Jump to content

corina78

Membru
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About corina78

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Sfantu Gheorghe
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1999
  1. Ok. Multumesc. Abia astept sa aud verdictul. O seara plăcută tuturor si va multumesc de ajutor.
  2. Asa o sa fac nu cred ca il pot scoate chiar pe tot dar o sa scot cat mai mult posibil Unde gasesc un manual aici pe site? Pt Tico
  3. O sa ma bată la service cand o sa le spun ce sa verifice Dar ma risc. Asa poate il "pacalesc" ca ma pricep
  4. Deci important e sa trec de minim si sa scot cat mai mult din uleiul compromis. Cu asta incep.
  5. Scot pana la minim si adaug uleiul proaspăt.
  6. Ok. Inainte sa merg la service asta o sa fac Si pun in completare din cel bun sau sa il la a asa ?
  7. Din pacate destul de mult Aproximez cam 1 cm peste maxim
  8. Maine e ziua cea mare merg sa verific compresia si o sa veeific si socul. Ma gândeam sa scot si niste amestec de ulei cu benzina sa ii scad nivelul Presupun ca mai rău nu ii pot face bietului motor Mai am ceva ulei prin masina de la ultimul schimb dar presupun ca e putin si inutil sa il adaug peste cel compromis
  9. Multumesc mult. Mie asa mi-a explicat domnul ca e tare dificil de lucrat la Tico si nu multa lume lucreaza la ele. Acum insa incep sa inteleg de ce... eram si eu un client permanent ii asiguram un venit. In mod cert voi invata si eu din asta ceva. O seara plăcută tuturor si va multumesc pentru ajutorul acordat.
  10. Dupa experienta dumneavoastra in cat timp se rezolva problema descrisă de dumneavoastră? O zi doua? Si aproximativ un cost al pieselor îmi puteti spune daca nu va deranjez prea tare. As vrea sa stiu cu aproximație daca se poate.
  11. Ma deranjeaza un singur aspect e "singurul" care care se ocupă de Tico de la noi si isi cam bate joc mai ales ca vede ca nici nu ma pricep. Din acest motiv am cerut ajutorul dumneavoastra sa ma duc cu tema învățată. L-am tras pe dreapta si astept sa vina soțul acasa sa meargă el cu mașinuță in service. Daca merg eu iar cumpăr piese pe care nu le vad Nu mi-a zis nimic absolut nimic. Acum astept sa vedem ce urmează presupun ca segmentat iar schimbam uleiul iar dar nu am garanția ca o sa fie după. De aceea daca stiti pe cineva in Brasov tare mult va rog sa îmi dati ai mie informat ia ca tare nu vreau sa "pierd" mașinuță asta.
  12. Am un "mecanic"... de ma doare mintea. O sa incerc sa aflu daca exista vreun mecanic bun in Brasov pentru mașina mea. Pana mai rezista saraca.
  13. Multumesc pentru ajutor. O seară plăcută.
  14. Ok. Multumesc. Rezolv maine măsurătoarea. Apoi cu rezultatul vad care e pasul 2. Ce se mai poate strica având in vedere benzina din baie?
  15. Asta vroiam sa caut acum Orice service măsoară compresia? Sau iar trebuie sa caut doar pe cei specializați in Tico ( ca asa mi s-a spus) ca pt Tico merg doar la unele.
 

×
×
  • Create New...