Jump to content

daniel_nubira

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About daniel_nubira

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    craiova
  • Auto
    daewoo
  • Model
    nubira II euro3
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    dj-22-vdm
  1. Poti schimba acasa bieletele antiruliu,iti trebuie o cheie de 14 si una de 15 sa tii contra in fata burdufului,sau daca sunt uzate binisor poti sa le scoti de acolo si pe nuca surubului sa strangi un mops de instalatii,la montare bagi roata sub prag si ridici discul de la frana cu cricul sa pui bieleta in suruburi,iar cu geometria nu are nici o treaba,spor la treaba!
  2. NU iti trebuie poza daca vrei sa umbli acolo dai jos plasticul ala mare de sub volan,unde stai cu genunchii,si vei gasi alarma ca o cutie de chibrite prinsa cu un colier de plastic,nu mai tin minte,ori de ghidajul axului de la volan,ori de alta piesa mai solida de pe acolo,(nu am mai umblat demult pe acolo).
  3. Am tot SX,o rásucesti in mai multe pozitii pana reusesti sa o scoti de acolo.
  4. La masca cu aertoarele sa nu uiti sa ii desfaci mufele de la intrerupatoare si de la ceas,se desfac doar capacele de la axul volanului dupa care incepi sa îi cauti o pozitie in care sa o scoti de acolo,poti sa o fortezi putin mai mult,nu se rupe usor.
  5. Mi s-a intamplat si la turometru si la vitezometru sa nu mai mearga,am dat jos tabloul de bord si am mai strans surubelele alea mici din spatele ceasurilor care se slabesc de la trepidatii si care sunt in acelasi timp si contactele ceasurilor cu placa.De schimbat la euro3 nu se schimba ceasurile separate,doar tabloul de bord.
  6. Boby problemele de soft la Nubira II Euro 3 au fost recunoscute chiar de super inginerii din fabrica,dar dat fiind faptul ca au fost putine masini cu euro 3 si au fost si ULTIMELE problema a ramas si va ramane nerezolvata pentru totdeauna,am auzit de o resoftare facuta pe cont propriu de cineva dar care nu a dat cine stie ce roade.Asa ne mancam nervii cu ele pana la vanzare.BAFTA!
  7. Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie astazi.Am umblat la acelasi conector si se topisera primii 3 pini,cei care corespundeau alimentarii aerotermei,le-am taiat firele si le-am lipit.Multumesc pentru ca ne-ai informat.
  8. Salut!Am pus KM 805 FORMULA,6,5x15,ET 35,pe fata ies putin de sub aripi dar au distanta mare pana la aripa,iar pe spate nu freaca nici cu 3 persoane in spate,asa ca puneti ce va place!!!
  9. bine v-am regasit!la nubiraII cu euro3 mi se aprinde check-ul cind merg putin mai mult cu motorul subturat.se rezolva la service dupa o jumatate de zi de asteptare si cu ceva bani platiti.va rog cum as putea sa-l sting fara sa mai merg acolo?va multumesc si daca nu am postat unde trebuia va rog sa ma scuzati. Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie, te rog.
  10. As vrea sa-mi montez cîrlig de remorcare la NubiraII.A mai pus cineva?De unde pot sa-l cumpár?Daca am gresit pozitionarea sa ma scuzati!
  11. Preturile sunt chiar piperate.Si de ce trebuiesc schimbate toate?
 

×
×
  • Create New...