  11. stefannt

    Bancuri

    Zece motive pentru care un barbat nu are nici o sansa : 1. Daca iei decizii fara sa o consulti, esti misogin. Daca ia decizii fara sa te consulte, este o femeie emancipata. 2. Daca muncesti prea mult, o neglijezi. Daca nu muncesti, nu esti bun de nimic. 3. Daca ea are un serviciu plictisitor si prost platit, este exploatata. Daca tu ai un serviciu plictisitor si prost platit, ar trebui sa faci bine sa-ti gasesti ceva mai bun. 4. Daca tu esti avansat inaintea ei, femeile sunt marginalizate. Daca ea e avansata inaintea ta, femeile au drepturi egale cu barbatii. 5. Daca ii spui ca arata bine, este hartuire sexuala. Daca nu ii spui, este indiferenta crasa. 6. Daca o rogi sa faca ceva ce nu ii place, incerci s-o domini. Daca iti cere sa faci ceva ce nu iti place, este o favoare pe care nu e frumos s-o refuzi. 7. Daca incerci sa arati bine, probabil ai pe altcineva. Daca nu, esti neingrijit. 8. Daca ii aduci flori, urmaresti ceva. Daca nu ii aduci, esti nerecunoascator. 9. Daca esti mandru de realizarile tale, esti un egoist. Daca nu, esti total lipsit de ambitie. 10.Daca are o durere de cap, trebuie sa se odihneasca. Daca ai o durere de cap, n-o mai iubesti
  12. Multumesc frumos pentru raspunsuri,cred ca o sa am rabdare pana la toamna si imi iau niste debica frigo 135/80/r12. @BZN,pentru ce anotimp sunt cauciucuriile gasite de tine?
 

×
×
  • Create New...