Jump to content

silviu39

Membru în rodaj
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About silviu39

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    IL 86 COD
  1. Va salut ! Sunt posesor de Cielo Executive 2005, jante de tabla pe 14''. Ma tot orientez de un timp sa iau si eu o pereche de jante de aliaj, insa preturile practicate la cele noi sunt foarte mari, motiv pentru care incerc sa obtin un set de 4 jante de aliaj SH. Am mai cautat pe net, insa se vand de regula cu tot cu cauciucuri, care nu ma intereseaza, plus ca sunt destul de putine modelele care sa imi placa. Am inteles insa ca trebuiesc unele cu un ET de minim 45 daca nu ma insel, am un prieten care a avut probleme cu ele, necesitand indoirea ''buzelor'' de la contraripile spate fiindca atingeau de ele, in special la combinatia incarcatura spate + denivelari, jantele fiind foarte ''iesite in afara'' ! Prin urmare, am rugamintea, daca cunoasteti..sau este cineva care vinde/ nu mai are nevoie..sa ''lasati'' un semn ! Multumirile mele anticipate !
  2. Va multumesc inca odata pentru promptele raspunsuri...Respectivul ''mester'' nu a folosit ochelari...am sa incerc si metoda descrisa de domul Tetea...insa..pana..sau dupa pasul acela..se poate recomada un service de climatizare auto serios in Bucuresti? va rog mult..cei care ati fost sau ati auzit... Va salut si toate bune ! Astept raspunsurile voastre!
  3. Am asistat, insa s-a procedat direct la conectarea furtunaselor de la aparatul de incarcat, fara nici un alt fel de alta operatie (substanta de contrast, etc)... Nu stiu ce sa mai cred !
  4. Va salut ! O ''mica'' problema cu Cielo al meu, Exe 2005 GPL. Dupa iarna anului 2010 (in care nu am folosit AC-ul deloc), in luna aprilie 2011 cand am dat sa il pornesc, nu a mai vrut de nici o culoare..nu a mai cuplat compresorul..lipsa totala a agentului refrigerant din instalatie fiind deseori pusa pe seama neutilizarii lui pe toata perioada iernii..Dupa incarcare, a mers vreo luna, apoi povestea s-a repetat, cei de la service (undeva in Slobozia), punand aceasta reincarcare pe seama insuficientei incarcari anterioare..Toate bune si frumoase 2 luni si un pic, cand s-a constatat pierderea a 3-a oara a agentului...Aceasta a fost ultima incarcare a ei...scenariu de care mi-e cel mai frica fiind acela al evaporatorului avariat, ce presupune demontarea bordului, cauza care a fost luata in calcul dupa ce ultimele 2 incarcari au trecut cu succes testul cu lampa fluorescenta, nedetectandu-se nici o pierdere pe nicaieri. Am rugamintea la cei care au mai trecut prin situatii similare, in vederea sfatuirii catre un service ''serios'' in Bucuresti, problema fiind aici (spre deosebire de una mecanica sau electrica, sa spunem), diagnosticarea, practica trebuind sa treaca minim 2-3 luni sa vad daca intr-adevar cauza a fost indepartata...M-as bucura deci sa descopar care e ''buba'', si sa nu mai stau cu emotii ''ca daca peste 2 luni nu va mai merge''..alta incarcare, alta distractie..alti bani..stiti voi (deja am bagat 350 RON in 3 incarcari succesive). Multumiri anticipate fiecaruia dintre voi care cititi si ''problema ''mea, precum si celor care ar putea da o solutie...un service care sa nu te jupoaie si unde o eventuala garantie a lucarii ar fi binevenita ! Salutari si toate bune...si de acum incolo...''Racoare in habitaclu'' va urez tuturor !
  5. Multumesc frumos !..Mai incerc si..revin cu rezultatele ! Totusi..cam greu de interpretat faptul ca legaturile electrice si mufele sunt trase, insa nu s-a dispus din fabrica montarea lampii propriu-zise si a contactorului...La un model ''full'' al marcii Daewoo. Sa auzim de bine si..''torpedo luminat'' va doresc !
  6. Va salut ! Aceeasi ''pasiune'' pentru iluminatul in torpedo o am si eu, Cielo Executive cu GPL din fabrica, an 2005, cablarea si mufarea trase, am luat lampa din portbagaj in vederea utilizarii ei in torpedo, insa nu pot face rost de contactor, nu gasesc nici unde (Bucuresti este locatia). Am rugamintea primirii unei informatii in acest sens, multumiri anticipate oricui are vreo indrumare ! Am gasit conform postului de mai sus, cel compatibil la Opel Omega, insa costa 23 lei +29 lei livrarea, ceea ce, zic eu, e cam mult daca ne referim la piesa in sine...Astept deci sugestii mai ''realizabile'' . Multumesc anticipat !
 

×
×
  • Create New...