Jump to content

sebybastian

Membru
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sebybastian

  1. Anunt inca valabil. Pret 300 Ron + transport. Cu stima.
  2. Dupa ceva ani anuntul inca valabil! Pret 450 Ron + transport daca trebuie trimisa prin posta. Caseta se potriveste si pe Matizul adus din Italia sau Spania.
  3. Comanda a ajuns conform asteptarilor. Persoana de incredere. Recomand. Cu stima.
  4. Buna. O caseta directie cu servo ptr Matiz in stare buna gasesc? Cu stima.
  5. Ok, multumesc. Aveti pm. Cu stima.
  6. Amortizoare fata complete (cu opritor + rulment) sunt? In ce stare? Faruri cu motorasele functionare si sticla nematuita? Multumesc.
  7. Buna ziua. Caseta de directie este cu servo?
  8. Buna ziua. Vreau sa stiu daca gasesc la dumneavoastra: - caseta directie cu servo Daewoo Matiz din '99 (daca conteaza) in stare buna; - faruri Matiz cu sticla nematuita (in primul rand ma intereseaza cel din partea dreapta daca este) si motorasele functionale de la aceste faruri; - proiectoare ceata pentru Matiz in stare buna (sa nu fie lovite, zgariate, sticla nematuita); - telescoape fata complete, fara jocuri la rulmentii amortizor; Ma intereseaza un pret si daca pot fi trimise cu plata ramburs. Multumesc anticipat.
  9. Pentru cei interesati: vand o caseta de directie (cu servo) pentru Chevrolet Spark. Caseta a fost adusa din strainatate fiind demontata de pe o masina (Daewoo Matiz) care nu a rulat mai mult de 30000 km. Scopul era sa se monteze tot pe un Matiz, dar cei din service au spus ca e pentru Spark.
 

×
×
  • Create New...