Jump to content

raskala

Membru
  • Content Count

    255
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by raskala

  1. Ca sa eliminam orice dubui: daca vinzi masina catre un "cumparator" din alt judet si tye radiezi cu ea de la fisc poti merge linistit fara batai de cap. Si-n fond, tu ai vandut acaretu'.
  2. Nu, nu exista baza de date comuna! Daca exista, de ce imi mai cere certif. fiscal can d vreau s-o iau in evidenta.
  3. @andrew Esti primul pe care-l aud ca a patit asta. Proprietarul era cumva la aceeasi primarie/fisc inregistrat cu ea? Poate doar un angajat mai zelos s-o fi trecut la tine (fara copie contract v-c. Ce s-ar fi intamplat daca ai fi inmatriculat-o pe BG (teoretic i-ai fi vandut-o unui bulgar)? Intradevar, daca circa mea financiara nu comunica cu circa ta financiara, asta este portita de scapare a celor cu motoare mari si nu numai.
  4. Nu am scris. Dar am o intrebare: primaria mea nu trimite la primaria cumparatorului (adresa din actul de vanz.-cump.) cum ca acesta sa fie inregistrat cu masina?
  5. Guvernul vrea sa creasca impozitele, incepand cu 2013, cu inca 16,5%. Momentan este dezbatere publica, dar daca nu avem reactii oficiale legea se va promulga. "Puteţi trimite propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ, supus dezbaterii publice la adresa: publicinfo@mfinante.ro, în termen de 10 zile de la publicare." Mai sunt 4 zile!!! Colegii de la club4x4.ro au luat deja atitudine si au transmis sugestiile. http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/transparenta/ProiectHGindexare2013.pdf
  6. Intrebare: in August am vandut un Matiz unui tip din Cta, facut act vanzare-cumparare, eu am radiat-o de la fisc, am scos si fiscalul dar am o problema: omul nu mai vine dupa masina ( e plecat in China pentru 1 an). Am cartea si talonul la mine. Eu mai pot circula cu masina dacae radiata de la fisc? Ce riscuri sunt? ITP si asigurare are.
  7. Ca sa-l cumpar trebuie sa fie in perfecta stare de functionare + trebuie masurata compresia + sa nu curga ulei/apa.
  8. Ce pret ar avea motorul E3 complet echipat ( fara Cutie Viteze)?
  9. Salut, problema mare. De vreo 3 zile merge motorul ca la diesel. Astazi n-a mai pornit neam. Trimis la mecanic, curatat capac delco, fise, bujii. Pornit ok, luat compresie si surpriza: 3-9-7. Acum 2 ani am facut segmentare. Scap oare doar cu vreo supapa ? PS: Pe seara iar si-a reluat mersul de disel, in 2 pistoane (logic- compresie 3!!!!).
  10. Nu ar fi mers. Cine da curent la bujii? Plus ca era noapte...
  11. Stiti pe cineva din Brasov care sa-mi demonteze alternatorul la Tico in strada (sunt parcat in centru, acolo m-a lasat) ,astazi (Duminica) sau cel tarziu maine (Luni)? Am rulmentul blocat. Daca da, 0755141420 (nu am acces la internet). Multumesc.
  12. Salut, sunt din Constanta si am o problema: am ramas cu masina in Brasov. Spuneti-mi va rog cum gasesc Duminica (maine) un mecanic auto care sa-mi schimbe rulmentul de la alternator Imi trebuie si un rulment de alternator... Multumesc, George, 0755141420
  13. Merci, azi am masurat-o. Stie cineva unde as putea gasit set antifurt pentru Tico?
  14. Am gasit pe auto100.ro antifurt pentru Matiz. Intrebare: piulita de la Matiz este aceeasi cu cea de la Tico (dimensional)?
  15. Cumpar parbriz Tico cu parasolar, stare excelenta. 0755141420 sau PM
  16. Parbriz Tico in stare excelenta (fara zgarieturi)? Daca da, care este pretul?
  17. Nu am facut inca geometria rotilor. Am sa merg saptamana viitoare, revin cu detalii.
  18. Saptamana trecuta am schimbat caseta de directie la Tico dar mi-a ramas acelasi simptom ca la cea veche: la viraj maxim stanga, la ultima jumatate de rotire, imi pleaca aproape) singur volanul spre maxim. In cealalta parte exact opusul, se ingreuneaza ultima jumatate de rotire. Caseta este noua si este schimbata, am verificat asta. De ce se intampla asta?
  19. Pare sa fie blocul de lumini. Eu am aceeasi problema pe Tico numai ca imi face figuri si faza scurta ( daca se aprinde, o data la o sapatamana, merge cam 5-10 minute apoi se stinge), in schimb faza lunga merge perfect.
  20. Nu mai am plus la bricheta. Am montat un casetofon Tank pe Matiz si mi-am luat curent (pentru proba) de la plusul brichetei. Totul a fost bine vreo 10-15 minute de conectat si deconectat casetofonul dupa care nu am mai primit plus. Am verificat sigurantele (atat interior cat si de la motor) si toate sunt bune. Aveti idee ce sa aiba?
 

×
×
  • Create New...