Jump to content

vionic67

Membru în rodaj
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About vionic67

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    espero
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    b95gsc
  1. Salut! am o intrebare. Electromotor nou aftermarket sau cel original reconditionat? merci!
  2. Salut ! espero 1.8 ,aceleasi simptome ,martor baterie si frana de mana semiaprinsi, baterie vechime 6 luni descarcata, pusa pe redresor, pornit motorul la fel martori semiaprinsi din ce am citit aici problema ar fi alternatorul. As vrea sa-l dau jos de pe masina si ma ma duc cu el la o revizie completa la un service meserias. Cum se demonteaza ? si poate imi recomandati un electrician auto meserias in Bucuresti. Deschis la orice sugestii multumesc anticipat.
  3. Gata am rezolvat. check engine - un furtunas din clapeta de acceleratie iesit ; pus la loc = rezolvat. mers in suturi - am luat-o strategic; inlocuit bujii (de proba) ,aceleasi simptome;verificat si curatat :capac,pipa si bobina delco ,aceleasi simptome;verificat fise bujii si am constatat ca una era intrerupta ; schimbat fise bujii = rezolvat .
  4. Fratilor ,revin!!! Pornesc motor (rece),da sa moara 2,3 secunde,revine la ralanti normal , variatii(merge in suturi ,nu e ok),se aprinde check engine,dau sa plec,la accelerare de la 2000 la 5000 merge in suturi rau de tot daca nu as avea tetiera mi-ar rupe coloana. Motor cald, accelerez pe loc , se accelereaza impiedicat , revine foarte greu la ralanti si la fel merge in suturi (check engine aprins in continuare). demontat IAC (afumat) , curatat,initializat, aceleasi simptome. Va rog ceva solutii.
  5. Am fost , am rezolvat! Autonet Giulesti 14.01.2012. ora 08.00.(de data asta nu am mai intarziat);luat masina si pus pe tester,mici reglaje tps si avans, 56 lei;08.30. facturat,platit si plecat. Spaga 0.
  6. Rezolvat. Am fost la Autonet si mi au reglat parametrii la tps(recomandare:nu umblati la tps decat daca aveti de gand sa treceti pa la tester). 56 RON ~ 30 MIN Multzumesc de sfaturi.
  7. Acum vre o 6 luni mi am facut o programare la Autonet giulesti pentru constatare,aveam impresia ca vibreaza volanul din cauza tampoanealor de la motor. Ora 08.00. intr o sambata ca nu aveam cand sa ajung in timpul saptamanii. In ziua cu pricina m am trezit un pic mai tarziu si am ajuns cam cu 15-20 min mai tarziu (greseala mea) ,fapt pentru care a intrat alta masina la rampa(corect) .omul de la receptie mi a spus ca va trebui sa astept si mi a dat o o fisa pentru automatul de cafea din partea casei (dragut). Am platit taxa de constatare cu chitanta si dupa alte 30 minute mi au bagat si mie masina la constatare. Toate bune si frumoase pana cand mecanicul se uita lung la mine sa vada daca ma simt bine sau nu,pentru ca masina nu are nimic,tampoanele sunt oksi ca asa vibreaza espero 1,8/95cp. ok zic eu si soc MI AU DAT BANII INAPOI PE CONSTATARE. Maine ma duc sa o pun pe tester,cred ca am niste erori la senzori,sper sa ma rezolve. Apropo; am sunat la mai multe service uri Daewoo si testerul este intr 70 si 150 lei,la Autonet este 35 lei. BAFTA ! si nu lasa pe maine ce poti face azi!
  8. espero 1,8 an fabricatie 1998. turatie mica si vibratii relanti = curatat clapeta acceleratie,curatat iac,resetat ecm la rece si la cald, rezultatul = turatie prea mare la relanti ~ 1200. repetat toate operatiile ca la carte si acelasi rezultat.masina merge foarte bine raspunde la toate comenzile chiar sunt incantat cum se infige ;dar sta turata la 1200 rpm si ma dispera si la stop cand o aud dar si la consum. daca aveti vre-un sfat va rog sa nu ezitati sa mi-l impartasiti. cu mltzumiri anticipate.
 

×
×
  • Create New...