Jump to content

blue_kid

Membru
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About blue_kid

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Alexandria
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo GLE
  • An
    1996

Recent Profile Visitors

759 profile views
  1. Sunt intr-o dilema, care m-ajutati sa ies va foarte multumesc! ) misto rima. Vreau sa imi iau jante si nu stiu la ce sa ma orientez 15 sau 16. Am cielo 96. Need help!
  2. blue_kid

    Profesii

    Profesie : Tehnician in IA Ocupatie : Injectorist - mecanic
  3. Hai fratilor, fiti seriosi, ati vrut d-atata timp sa se gaseasca piese tuning pt cielo neartizanale si acu' nu va convin?
  4. Deci, ca n-am inteles de pe-aici ca ar fi vre-un magazin de piese auto care sa aibe vision plus, intreb, stiti vre-unu?
  5. Am incercat io ceva la o poza, nu e cine stie ce, nu e chiar tuning virutal, e mai mult o suprapunere de imagini. Si asta e modelu' pt. care as opta, chrome
  6. Pai nu, ca nu vreau sa ii schimb culoarea, ca am asa multi bani ca... nici gand... Vroiam sa stiu doar, ca m-am tot gandit... doar pt cultura mea generala. Merci oricum.
  7. Am dat 4 gauri ,2 cam in dreptu' franei de mana si 2 inspre scaunele din spate, aproape de capatu' consolei . Altfel n-aveam cum s-o fixez, se ducea in jos altfel...
  8. Sunt si eu interesat de niste etrieri de lanos,da'.. sunt mai eficienti decat cei de la cielo?? Care e diferenta si e vizibila diferenta?
  9. N-am citit tot topicu' (rusine mie) si intreb aici... Daca vreau sa schimb culoarea masinii sa zicem din ... rosu rubin in... orice altceva... ce tre' sa fac? In afara de vopsit Pe la politie, RAR, ca banuiesc ca tre' sa apara in talon, nu?
  10. Vreau sa stiu si eu care e diametru tevii la cielo, la finala ma refer, si de unde se poate cumpara o finala Borla?
  11. La frana de mana te incomodeaza putin, pentru ca nu o mai poti ridica la fel, trebuie sa bagi mana sub ea si sa ridici, nu s-o apuci cu totu' ca si pana acum. De montat, a fost simplu, adica asamblarea pieselor care sunt in kit cu niste suruburi. Cand am fixat-o pe consola a fost ceva mai greu ca nu prea am ajuns cu bormasina si am fixat suruburile (asta zic la gaurile din spate) in unghi, la gaurile din fata a mers brici, da' e fixata bine. La centura nu te incurca, centurile sunt fixate de scaun si nu vine nimic peste ele. Datele despre taxe si termen de sosire le afli de la ei de pe site inainte sa faci comanda si inainte sa finalizezi comanda. O sa iti arate cum e fatcura cu toate alea de pe ea TVA si tot...
  12. Lumeeeeeeee... am cotiera lumeeee... In sfarsit, astazi am primit cotiera de la autoschrott.ro. Culori: argintiu si ... argintiu.. se potriveste perfect cu interioru' masinii. Pun si neste poze sa vedeti. PS. are si suport pentru pahare in spate )
 

×
×
  • Create New...