Jump to content

Sahaidac

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Sahaidac

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Popesti Leordeni
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    AG-65-STE
  1. Salut,am si eu o problema nu stiu daca s-a mai confruntat cineva cu ea,problema fiind urmatoarea. sunt momente in care merg cu masina zilnic si sunt si momente cand o pornesc la 2,3 zile,am realizat cu stupoare ca atunci cand o pornesc dupa 2 zile porneste la sfert iar masina merge super bine,trage merge super ok,iar cand merg zi de zi adica cu porniri la cateva ore repetate merge ca dracu. s-a mai confruntat cineva cu problema asta? Astept pareri,stima.
  2. Mi-ai fi de mare folos daca mi-ai trimite pe privat nr. de telefon sa vorbim una alta,sa imi mai dai niste sfaturi!!! Pentru Androidu' ms Bafta
  3. Salutare tuturor,de prim martie ma confrunt cu o mare problema la Matizul meu,merge sacadat,balbait da in nas la schimbul vitezelor,la relanti tremura destul de serios,mentionez ca masina se aude foarte turata dar nu prea trage urca foarte greu in viteza,dar chestia e ca incepe sa se tureze imediat dupa ce accelerez dar nu are acea vlaga,am mai mers cu matiz e mult mai nervos decat al meu. Inca ceva,am schimbat pana acum urmatoarele:Ulei GM 5/30+curatat baie cu motorflush,am schimbat toate filtrele aer,ulei,benzina. inlocuit senzor IAC nou,fise Tesla noi,bujii NGK noi,curea alternator,valva PCV... le-am luat prin eliminare nici nu stiu ce sa ii mai fac,dar parca mai are si semne cateodata ce e drept mai rar cand parca are alta vlaga.mentionez am schimbat si benzina de la Petrom 95/99. am trecut MOL EVO parca cea de 6,4 lei... nu stiu ce sa ii mai fac.aveti vreo idee ce poate fi? multumesc mult !!! Stima
  4. Salut,ma confrunt cu o problema cam de o luna la Matizul meu,plec de pe loc a1,a2,clar cand ii dau a 3 incepe sa se auda un zgomot in partea stanga fata,ca si cum ar freca ceva din ce in ce mai tare si enervant ca un harscait si cu cat am viteza mai mare cu atat se aude mai repede si mai intens.cineva mi-a spus ca ar putea fi zgomot din cutie,vezi doamne ca nu are ulei,am incercat sa il completez si a intrat decat vreo 50 de gr. mentionez ca imi merge si volanul foarte foarte greu nu stiu daca are legatura cu frecatul ala pe stanga.astept raspunsuri va multumesc
  5. pai in viteza intai si a 2 cand e viteza mai mica nu prea se aude,deja in a 3 si in a 4 se aude foarte enervant,trebuie sa dau muzica la blana sa nu o mai aud.deci este un harscait ceva cred ca freaca,crezi ca poate fi din cutie ?
  6. Salut,ma confrunt cu o problema cam de o luna la Matizul meu,plec de pe loc a1,a2,clar cand ii dau a 3 incepe sa se auda un zgomot in partea stanga fata,ca si cum ar freca ceva din ce in ce mai tare si enervant ca un harscait si cu cat am viteza mai mare cu atat se aude mai repede si mai intens.cineva mi-a spus ca ar putea fi zgomot din cutie,vezi doamne ca nu are ulei,am incercat sa il completez si a intrat decat vreo 50 de gr. mentionez ca imi merge si volanul foarte foarte greu nu stiu daca are legatura cu frecatul ala pe stanga.astept raspunsuri va multumesc !
  7. Salut,cu siguranta este cablul de kilometraj,mergi la un service autorizat. Bafta !!
  8. poti sa imi explici si mie pasii de curatare te rog ? sunt incepator nu am habar,stiu de unde se scoate busonul acela dedesubt,stiu cat ulei se pune dar nu stiu cum sa il curat ...si de ce este mai bun 5/30 fata de 10/40 ? e asa mare diferenta ?
  9. Salut,am sunat la un magazin specializat Daewoo si mi-a recomandat ulei GM 10/40 w,spunandu-mi ca 5-30 este prea subtire pt. km parcursi. 77000 o parere ceva ? are dreptate ?
  10. Salut Florin,Uleiul este Petrom Sintetic 20/40 w/ Bujiile NGK cele recomandate pt. matiz,alceva nu stiu ce sa ii mai fac ma enerveaza foarte tare mersul acela sacadat.imi apare problema daca o duc pe tester ?
  11. ,am si eu o mare problema cu matizul meu. Ii dau cheie,ba porneste perfect,ba invarte si nu porneste la prima cheie,ba porneste si o ia sacadat pana i se mareste turatia. Mentionez ca am schimbat:filtru aer,bujii,supapa PCV,ulei 20/40 sintetic asta nu stiu daca este bun vreau sa te intreb pe tine nu am dispus de suficienti bani sa iau unul mai bun.filtru de ulei schimbat,filtru benzina,senzor IAC schimbat nou noutz. Altceva la relanti bate scaunul din dreapta foarte tare si trepideaza destul de urat,nici chiar atat incat sa disper dar destul de tare,inca o problema,plec de pe loc da in nas merge sacadat o schimb pe a 2 iau usor piciorul de pe ambreiaj iar la fel sacadat da in nas,din a 3in4 merge bine,dar marea mea curiozitate este ca masina nu face tot timpul asa mai are si reveniri la normal,si mi se pare ca se tureaza si cam tare si nu trage la capacitatea ei optima
  12. Salut.Am si eu un Matiz din 2005.L-am achizitionat cam acum 2 luni.Sunt momente in care invart volanul cu 1 deget pe loc si sunt momente in care este nevoie de ambele maini . Mentionez ca aceasta chestie se intampla cand dau in gropi!!! Ma poate ajuta cineva cu un sfat. Multumesc mult!!!
  13. Salut.Am si eu un Matiz din 2005.L-am achizitionat cam acum 2 luni.Sunt momente in care invart volanul cu 1 deget pe loc si sunt momente in care este nevoie de ambele maini . Mentionez ca aceasta chestie se intampla cand dau in gropi!!! Ma poate ajuta cineva cu un sfat. Multumesc mult!!!
  14. Salut.Am si eu un Matiz din 2005.L-am achizitionat cam acum 2 luni.Sunt momente in care invart volanul cu 1 deget pe loc si sunt momente in care este nevoie de ambele maini . Mentionez ca aceasta chestie se intampla cand dau in gropi!!! Ma poate ajuta cineva cu un sfat. Multumesc mult!!! sanale:
  15. Bujiile le-am schimbat,acum o sa schimb si fisele poate se va remedia problema.Multumesc mult Crisiangabi.
 

×
×
  • Create New...