Jump to content

Abigel

Membru
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About Abigel

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/31/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Oradea
  • Auto
    Mercedes Benz
  • Model
    W123
  • An
    1982
  1. :)

    la mulţi ani iar

  2. Parerea mea este ca taximetria e o alternativa la somaj, asa ca cine n-are (nu vrea) de lucru se face nea taximetristu. Probabil multi dintre ei sunt oameni buni chiar sa zic normali, pana nu se urca in frigiderul cu cupola. Am patit sami dea flashuri ca am iesit in fata lui desi era la 50m de intersectie, sau ma claxoneaza sa ma misc mai repede ca deh el lucreaza din greu, nu se plimba din placere. Pur si simplu pt ei nu exista reguli, opresc unde vrea muschii lor, intorc pe linia dubla s.a.m.d. Sunt si unii care te mai lasa sa te bagi, dar astia sunt inca la inceputul carierei, cu timpul insa devin si ei adevarati taxidriveri.
  3. Abigel

    Noul Meu Ford

    Azi am facut revizia (verificarea)gratuita la 2500 km. A fost doar ridicata si au verificat nivelul lichidelor. Serviceul este nou si se lucreaza la standarde europene, bineinteles si preturile sunt pe masura. In continuare sunt multumit de masina, mie chiar nu mi se pare instabila. Am facut doua drumuri de Budapesta pe autostrada, la al doilea drum 4 persoane + bagaje cat incape, cred ca am avut in total vreo 500 kg sarcina. La 110-130 km/h consumul a fost 7 %. Referitor la alegerea pe care am facut-o, nu regret deloc, pozitia la volan pentru mine este ideala, scaunul este reglat in inaltime aproape la max. astfel cobor si urc usor in masiana. Directia si suspensia mi se par foarte OK. @cristi.a Am fost pe un drum forestier unde in fata mea mergea o cunostinta cu Santa Fe iar la destinatie am ramas surprinsi cat de bine se descurca Fusionul. Serviciul ma obliga tot mai des la astfel de drumuri, si nu am senzatia ca se rupe ceva. Ma tot gandesc, dar inafara de greierii (boala zic eu generala la Fusion) de la bancheta spate nu gasesc nimic negativ. Multumesc in continuare pentru urari, Va doresc multe sute de mii km fara evenimente. Sa auzim de bine.
  4. Abigel

    Noul Meu Ford

    Da se poate, chiar este un spatiu generos in interior, captusit cu material fin si suport pt. pixuri. Eu zic ca merita toti banii. In Matiz am avut cotiera universala, diferenta este ca intre cer si pamant. Mare avantaj la acesta e ca se poate rabata astfel in oras pot cupla lejer centura de siguranta, si se poate regla pe inaltime foarte ingenios rezolvat, pentru mine e utila deoarece eu am reglat scaunul pe inaltime la max. Inainte sa cumpar am fost la un magazin tuning din oras si chiar l-am incercat in masina. Am comandat de pe net, sus amintit deoarece in magazin la noi era vreo 285 RON.
  5. Super masinuta, sa o stapanesti bucuros fara limita de kilometrii. Interiorul este foarte frumos, elegant.
  6. Abigel

    Noul Meu Ford

    Cotiera este Armster, se poate comanda pentru aproape toate modelele Ford a costat 230 RON cu transport prin curierat. Montajul difera in functie de model. La mine montajul a durat 30 minute, se potriveste exact nu e ceva universal chiar am ramas surprins cum se imbina cu ornamentul franei de mana. Cotiera e reglabila partea superioara culiseaza aprox 5 cm in fata, se poate rabata si in sus. Toate instructiunile de montaj si suruburile sunt incluse. http://www.auto-accesorii.ro/
  7. Abigel

    Noul Meu Ford

    Multumesc pentru urari. Dupa o luna si 1400 Km masina se comporta bine, sunt multumit de performante. Cel mai mic consum pana acum a fost aprox. 6,3 L pe autostrada in Ungaria, mers batraneste (90 -110 km/h) deoarece e in rodaj. Sper ca se mai lasa dupa cativa mii de km. si scade consumul un pic. Greierii care le-am avut in Matiz au aparut acum in Ford, cred ca sunt dotari standard la masinile eftine Am primt un chestionar de la Ford sediul central, care urmeaza sa-l completez dupa ce fac prima revizie gratuita (2500 km). Prima investitie in domeniul imbunatatiri a fost cotiera, urmeaza paravanturi si scut motor. Sa auzim de bine.
  8. Gata m-am saturat. Azi la Oradea, ploua toata ziua, dar problema majora nu a fost asta ci faptul ca strazile orasului sunt pline taxiuri, si derbedei tupeisti si needucati. Vin cu masinile lor de 300 - 1000 euro (deh ca au masina da la jarmania) si habar n-au de circulatie. Ok respect omu daca n-are bani, cumpara si el un harb amarat dar totul are o limita. Circulatia fiind ingreunata de ploaie implicit vizibilitate redusa, mai mereu se gaseste cate un prost care lasa masina aproape in mijlocul drumului, sau paralel cu trotuarul cand se putea parca in oase de peste. Efectiv am ajuns sa realizez ca mersul pe jos nu numai ca e sanatos dar si mai rapid, asta la Oradea unde nu putem vorbi de mijloace de transport in comun, si ele fiind blocate in trafic. Acum ca am scris astea mi-au mai trecut nervii, dar pana luni nu vreau sa ies cu masina.
  9. Abigel

    Noul Meu Ford

    Am revenit cu amanunte. Dotarile: airbag sofer, pasager; oglinzi electrice incalzite, inchidere din telecomanda pe cheie, deschidere portbagaj din telecomanda; geamuri fata actionate electric; si altele care deja sunt echipamente standard la masinile noi. Iata cateva dotari care le consider utile: cutie sub scaun pasager, spatar scaun pasager rabatabil in fata, bancheta rabatabila fractionat, trorpedou mare (na, relativ fata de matiz); alt torpedou sau cum se numeste pe bord sub parbriz foarte util pt acte, drepturi egale cu femeile deoarece si parasolarul soferului are oglinda ; aer conditionat dimensionat corect la volumul habitaclului; spatiu extra large in spate; cam atat deocamdata, la semanlizarea directiei se aude un feld de fluierat slab si placut respectiv daca semnalizez scurt el executa trei impulsuri de semnalizare (foarte util in trafic urban). Daca vrea sa fumeze cineva cand urca in masina ii dau scrumiera mobila in mana si-l poftesc sa fumeze afara. Firma ford este contra tutunului si prin urmare nu are scrumiera in bord, doar una tip paharel. Motorul nu mi se pare slabut, chiar sunt placut impresionat de comportament, doar ca nu am curajul sa las piciorul pe pedala pana nu trec de 1500 km. Pretul final dupa negocieri: 12057 Euro Iata si pozele, masina fiind dupa o zi ploioasa e murdara asa ca mai revin saptamana viitoare cu alte poze.
  10. Abigel

    Noul Meu Ford

    Azi am ridicat masinuta de la reprezentanta Ford. Intr-un cuvant : suuuuper Poze nu pot face inca pt. ca la Oradea ploua in continu, din momentul cand am iesit cu ea pe poarta reprezentantei. Primele impresii sunt foarte bune, masina e spatioasa, silentioasa si cea ce imi place ca e inalta. Am avut de ales intre Nubira II, Opel Astra si Ford Fusion, pretul fiind cam acelasi tinand cont ca Nubira II e Euro 3. Cand am ajuns la test drive cu Ford, a fost dragoste la prima cheie. Modelul este : Ford Fusion Comfort 1,4 i 80 CP. Revin cu poze si dotari.
  11. Eu am comandat o usa metalica de inalta siguranta la firma producatoare (a nu se confunda cu usa din tabla gen praktiker). Am dat avans si am avut de asteptat 15 zile dupa care au venit la montaj. Demontatul usii vechi a fost gratuit insa montajul a costat 10 % din valoarea pe factura a usii. Baietii au fost rapizi desi folosesc o tehnologie mai aparte adica nu cu spuma ci cu beton monteaza usa. Au facut finisajele in aceeasi zi, ramanand ca eu sa dau cu disperzit peste trei zile. 1450 RON
  12. Are si ventuza in spate, dar nu arta nici cum in plus se balangane si iese grosolan. Consola e fixata in trei suruburi si se decupeaza realtiv usor eu am terminat in aprox 25 minute.
  13. Consola trebuie decupat, se agata in margini intra fortat. Sonda la mine e fixata sub cotiera, vreau sa arate temperatura interioara. Lumina nu are (deocamdata).
 

×
×
  • Create New...