Jump to content

uri

Membru în rodaj
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About uri

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Buc
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti
  • An
    2007
  1. sunetul este prezent si atunci cand sunt in miscare si invarst stanga sau dreapta(se aude un usor scartait...o bucsa ceva...ori un cauciuc ne uns).Habar nu am de asta intreb si eu
  2. Problema cu ''pedala moale'' este ceva foarte grav,asa cum am descris si mai sus.Totul a inceput din cauza ca,in fabrica Chevrolet au pus gresit lichid dot3 in loc de dot4 si asta a defectat,in cazul meu,atat pompa de frana cat si modulul abs.Lichidul neconform stricand pereti pompei de frana cat si modul abs. Acum alta distractie...cand invart volanul de aude uneori un usor scartait...sa fie oare de la caseta de directie?
  3. poate fi de la tulumba care se afla in spatele pompei de frana(este o chestie rotunda mare si neagra)
  4. @mircea CITESTE TU TE ROG MAI ATENT CE SE POSTEAZA am schimbat lichidul..discurile..placutele...tot mai putin modul ABS
  5. Am trimis mail la asistenta_clienti_ch@gm.com si atept sa imi raspunda. In mod normal si civilizat trebuie sa schimbe modulul ABS deorece este defect de fabricatie si nu este vina mea ca si consumator final ca ei au conceput un produs imperfect. Asta chiar daca sunt pe lista ''rechematilor''in service sau nu...este clar ca este o problema cu piesa facuta de ei. Oricum sunt hotarat sa merg cu problema pana la ANPC si chiar pana mai sus,bineinteles asta in cazul in care nu se rezolva. Dar sper ca mentalitatea sa se fi schimbat intre timp in tara asta si sa isi rezolve problemele,dealtfel recunoscute chiar de ei.
  6. Salut, Chevroletul meu Nubira break 2007(ma rog este practic Lacetii si este cumparat din Germania dar ii scrie pe haion Nubira), are aceasta problema care pot spune ca este deosebit de grava. In momentul cand apas frana usor si constant(deci nu o calc brusc,ca daca o calc brusc franeaza destul de ''sus'' si apoi se inmoaie) pedala pur si simplu se duce pana se lipeste de mocheta...deci are o cursa foarte lunga,moale si fara sa opreasca masina decat cand ajunge la final de tot.Mentionez ca am cutie automata si daca sunt cu ea in Drive imi tremura inima ca ma vad in ala din fata mea. Am fost la cei de la Radacini Vitan si mi-au spus ca trebuie sa ii schimb tot modulul Abs(aprox. 1000 e +manopera) si ca nu este gratis pe motiv ca masina mea cica nu s-ar afla pe lista rechemarilor(desi este clar ca are aceste simptome). I-am schimbat inclusiv lichidul de frana am trecut la DOT 4 ,discurile ,placutele(pe cheltuiala mea)...ce sa mai zic am facut tot ce se poate mai putin modulul ABS,care este foarte scump si vad ca ei nu au nici cea mai mica dorinta de a il schimba(desi este evident vina producatorului Chevrolet). Banuiesc ca in situatia mea se afla mai multa lume.Haideti sa facem front comun. Va rog,daca puteti sa imi dati o mana de ajutor v-as fi recunoscator.
 

×
×
  • Create New...