Jump to content

zimnidavul

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About zimnidavul

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Zimnicea
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2002
  • Nr. Inmatr.
    TR-03-XEW
  1. Deci mai clar-cand se opreste in timpul mesului se aprind martorii de la baterie ,ulei si cheking dupa care se sting si motorul porneste de la sine,asta in timp ce masina ruleaza,iar altadata cand reduc viteza si calc ambreiajul pentru a schimba viteza motorul se opreste,iar cand vreau sa-l repornesc porneste mai greu si ca sa pot pleca de pe loc trebuie sa o ambalez ceva mai tare.Presupun ca acum ati inteles manifestarile masinii.Cineva mi-a spus ca repornirea motorului in timpul mersului ar fi datorita autoaprinderii,dar mie nu-mi suna ca ar fi ceva normal sau poate asa este.Va multumesc pentru raspuns anticipat!
  2. Salutare baieti si fete!Am si eu un matiz din 2002 si cam face figuri in timpul mersului,adica se opreste motorul(cateodata porneste si singur ,tot in timpul mersului)Am verificat si schibat bujii,capac delco,fise ,bobina de inductie dar problema tot persista.Va rog sa-mi dati o sugestie ce ca nu mai stiu ce sa-i fac. VA MULTUNESC ANTICIPAT!
  3. salutare baieti! am si eu mai multe intrbari despre anumite probleme la motorul gigantului si anume:in primul rind se aude un tacanit la motor(cineva mi-a spus ca este de la cureaua de distributie),in al doi-lea rand motorul nu mai porneste la sfert daca este cald(dar nu se intimpla mereu ci asa din seni si tot din senin dispsre problema),si in al trei-lea rand motorul nu mai are puterea pae care o avea inainte(acum trebuie sa apas pedala de acceleratie mai tare ca sa prinda viteza),presupun ca este de la compresie,nu stiu prea bine .Va rog, pe cei care puteti, sa-mi dati un raspuns coerent si util totodata.Va multumesc anticipat!
  4. va salut! am si eu matiz din 2002 e2,de cateva zile are o fluctuatie la mersul la ralanti ,dar nu mereu,care sa fie problema?(fluctuatie insemnand ca are o tendinta de scadere a turatiei si o revenire asa ca un mers sinuos)
  5. am schimbat rulmentul respectiv ,dar troncanitul tot se aude,sa fie altceva,ce? poate cineva sa-mi spuna? va rog mult!
  6. Multumesc mult!Acum sunt lamurit.Uleiul trebuie sa il schimb luna viitoare!Inca o data mii de multumiri
  7. Salutare baieti! Am o nedumerire in legatura cu o problema in ceea ce priveste uleiul si anume ,are un miros usor de benzina,este normal sau este o problema undeva si anume unde(banuiesc ca este ceva legat de garnituri sau poate altceva)Va multumesc anticipat!
  8. stie cineva cat costa un suport interior pentru amortizor fata?
  9. multumesc pentru raspuns si sper sa fie doar rulmentul acela!
  10. am si eu o intrebare in legatura cu amortizoarele -amortizorul stanga fata toncane atunci cand mreg pe un drum pietruit sau cu denivelari accentuate-puteti sa-mi spuneti si mie de la ce vine problema si cum poate fi rezolvata(troncanitul este ca si cand ai lovi cu o pitra in metal)
  11. multumesc foarte mult ...apropo,La muti ani!Intradevar de acolo a fost problema si mai exact de la fisa principala,fura curent.Puteti sa-mi spuneti care sunt cele mai indicate fise ca eu sunt novice si nu vreau sa fac ce nu trebuie(si la ce pret -estimativ)
  12. am si eu o itrebare petru toti cei care imi pot da un raspuns care sa-mi fie de folos...am un matiz fabricat 2002 si astazi l-am pornit ,l-am lasat peste 30 sec. pana si-a luat ralantiul si dupa cateva minute(2-3) a inceput motorul sa mearga dezordonat(adica incepuse sa mearga in doua pistoane) si dupa cateva secunde s-a oprit .Am incercat sa-l repornesc dar nu a mai verut de nici un fel.Mentionez ca bateria invarte motorul dar acesta nu plorneste.Are cineva idee de ce se poate manifesta astfel? S-a mai intalnit cineva cu astfel de defectiune?
 

×
×
  • Create New...