Jump to content

matrix

Cont inchis
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

About matrix

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/17/1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    navodari
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1997
  1. matrix

    CATERINCA

    Acest forum a devenit o caterinca totala datorita unui admin incapabil pe nume satori sii citiva moderatori care vorbesc sa se afle in treaba.Propun un sondaj sa vedem ce scoli au acesti admini gen Satori care pun frina cu stingul si ceilalti moderatori care vorbesc fara sa stie. Asta asa ca sa vedem sii noi ce fel de persoane ne dasu sfaturi.Singurul moderator capabil este ovi.
  2. matrix

    CATERINCA

    Declar razboi lui satori si celorlalti moderatori care il pupa in ...Si cer public sa mi se stearga contul de pe acest forum.
  3. matrix

    CATERINCA

    Au mai fost inca 2 raspunsuri dupa mine, a lui Vaxxi si Lucian14. De ce le-ai sters?Erau in topicul caterinca,aha inteleg te deranjau.
  4. matrix

    CATERINCA

    Ha Ha M-ai prins,bravo Vaxxi.Jos palaria am incercat si eu un misto.Cam ieftin ce-i drept , dar si voi ati dat-o in mistouri.Ce avem de impartit, din partea mea nimic.Singurul lucru care am vrut sa-l arat a fost in topicul cu centuri.Iar Satori vine si ma contrazice ca nu se poate muri chiar daca ai centura pusa,pe urma totul a degenerat intr-un atac la persoana,eu singur impotriva unui admin si vreo 4 moderatori.Ok e normal zic eu sa faceti front comun impreuna,e forumul vostru puteti face ce vreti.Mai sint si moderatori care gindesc cum este ovi sau tu,care nu s-au amestecat in probleme care n-ui privesc si au tratat lucrurile cu respect.Dar care-i faza cu administratoru ca n-am priceput-o?Poti sa rizi cit vrei si asa am dat-o in caterinca acum,dar vreau si eu sa pricep.Si ultimul lucru care vreau sa-l spun este,eu am avut ce-am avut cu Satori chiar daca este admin,dar ceilalti care s-au grabit sa-l pupe in...,si i-au sarit in ajutor,cu toate c-am avut dreptate in ceea ce-am spus[chiar daca o cred numai eu,sintem liberi sa credem ce vrem].Culmea este ca toti care au raspuns,n-au mai mult de 25 de ani. PS.Banati contul,este ok si pe asta si pe cel cu ilie radu
  5. matrix

    CATERINCA

    [in Bucuresti se circula haotic datorita infrastructurii depasite]Mircea consideri asta o scuza ,pentru faptul ca nu se respecta codul rutier.Mi se pare jenant sa foloesesti acest lucru ca pe o scuza.
  6. matrix

    CATERINCA

    Va spun eu,singura diferenta intre traficul din Bucuresti si cel din provincie(numai spun constanta)este:In bucuresti se aplica legea junglei iar in provincie se aplica codul rutier.
  7. matrix

    CATERINCA

    De ce intrebi? Esti cumva pe invers?
  8. matrix

    CATERINCA

    [Nu, rzvpopa, el e din Navodari]Ne abatem de la cum circulam si atacam la origini.Frumos nimic de zis,exact ce spuneam mai devreme ca cei din Bucuresti mai au de invatat,vad si la alte capitole in afara de circulatie rutiera.
  9. matrix

    CATERINCA

    Echivalarea asta pe ce bareme ai facut-o?Iiti spun eu,experienta se acumuleaza cu fiecare km. parcurs.Dar de unii n-au km. cu fata cit au altii cu spatele. PS. Daca taceai, filozof ramaneai.
  10. matrix

    CATERINCA

    [si in Navodari e la fel, ca e ca pe o ulita si ii doare pe toti in popou de regulile de circulatie. ]Toti copiii cu permis de 3 luni da sfaturi acum .Oare experienta in conducere iti spune ceva?Experienta care se acumuleaza in timp.Oare de ce mor atitia copii cu virste intre 20-25 de ani,statistic vorbind.
  11. matrix

    CATERINCA

    Daca e sa facem comparatie asupra modului cum se circula in jud. Constanta cu cel din Bucuresti, cei din Bucuresti au multe de invatat de la cei din Constanta.Si asta la toate capitolele ce include circulatie rutiera.
  12. matrix

    CATERINCA

    [si de creier. De el ai uitat? ]Dupa cite stiu,creier au toate formele de viata.La om se pune problema daca gindeste cu el.Din pacate unii ditre noi n-am avansat din stadiul de maimuta.
  13. [eram prea adormit sa ma doara de asa ceva, dar nici de lasat nu l-am lasat.] Sa te doara unde? C-a n-ai precizat.Pina la urma e vorba de respectul pentru ceilalti participanti la trafic .Respect care unora din noi le lipseste.
  14. Nu exista nici un reglaj pentru axul de la volan.
  15. Nu trebuie sa dai jos nimic deoarece ai acces la acea bucsa e dupa aparatoarea de plastic in jos
 

×
×
  • Create New...