Jump to content

mariyan

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mariyan

  1. Salutari.Revin cu un post dupa ceva timp,timp in care mi-am condus Chevroletul numai pe drumuri de campie.De data asta am de facut un drum de munte de vreo 500 si ceva de km pana undeva in zona Viseu de Sus,Maramures.Care mai aveti Chevrolet ca al meu de 1.2 53kw an 2007 sau pe aproape,cum credeti ca se va descurca la un asemenea drum cu 4 persoane si bagaje pe deasupra?In speranta unui raspuns, va doresc numai drumuri bune.
  2. Da,articulatiile si suspensiile sunt cam slabute,si eu am pb zgomotul suspensiilor si mai nou si cu articulatiile care scot un scartait dala de fier pe fier asa,destul de nasol.
  3. salutari. Am in posesie un Aveo model 2007,1.2 72CP,de vreo 2 ani ,si vreau sa va spun ca intra cam greu in marsarier cand i se pune pata,la voi cum se prezinta?,ma gandesc ca poate am pb la cutie.In speranta unui raspuns macar ,va doresc toate cele bune.
  4. salutari,am un chevrolet aveo productie 2007 de vreo 8 luni,pot sa spun ca e masina ideala pentru oras,consum mic 5-6% si e vb de bucuresti ,voiam sa intreb cum se prezinta la drum lung,mai ales drumul de munte ma interesa,voiam sa fac o expeditie cu el, dar parca am oaresice emotii,are motor mic de 1.2,75cp,o face fata oare la un drum de 1000 km? in speranta ca poate imi va raspunde cineva,va doresc nu'ma bine.
 

×
×
  • Create New...