Jump to content

LacettiBlack

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LacettiBlack

  1. Multumesc pentru raspuns! Am sedan 1.6 benzina. La desfacutul cutiei de sigurante de la motor nu m-am gandit. Increc cum mi-ai spus si revin. Multumesc!
  2. Cer si eu ajutorul cu instalarea cablurilor pentru un amplificator de subwoofer pe Lacetti. Nu stiu pe unde sa trag cablul de alimentare pentru amplificator din interiorul masinii la baterie. Am dat jos accesoriile din plastic din partea soferului si din ce am vazut mansonum de cabluri electrice se duce in stanga sus, prin aripa (?). Asta mi se pare cea mai buna optiune dar nu vad pe udne se duc firele dupa ce se duc in sus. Alte alternative ar fi coloana de directie, dar nu ma atrage idea de a baga un fir pe langa o piesa mobila sau mansonul de cauciuc pentru deschiderea capotei pentru care din nou nu imi face cu ochiul idea de a-l gauri. Pe partea pasagerului cred ca mai tare m-as complica sa bag firul pe langa filtrul de polen... Idei?
  3. Inlocuire radio 2DIN: Noul radio este Alpine CDE-235BT
  4. Intradevar. M-am uitat azi la ele si placurtele de pe spate sunt considerabil mai groase decat cele de pe fata. Ce m-a pus insa pe ganduri este ca pe discurile de frana au aparut striatii circulare, pe cele de pe fata considerabil mai proeminente decat pe cele de pe spate. Asta este uzura normala a discurilor sau e semn ca ar trebui schimbate? In directie sau in pedala de frana nu simt nici o vibratie care sa sugereze vre-o problema evidenta cu franele.
  5. Citind cele scrise mai sus mi-am dat seama ca nu am schimbat placutele de frana de cand am cumparat masina si ar cam fi cazul. Poate o sa para stupida intrebarea dar trebuie schimbate placutele atat pe fata cat si pe spate? Si stie cineva daca placutele brembo care se potrivesc pe lacetti sunt cu adevarat brembo sau chinezarii? (P15002 este codul de produs) Ms
  6. Buna ziua, In primul rand daca am deschis topicul intr-un loc gresit imi cer scuze si rog un moderator sa il mute la locul lui. De asemenea, as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati cu niste pareri. Sunt fericitul proprietar al unui Lacetti 1.6 care se apropie cu pasi rapizi de 45.000km si de urmatoarea revizie. Cum masina nu mai este in garantie ma gandesc serios sa cumpar eu piesele si sa merg la reprezentanta sau la un alt service (nu m-am decis inca). Primul element al reviziei pentru care as dori sa va cer parerea este uleiul. Pana acum am utilizat uleiul GM 5W-30 pus la reprezentanta dar cum masina nu mai este in garantie as vrea sa trec pe alt ulei. Momentan sunt orientat pe Castrol Edge 5W-30 despre care as vrea sa va cer parerea daca ati utilizat si cum s-a comportat masina sau daca aveti alte sugestii sau daca ar fi recomandat sa trec pe 5W-40 sau 0W-30 in conditiile in care circul predominant in Bucuresti cu masina. Al doilea element este filtrul de ulei care este cam singura buba pe care a avut-o masina de cand am cumparat-o pana azi. Aveti vre-o recomandare pentru un filtru de ulei de calitate? Am gasit un filtru produs de K&N care se potriveste pe Aveo 1.6 si Optra 2.0. Credeti ca s-ar potrivi si pe Lacetti 1.6? http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=HP-1001 Sau cunoasteti alte filtre bune care se potrivesc pe lacetti? Si daca tot am deschis subiectul despre K&N, as vrea sa pun acest filtru de aer in locul celui standard: http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=33-2330 Justificarea nu este aportul de putere pe care l-ar aduce sau sunetul ci durata de viata mai mare. Am fost nevoit sa schimb filtrul standard dupa 6.000km (parcursi predominant in Bucuresti). Din cate am citit K&N garanteaza ca filtrul duce 75.000km dar as fi mai mult decat multumit si cu 30.000km. A incercat cineva acest filtru? Conform planificarii din cartea de service ar mai trebui sa schimb filtrul de combustibil, filtrul de polen, lichidul de frana/ambreaj (care trebuia schimbat la 30.000km dar nu mi l-au schimbat) si cureaua de transmisie (alternator). As avea alternative aftermarket superioare celor din reprezentanta pentru lichidul de frana/ambreaj si pentru filtrul de benzina? Si care este pretul pentru schimbarea curelei de transmisie la reprezentanta? Multumesc mult pentru atentia acordata acestui topic!
 

×
×
  • Create New...