Jump to content

doryjan

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About doryjan

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/24/1968

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    dory_cubanezu@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    husi
  • Interests
    tot ce tine de masini in special gama daewoo cielo etc.
  • Din
    husi
  • Auto
    cielo
  • Model
    gle
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    vs05vla
  1. Buna dimineata,si sarbatori fericite tuturor,,am o intrebare va rog : Cum vin fisele la cielo cu delco din 96'??stiu ca ordinea este 1,3-4,2 dar de unde incepe numaratoarea la motor si la delco???va rog sa ma ajutati.A fost cu capota deschisa si a umblat copilul si a scos toate fisele si nu mai stiu cum sa le pun.O zi minunata va doresc.Multumesc anticipat.
  2. Am depistat astazi dupa doua zile de repaos totala la un cielo 96" cand am pormit dimineata un miros de ars si am ridicat capota.Am observat ulei curgand(cu motorul pornit fiind)pe la galeria de evacuare la imbinare cu teava de esapament,care sa fie defectiunea si ce cauta uleiul acolo???un raspuns daca se poate va rog,,
  3. imi poate spune si mie cineva unde se afla mai concret sonda de ulei la cielo GLE 1996 ca am cautat de am inebunit si nu am dat de ea.Am gasit pe un forum o poza cum ca ar fi in dreapta pe langa distributie in blocul motor dar nu e nimic acolo.Va rog putin ajutor. imi puteti spune si mie unde se afla sonda aia de ulei la cielo gle 1996???in fata motorului ,,in spate in dreapta la distributie s-au in stanga ??? plzzzz.
  4. nu scot niciodata bujiile cu motorul pornit,dar dupa ce opresc motorul si scot,indiferent care dintre bujii da un pic de ulei pe marginea gaurii de la bujie.deci necesita o segmentare s-au in cel mai bun caz schimbare de garnituri.As vrea sa stiu cam ce trebuie sa cumpar pentru segmentare si daca se merita s-au mai bine schimb motorul cu totu'???
  5. am si eu o mica,,mare problema la cielo meu din 96' gle,,si anume cand desfac bujiile imi curge ule pe margine la fantele bujiilor,si scoate fum,ma puteti ajuta cu un sfat???pareri ceva,,plzz.!!!
  6. AA da scuze,,si ms mult de informatii.Da o sa schimb discurile si etrierii ca nu vreau sa raman fara talon.E mult de umblat sa il vad inapoi.
  7. Sa inteleg ca trebuie schimbat si butucii odata cu discurile???de ce???nu merg discuri de 13 in locul celor pe 14???si etrierii aferenti de 236??scz dar e prea mult de bagat bani daca e asa.Ms de raspuns o seara buna.
  8. cu motorul o rezolv si da o sa fac asa cum ati recomandat s-au eventual cu tot cu ,,cutie,si anexe. Eu am roti pe 14 iar pe talon am 13 as vrea sa le schimb dar nu se potrivesc din cauza etrierului acesta fiind mai mare,,intrebarea mea este:Ce trebuie sa schimb pentru a le face pe ntru roti pe 13???va multumesc anticipat.
  9. ms mult de raspunsuri si o sa vad ce se poate face ca la mine imi cam scoate fum si am zis ca ,,decat sa segmentez motorul si sa rectific chilulasa ,mai bine schimb motorul cu totu ca tot pe-acolo ies.
  10. salut,sunt nou pe aici si deasemeni nou posesor al unui cieloGLE 1996.Intrebarea mea si daca stie cineva rog putin ajutor ,,,se potriveste cutia de viteze de la motor 1.5 8 valve la unul cu 16 valve???
  11. multumesc de raspunsul prompt dar s-a rezolvat ..era de la mufa de snzor,am scos-o si am curatat-o,,dar cam scoate fum cu mult abur si nu pot sa-mi dau seama ce are,,e mai mult abur decat fum nefiind inecacios.
  12. problema si la mine cu un cielo 1.5 gle din 1996,pun contact se aprinde martorul la presiune ulei ,,porneste si timp de cateva secunde se stinge dupa care se reaprinde ,ma puteti ajuta cu ceva sfaturi??plz..
  13. care furtun de sus frate???explica mai pe indelete sa inteleaga si aia ma,,,slab pregatiti in ale motoarelor,,ala de la pompa s-au alt furtun??? Nu merge amaorsata si ,,,de ex eu sa trag la furtun si cineva sa dea la automat???ajutor,am ramas pe zero si nu mai porneste.Am verificat toate fisele cu o bujie auxiliara si imi da scanteie cam rar,,,ce se intampla sa fie delco-ul s-au bobina??? ori trebuie amorsata pompa???Spuneti fratilor si la incepatori.
 

×
×
  • Create New...