Jump to content

wizard

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About wizard

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Bcuresti
  • Din
    Bucuresti
  1. aduc stelele...:)

  2. wizard

    Siderat

    Cred ca problema parcarilor se poate rezolva daca municipalitatea construieste ea, sau o firma privata, parcari sub ori supra terane. Aici se pot parca un nr ridicat de masini. Parcarile sa fie asa cum vedem prin filme la americani, cu multe etaje. Pana cand municipalitatea nu va realiza astfel de constructii problema locurilor de parcare va continua. Asa se vor educa si oamenii sa nu mai parcheze chiar in fata locului unde au treaba. Vor invata ca putin mers pe jos nu omoara pe nimeni.
  3. wizard

    Spray Anti-caini

    Cel mai bine functioneaza ce otet.Intrebati proprietarii de caini sau pisici.Cand vor sa scoata mirosul de urina din covor folosesc otet.Nu se mai apropie nici un animal de locul respectiv.O sticla de otet de la magazin, ne diluat si turnat in jurul masinii.Repetati de 2 ori treaba asta la un interval de timp.Sigur nu se va mai apropia nici un patruped.
  4. Eu stiu ca Logan este comercializata in alte tari cu sigla Renault nu cu sigla Dacia.Asa ca pun si eu o intrebare.De unde au germanii masina cu sigla Dacia???
  5. Acum cabana din poza arata foarte bine.A fost luata de niste germani care se ingrijesc de ea.Au si preturi destul de mari,dar pentru straini.Camera cu 2 paturi 1,9 milioane lei vechi.Este plin de masini cu nr de Germania,Ungaria,Polonia.Drumul pe versantul nordic,spre cabana Balea este f,f bun.Asfaltarea s-a facut recent.Peisajul este de vis.
  6. Acum o luna am fost in concediu pe TFG cu Matizul.Rezista f,f bine la tot drumul.Rezista si pe drum forestier.Am stat la cabana Cumpana,pentru cei care stiu zona,cum ajungi la Vidraru la baraji din Curtea de Arges.Se face stanga si urmeaza 15KM de drum forestier,cu multe camioane pline cu busteni.Am mers fara probleme pe acest drum de mai multe ori in cele 7 zile petrecute acolo.Deci fara grija Matizul rezista. Drum bun si atentie
  7. wizard

    Gpl Pe Matiz

    Sa nu credeti ca fac reclama.E interesant si au si preturi. http://www.ultragaz.ro/preturi.htm
  8. Este frumos Sibiul dar este tot in constructie.Se lucreaza peste tot,centrul este inchis circulatiei.Daca faci abstractie poti sa vezi lucruri interesante.Atentie ca in centru cam multe strazi sunt cu sens unic.
  9. A fost deschis.Eu am fost pe Transfagarasean pe data de 05-07-2005.Drumul f bun.Zapada putina,dar era indepartata de cei de la drumuri.Tunelul fara pic de gheata in el.Peisaje superbe,soare...Totul a fost minunat.Va recomand sa-l vizitati.Chiar merita.
  10. Va multumesc la toti pentru sfaturi.Nu am patit nimic si Doamne fereste de un accident.Dar m-am gandit ca ar fi utile sfaturile pentru toti.
  11. A fost cineva la service-ul Radacini de pe sos.Giurgiului?Ce parere aveti despre acest service?
  12. Nu stiu daca s-a mai discutat chestia asta,dar cred ca sunt necesare niste sfaturi.Cum trebuie procedat?Unde suni?Cui te adresezi pentru un accident minor,dar pentru unul major?Astept sfaturile voastre.
  13. Sunt probleme la Autonet cu vopsitoria.Sa va povestesc patania mea cu ei.In urma unei lovituri pe aripa dreapta spate datorate impactului cu o ramura de copac cazute pe masina,avarie.Avand Casco merg la constatator si imi zice ca o reparam evident pe asicurare.Constatarea daunei s-a facut la Autonet.Daca tot sunt aici ma gandesc sa o repar la ei.Cu o programare peste o saptamana pt tinichigerie,vopsitorie.E normal sunt ocupati imi zic.Joia trecuta merg cu masina si o las pt reparatii.Astazi o recuperez,dar surpriza.Locul acela era reparat dar un alt loc vopseaua era sarita.Sa va explic.Lovitura initiala a fost chiar aproape de santul negru pe unde se scurge apa,deci nu a muscat din plafon.Tabla era infundata,fare sa fi sarit vopseaua chiar pe lovitura.Vopseaua era sarita in spre portbagaj.Am considerat ca vine iarna si ca o sa prinda rugina asa ca...Au reparat,nu se mai vede,dar am gasit vopseaua sarita pe capacul portbagajului chiar in dreptul in care a fost avaria.Probabil cand au pus chit si l-au slafuit au luat si din vopseaua de pe marginea haionului. :angry: Au vopsit toata aripa,dar la santul acela care este pe aripa,santul continua linia usilor si a haionului,am gasit vopsea uscata urat.Adica am un prag din vopsea,nu mai e asa fina ca din fabrica.Am streasina la aripa.Noroc ca au nimerit culoarea,pt ca e alba .Tot la Autonet am facut si revizia de 10K si sunt f multumit,dar se pare ca din cauza aglomeratiei de la vopsitorie,cand am plecat erau cam 5 masini busite rau care asteptau sa intre la vopsit plus ca nenea de la atelier cand mi-a cautat talonul in cutia lui, mai avea 10 taloane.Probabil nu mai fac fata si cam dau rasol :angry: Pacat pt ei.
  14. Este de la tabla din scrumiera.Si mie imi zdrangane.Este f enervant
 

×
×
  • Create New...