Jump to content

cioxan

Membru în rodaj
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About cioxan

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    iasi
  • Auto
    nubira
  • Model
    cdx
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    IS-07-ULP
  1. @aly. Prima data am schimbat calc de abs care este langa pedale in stanga. problema nu disparuse. apoi s-a schimbat modulatorul de abs si s-a facut aerisirea de mecanic prin apasare de pedala de vreo 20 de ori. becurile s-au stins, am avut abs vreo 5 zile apoi iarasi a aparut problema. nu mai este abs si martorii abs si frana de mana aprinsi in bord.
  2. tot acolo se afla. le-am curatat. le-am smirgheluit. releul abs l-am schimbat.
  3. De aproximativ o luna de zile am achizionat o Nubira din '98, motor 2.0 benzina. Dupa cateva zile de la cumparare s-a aprins martorul ABS in bord in timp ce mergeam prin oras. Mentionez ca ABS-ul nu functioneaza deloc. Am fost la diagnoza si mi-a dat eroarea la verificarea ABS : "LOW SYSTEM VOLTAGE". A masurat electricianul si erau 4 V. Dupa resetarea erorii la masurare 14V. Imediat dupa plecarea de pe loc iarasi martorul ABS aprins. Masurat iar: 4V. Dupa reset iar 14V. A ajuns la concluzia ca este motorul sau calculatorul de ABS defect. Am nevoie de sfaturi. Am inteles ca este vreo 500 euro. Nu as vrea sa fac greseala sa il cumpar fara sfaturi. Am cumparat calculatorul si modulatorul hidraulic. S-a schimbat calculatorul. Aceleasi probleme. Am schimbat modulatorul hidraulic acum cateva zile. Resetare de eroare si a mers pana astazi cand mi s-a aprins simultan si ABS si Brake.
  4. Am cumparat si schimbat calculatorul de ABS. Nu era el problema. Am schimbat modulatorul hidraulic. Mi-a resetat eroarea si timp de 5 zile nu s-a mai aprins nimic in bord pana astazi. S-au aprins simultan si Abs si Brake. Ce sa fie oare?
  5. Va salut cu stima si respect. De aproximativ o luna de zile am achizionat o Nubira din '98, motor 2.0 benzina. Acum 2 zile s-a aprins martorul ABS in bord in timp ce mergeam prin oras. Mentionez ca ABS-ul nu intra deloc. Am fost la diagnoza astazi si mi-a dat eroarea la verificarea ABS : "LOW VOLTAGE". A masurat electricianul si erau 4 V. Dupa resetarea erorii la masurare 14V. Imediat dupa plecarea de pe loc iarasi martorul ABS aprins. Masurat iar: 4V. Dupa reset iar 14V. A ajuns la concluzia ca este motorul sau calculatorul de ABS defect. Am nevoie de sfaturi. Am inteles ca este vreo 500 euro. Nu as vrea sa fac greseala sa il cumpar fara sfaturi.
 

×
×
  • Create New...