Jump to content

DRM

Membru în rodaj
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DRM

  1. Se apropie revizia de 6ani/33000km. Aveti idee cam cat ar costa la reprezentanta?
  2. Revizia de 5 ani, doar 30.000km. Service Opel SM. Cost 410 RON + uleiul 5W30 (inca 78 RON) adus de mine. Nu s-au schimbat curelele si antigelul (doar a fost masurat) , deoarece are putini km. S-a shimbat lichidul de frana, uleiul de motor si filtrele (benzina, polen, aer si ulei) + tester. Piesele au un pret rezonabil. Manopera e mai scumpa, cam jumatate din pret, dar asta e. Nu m-a obligat nimeni sa ma duc la reprezentanta.
  3. Mersi! Nu stiu daca Nexxen-ul acela chiar e all season sau doar este de vanzare. Sigur e fabricat in China. M-am uitat si pe net, dar nu prea erau nici de iarna la sfarsit de octombrie. Cum am scris, cumparat de iarna dar eram curios daca cineva a gasit/montat all season.
  4. Am vrut sa montez anvelope all season, sa nu am doua seturi (iarna/ vara) pt. ca la rulajul de 5-7000km/an mai degraba vor imbatrani cauciucurile, dar nu se vor toci. La vulcanizari/piese auto nu am gasit. Am cumparat de iarna si probabil cu astea va fi incaltat si vara..
  5. Daca ati montat lumini de ceata ce a trebuit sa cumparati ( in afara de proiectoare) si cat v-a costat toata treaba?
  6. Ce dimensiuni au difuzoarele fata/spate la Spark? Sau sunt echipate cu difuzoare din fabrica si exista si precablaj? Nu am radio in masina si vreau sa instalez unul, dar nu stiu ce difuzoare sa cumpar.
  7. A montat sau a cautat cineva anvelope all season dimensiunea 155/65R13?
 

×
×
  • Create New...