Jump to content

himcred

Membru în rodaj
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About himcred

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2003
  1. Am si eu un zgomot ciudat. LA PORNIREA DE PE LOC SE AUDE CA UN SCARTAIT DE ROTI DESI ROTILE AU ADERENTA OK.se aude de undeva de sub bord sau de la rata fata stanga. ce ar putea fi si cum se rezolva?
  2. Fratilor am si eu un Matiz si am o problema cu el, MAI EXACT IMI UZEAZA ROATA SPATE DREAPTA PE EXTERIOR. mentionez ca nu am avut accident cu el nu am facut intoarceri cu frana de mana si opriri in borduri am fost si am echilibrat rotile cand le am pus pe cele de iarna in speranta ca nu o sa mai roada, dar se pare ce roade incontinuare CINE POATE SA-MI SPUNA CE AR PUTEA FI?!? Vreau sa-mi pun cauciucuri de vara noi si nu as vrea sa am aceleasi probleme MS anticipat
  3. Referitor la problema pe care o aveam am fost azi in service si am rezolvat. Problema era de la partea mecanica intr-adevar, era rupt axul sau nush cum se numeste care intra in partea electrica, deci a trebuit schinata partea mecanica. Spre fericire mea a mai avut un contact si l am inlocuit(25 ron ) toata treaba.Mai trebuia schimbate si butucii la portiere si portbagaj, dar era 20 lei manopera pentru fiecare, si deocamdata satu cu 2 chei. Sper sa fie folositor pe viitor si pentru altii.
  4. Am o problema. nu gasesc prin manual nimic despre contact pornire. incerc cu search in pdf dar nu mi gaseste nimic. v-as multumi daca mi ati zice pagina unde as putea sa citest mai multe.
  5. Buna ziua. Am si eu o problema cu contactul. Azi dimineata am verificat sigurantele pentru ca nu mai mergea becul din plafoniera.Am detectat problema totul e fost ok.Dupa 2 ore plec in oras, parchez totul pare ok. Dupa 30 de min ma iontorc si surpriza;nu mai porneste.Am pus cheia in contact;sunt 3 trepte, a trecut de prima, de a 2 a si a ramas in a treia cu becurile in bord pornit, dar nici un semn ca ar incerca sa miste ceva pe la motor.Era normal ca dupa ce a trecut un pic de treapta 2 sa porneasca si sa revina, dar nu mai vrea.Din cate am inteles sunt probleme cu contactul.Am vb cu cineva de la service si a zis (prin telefon) ca ar fi partea electrica de la contact.Am mai citit pareri de pe forum si pare a fi axul contactului; mai astept pareri. Daca e cineva care are un manul de service matiz este rugat sa mi-l dea si mie sau unde as putea sa gasesc pasii prin care se desface contactul de pornire. P.S. Cei care mai patesc asa sa dea contactul pana se aprind becurule in bord si (sa l lase asa pana ajung unde au nevoie) si apoi impinsa pana porneste 5 m. Eu am ajuns acasa in regula. Astept sugesti ce ar putea fi si cum s-ar putea repara cel mai ieftin.In iasi.
 

×
×
  • Create New...