Jump to content

zahei

Membru
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

About zahei

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/23/1944

Contact Methods

  • Website URL
    http://zahei.ines.ro

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2002
  1. la 149.000 km, ambreiajul matizului meu si-a facut datoria si a cedat. era timpul.
  2. Aduc stelele...:)

    la multi ani

  3. am o problema care mi se intampla a doua iarna la rand. datele problemei: matiz fabricatie 2002, merge perfect, ca ceasul tot anul. mai putin iarna. iarna asta a inceput sa-mi faca probleme acum cateva zile. simptome: la rece porneste la sfert, dar dupa ce mergi cativa kilometri cu ea si se incalzeste, incepe sa mearga neregulat si in cele din urma moare. daca nu se intampla asta, atunci moare la plecarea de pe loc de la semafor, cand dai drumul la mbreiaj. daca incerci sa accelerezi ca sa nu moara, se plafoneaza si moare. orice incercare de a porni motorul inapoi e zadarnica, nu reusesc decat sa ii omor bateria. interesant este ca daca o las cateva ore in pace, porneste din nou la sfert, dupa care atunci cand se incalzeste iar moare. chestia asta se intampla doar iarna si nu pe tot timpul iernii. si iarna trecuta mi-a facut probleme dar pana am dus-o la mecanic s-a facut cald afara si n-a avut ce sa mai diagnosticheze la ea nu imi dau seama exact de la ce poate fi, dar banuiesc ca in conditii de frig la pornire face condens undeva si eventual fura curent si se agraveaza pe masura ce se incalzeste motorul pentru ca se genereaza si mai mult condens. atata ma duce mintea sa ma gandesc, i s-a mai intamplat cuiva asa ceva? o s-o duc la mecanic zilele astea dar ma tem ca nu mai e suficient de frig si o sa patesc chestia aia clasica: o duc la doctor si n-o mai doare nimic. Citeste Regulamentul si posteaza asa cum trebuie si unde trebuie pe viitor. N-ar strica sa arunci un ochi si aici.
  4. zahei

    Motociclism

    te inseli, NFS. Grecia are cea mai mare rata a mortalitatii pe doua roti, exact din motivele insirate de tine mai sus. merg ca nebunii si nu poarta casti de protectie.
  5. zahei

    Motociclism

    nu mai permite. pune-te la punct cu ultimele noutati.
  6. zahei

    Motociclism

    si uite-asa s-a transformat topicul asta inapoi in "Feriti-va de Motociclisti".
  7. zahei

    Harti Romania

    a folosit cineva AND Route 005 Europe impreuna cu un GPS? microsoft autoroute prezinta niste deviatii mult peste masura bunului simt.
  8. eu nu m-as risca sa merg in spate pe o motocicleta intr-un oras aglomerat, condusa de un tip plictisit si obosit. e evident ca in afara de o casca taximetristul ala nu are ce sa puna pe tine. nu, multumesc, nu ma grabesc asa de tare.
  9. in grecia e plin de matizuri d-astea oribile. le-am studiat atent si nu gasesc nimic frumos la schimbarile pe care le-au adus. in fata imi plac mai mult semnalizatoarele clasice, iar in spate au trantit niste blocuri de lumini mici dar inalte, care parca fac masina sa para si mai firava decat este. imi place matizul clasic.
  10. oameni buni, matizul e o biata masinuta excelenta de oras, nu e bomba, nu e fast & furious. damn, nu va bateti joc de ea, e foarte frumoasa exact asa cum iese de pe poarta fabricii. mor cand le vad tziganite.
  11. pozele de pe transfagarasan sunt groaznic de prelucrate si strica tot farmecul peisajului. foarte artificiale, prea colorate, tzipatoare. mi-a placut incadrarea, se vede ca ai mana de fotograf. intrebare: curcubeul de la balea lac l-ai pus cu mana?
  12. The archive is either in unknown format or damaged. Nu am putut deschide nici o arhiva.
  13. arata doar ora dar partea interesanta e ca are stralucire mare ziua si redusa daca aprinzi farurile. este odihnitor.
  14. am eu un matiz cu 155/70/13. asa l-am cumparat si asa il am si acum. merge impecabil, confortabil si nu am remarcat nici greutate la bracare si nici lipsa de manevrabilitate.
 

×
×
  • Create New...