Jump to content

ted78

Membru
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

About ted78

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/14/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    tce978

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Renault, Skoda, VW
  • Model
    megane, octavia ,microbus
  • An
    2007, 2010, 1977
  • Nr. Inmatr.
    B-93-TED
  1. Matiz 1 la scara 1/43 as vrea si eu, nu am vazut macheta, am inteles ca ar exista scoasa acu ceva ani de o firma de asigurari, cu ochii mei am vazut o macheta scara 1/64 dar nu nemaipomenita. Orcum sunt interesat si eu.
  2. Aduc stelele....:)

  3. Ce pot sa iti spun apropo de dilema ta, am avut-o si eu mai in decembrie si m-am hotarat pana l aurma pt un megane 1.5 dci 100 cp in varianta middle si cu cev imbunatatiri. pe scurt are clima, gemuri elctrice pe toate usile 8 airbaguri pachet de drumuri grele mp3 plaier cruise control si limitator de viteza. am masina de 2 saptamani si am plimbat-o nitel. am deja 2000 km si sunt destul de multumit de ea, e bine dotata destul de sprintara pt un diesel si supereconomica, pe un drum de brasov sibiu si retor pe valea oltului nu a trecut de 4.4 si eram 5 in masina e adevarat ca nu am trecut de 2500 de ture pt ca masina era in semirodaj, orcum in oras in aglomeratie nu ia mai mult de 6 frecvent sub, deci din mica mea experienta ti-o recomand, am avut de la firma un 206 14 hdi de 70 cai cu care am facut 30 000 fara probleme majore, iar apropo de parbriz la peugeot am luat o piatre pe autostrede la 150 si a aparut o floare minuscula aproape insesizabila, deci si peugeotul e o masina buna dar poate e chestie de gust dar la breakuri eu prefer meganul. alx: Te rugam frumos pe viitor sa scrii ordonat si corect. Multumim!
  4. K am inteles deci nu ceasu e de vina ci cel care l-a montat recte eu. Orcum multumesc de constatare ne intelegem noi la urm intalnire si o sa ma apuc de cautat fire cu tensiuni sadisfacatoare pt monsieu ceas, dupa cum ti-am zis cele de la casetofon nu-i convin :-) si aveti si voi un pic de intelegere pt un biet medic care incearca sa opereze matizi. Si inca ceva de ce avea firele deja trase eu nu le-am gasit dar cred ca le-am cautat destul, dar orcum omul e supus greselii si eu sunt departe de a fi perfect.
  5. NU ai nevioe de 2 motorase ci de 2 pompe, si eu mi-am facut modificarea singur si mereg destul de bine. Rezervorul are loc si pt a doua pompa dar trebuie data gaura de intrare in el.
  6. Si eu mi-am pus deschiderea din interior mescanica dar am facut urmatoarele, am bricolat maneru din interior pornind de la maneta existenta si zic eu mi-a iesit chiar bine si am cumparat cablul si elementul din spate de pe caroserie. Tipp pt ca cea de tico era mai ieftina am luat-o pe aia si am scos o mica bucatica din ea. S-a potrivit perfect.
  7. Din cate stiu eu se poate pune, trebuie modificata insa si instalatia electrica destul de mult, costurile sunt in jur de 500 e dar nu cred ca merita sa chinui marele motor cu un aer conditionat. Si eu am cochetat cu ideea dar am ajuns la concluzia ca la matiz aerul conditionat se pune si cu padale in cazul in care vrei sa depasesti ceva
  8. Vreau si eu un autocolant exterior cu daewoo. De unde pot sa dac rost?
  9. Intrebare: crezi ca ornamentele din spate ar putea fi montate si ar acoperi un decupaj in tabla interioara? De ce vreau sa fac acest decupaj, ca sa pot indreapat tabla de la exterior care dupa cum am avut "norocu" sa aflu se stramba fff usor si nu prea ai pe unde sa o indrepti. Am incercat sa-i dau stopul dar e cavitate inchisa asa ca singurul loc pe unde am avut acces a fost gaura unde se prinde centura de siguranta spate si nu am putut decat sa il indrept superficial.
  10. ted78

    Taxe Vamale Matiz

    Mersi mircea o sa intreb la vama ca astia de la rar nu stiau nimic. Orcum merita de intrebat pt ca masina ar fi net superioara matizului meu, un e pe care mi-am pus cam ce e omenesc sa se puna pt un confort acceptabil mai putin ac. Sorry ad nu prea le am cu shiftul si am scris Mircea cu m mic dar ma obisnuiesc eu cu timpul
  11. ted78

    Taxe Vamale Matiz

    sorry o sa incerc sa mut subiectul si da, vreau sa aduc o masina in romania sa-mi schimb matizul vechi cu unul mai performant. cam la aceiasi bani poti sa iti iei o masina cu motor mai mare abs dublu airbag si tot tacamul. si stiam ca acum ceva vreme pt masinile produse in romania recte solenta cielo nu trebuia sa mai platesti taxe vamale de ce le aduceai de afara.
  12. poze deocamdata nu pot as pun ca tocmai mi s-a stricat aparauul dar ce pot sa vaa spun, prinderea este normala pe laterale fara ceav special la mijloc iar despre huse exista unele speciale, scrie ep ele de ce te uiti mai atent dar eu nu am asa ceva si nici nu sunt adeptul lor. orcum modificarea nu cred ca poate fi facuta "de mana". Ca prindere difera la perna (chestia pe acre stai) e in mai multe punte aa si inca ceva, ca detaliu tipul asat de bancheta nu are tetiere pentru spate, fapt acre pe mine ac sofer nu am deranjaza cu nimic. si inca ceva de ce va vedeti in fiecare joi cum scria pe form poate trec si eu o data de si vezi chestia la fata locului
  13. eu am un matiz e cu trapa din anul 2003 care are bancheta spate rabatabila 1/3 2/3 din fabrica din cate stiu au fost cam 200 de masini in perioada 2003 acre aveau bancheta rabatabila fractionat, model e cu trapa, asa ac iti recomand sa cauti unul din asta busit si cine stie... In limba romana inca se scrie cu majuscula la inceput de fraza/propozitie.
  14. ted78

    Taxe Vamale Matiz

    Buna, sunt destul de nou pe aici cu toate ca am un matiz de aprox 3 ani pe care l-am tunat cum am stiut eu ami bine, acum problema: ma poate ajuta cineav cu o informatie? daca pt matiz 2 euro 3 si cu motor de 1000 cm cubi se plateset vama si daca da cat este?
 

×
×
  • Create New...