Jump to content

alexino

Membru
  • Content Count

    295
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by alexino

  1. Daca aveti probleme cu flansele, puneti cu incredere flanse de Damas. Cele de Matiz sunt execrabile. In 40k km am schimbat vreo 4 seturi si la sfatul colegului de forum Guru am purces la achizitionarea si montarea unui set pentru Damas.
  2. alexino

    La Multi Ani

    Multă sănătate studentului cu gepele ... ăăă ... , pardon, cu motorină. La mulţi ani @EM!L !!!
  3. Bun venit pe forum. Draguta buburuza, sa o conduci cu multa placere si sa o ingrijesti mereu ca acum. Te asteptam joia la intalniri.
  4. Acul isi pastreaza pozitia atat cu motorul pornit cat si cu el oprit. La Logan scade mai lent pentru ca e rezervorul mai mare.
  5. alexino

    Tico

    Din ciclul: "cum sa facem offtopic de dragul de a fi ironic". Copiii astia au si ei o doza mai mare de entuziasm. Mare greseala. On topic. Draguta masinuta, arata destul de bine la varsta ei. Sa te bucuri de ea.
  6. Schimbat la 24.000 km, pe garantie, kitul de ambreiaj. Discul, placa si rulmentul de presiune. Cauzele defectiunii neelucidate. Nici mecanicii, nici inginerul nu m-au lamurit de ce suferea. Ca simptome, un trepidat puternic al pedalei de ambreiaj, reale probleme la inserarea in treptele 1,2,3, de pe loc si in mers, patinare a discului de ambreiaj. De cand mi-au schimbat, la plecarea de pe loc se simt cateva vibratii in pedala de ambreiaj, dupa care totul e ok.
  7. alexino

    Un Matiz Banal

    Si suportii de numere?
  8. alexino

    La Multi Ani

    Un An Nou plin de bucurii si impliniri tuturor colegilor de forum.
  9. Superb. Cred ca in maxim doua saptamani trag si eu o tura pana la Balea. Drumul cum se mai prezinta?
  10. Sustin si eu achizitionarea unui Matiz cu Gpl. Un mare plus este costul de intretinere redus. Mai ieftin este doar mersul pe jos.
  11. Sau ca cel cu matizul care micsora viteza in curbe nu se grabeste si el.
  12. Pentru linistea si siguranta ta, te sfatuiesc sa o faci inainte.
  13. Cu acelasi tupeu nesimtit de care dau dovada si cand ies in fata camerelor si ne vorbesc despre moralitate, corectitudine si cinste.
  14. Scos si la mine saptamana trecuta restrictorul de aer, operatiune urmata de inlocuirea filtrului de aer si de un reset ecm + idle learn. Masina a devenit mai sprintena, urca mai repede in turatie (am atins fara emotii 150 km/h pe A1), motorul este o idee mai zgomotos la turatii mari, iar consumul a ramas acelasi.
  15. Si cum n-am mai postat cam de multicel in aceasta sectiune a forumului, sa va relatez si eu despre ultimele calcule: exclusiv urban 8,3 - 8,6 /100km (restrictor de aer scos), extraurban 5,5 (Craiova - Bucuresti si retur). Mers destul de agresiv, schimbat vitezele sus, conform sfaturilor maestrului tolin. Destul de multumit, avand in vedere ca un consum mai mic n-am vazut.
  16. Un vot si de la Bucuresti. 491
  17. Un vot mic inainte de somn. 334
  18. 3 voturi pana acum. So far, so good. Urmeaza sa votez si de acasa. Chiar merita sa fie no. 1.
  19. alexino

    Caut o melodie

    Gasit pe de ce++. Astept sloturi.
  20. alexino

    Bancuri

    Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba : - Punem si botnitza? >
  21. La mine merge beeeeton. RDS Craiova.
  22. Ar mai fi de mentionat: schimb ulei cutie de viteze; verificat roti si gresat rulmenti. Ai aici mai multe detalii despre revizia de 10.000.
  23. alexino

    Bancuri

    Pe autostrada Bucuresti-Pitesti un sofer conducea si in acelasi timp asculta muzica la radio... la un moment dat muzica se opreste si la radio cineva anunta ca pe soseaua Bucuresti-Pitesti un nebun merge cu viteza pe contrasens... la care soferul scoate capul pe geam uimit si spune... SUNT SUTE BAA, NU UNUL!!!
  24. Economisesti energie electrica (se spune ca ar consuma cat un bec) si faci risipa de apa calda. Asta e mai degraba dezavantaj. Am un Daewoo cu bule si capacitate de 5.5 kg de cca. 7 ani . Deci nu pot spune ca nu este fiabila, functioneaza perfect si in prezent, insa este mai dificil de racordat.
  25. alexino

    Bancuri

    Cu ce va pot servi? - Doua kilograme de cartofi, dar fiecare impachetat separat. Urmeaza o moaca expresiva a vanzatorului. - Altceva? - Un kilogram de portocale. Dar fiecare impachetata separat. Vanzatorul ii indeplineste dorinta vizibil nemultumit. Omul se uita prin aprozar si la un moment dat intreaba: - Ce este aia alba acolo? - Fasole, cretinule, dar nu-i de vinzare.
 

×
×
  • Create New...