Jump to content

n0cL1p

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by n0cL1p

  1. Salut, astept si eu o oferta pentru un set de discuri frana fata+spate si placute de frana fata+spate. Discurile as dori sa fie striate sau perforate. Masina: Chevrolet Lacetti Hb, 1.6 16 Valve, an 2007, 80kW Mersi!
  2. Doar saptamana asta (14-21 sept.) pretul este de 180 RON!
  3. Vand set 4 jante tabla 15", 4x114,3, gaura centrala 66mm Arata bine, nu sunt lovite. Pret 250RON. Se pot livra personal in Bucuresti. Pentru detalii trimiteti PM.
  4. Butonul ala rotund nu e "muscat". asa e dvd-ul. http://www2.crutchfield.com.edgesuite.net/pix.crutchfield.com/ImageHandler/fixedscale/400/300/products/2012/1/130/x130P2400BT-o_whiteleft.jpeg Daca citeai primul post al meu vedeai ca am in plan si asa ceva pana in vara pace Multumesc! Sper sa prind o intalnire intr-o zi libera de-a mea. @Rafi: Sunt dvd-uri de 7" cu fata detasabila, dar sunt mult mai scumpe. Eu zic ca e ok si asa, cu o folie de 50-65% pe fata nu se vede nimik in interior..
  5. Pana una alta, am montat un dvd auto... Pionner AVH-2400BT : Specificatii : unitate multimedia format 2DIN amplificator 4x50W MOSFET integrat tuner radio AM/FM cu RDS si 24 de memorii pentru posturi radio modul bluetooth Parrot integrat pentru convorbiri tip "maini libere" microfon extern inclus preia agenda telefonica - 1000 numere pana la 5 useri diferiti reda urmatoarele formate: filme in format DVD (incluzand DVD-R/RW in mod VR) CD-uri (incluzand CD-R/RW si Video CD) MP3, WMA, WAV, AAC de pe suport CD, USB filme in format DivX, MPG1, MPEG2, MPEG4 si poze JPEG de pe CD, DVD, USB iPod, iPhone fisiere de pe unitate de stocare USB (stick, flash, etc) surse AV externe prin intermediul intrarii auxiliare AV ecran tactil tratat anti-reflexii cu diagonala de 5.8" aspect ratio: 16/9 iluminare taste - variabila, setabila din meniu intre 113 nuante posibile pentru o integrare perfecta in bordul dumneavoastra din punct de vedere cromatic telecomanda disponibila optional CD-R33 conectivitate: AUX-In AV (jack) Direct Sub Drive 3 preout-uri de 4V PAL/NTSC/SECAM intrare pentru camera de marsarier 2 x intrari RCA AV (VCR + AV mini jack) intare RGB (pentru conectarea unui sistem de navigatie disponibil optional) conectivitate comenzi volan de fabrica (necesita interfata disponibila optional) intrare USB (spate cu cablu inclus) iesire video functii audio: Automatic Sound Retriever Auto EQ Convertor D/A pe 1bit Dolby Digital DTS EQ grafic pe 8 benzi cu 7 presetari filtre HPF si LPF integrate Sonic Center Control Source Level Adjuster Loudness compatibil iPod/iPhone (necesita cablaj optional CA-IW.51V) App Mode Photo :
  6. Parerea mea e ca decat sa vopsesti etrierii mai bine iti cumperi capace deastea. Mie unu imi plac, am vrut sa-mi cumpar si eu dar nu am gasit..
  7. Frumoase jantele. ai schimbat arcuri/amortizoare odata cu venirea jantelor/anvelopelor? Capacele de la etriere de unde le-ai luat si cat ai dat pe ele ?
  8. Adica 205/40/17 este ok si nu mai trebuiesc schimbate arcurile/amortizoarele ? ( eu avand 195/55/15)
  9. De la trecerea de pe 15" pe 17" trebuie sa schimb si amortizoare/arcuri fara sa atinga la gropi ? Sau merg si cele standard ?
  10. 10x! Am in plan si ideea asta precum si altele, sper in cateva luni le pot pune in practica
  11. Am revenit cu 2 video, unul cu sunetul filtrului sport si unul cu sistemul audio ( nu inteleg de ce, cand incepe bass-ul, inaltele se aud incet, asta se intampla doar in filmulet, in masina se aud ok ) : http://www.youtube.com/watch?v=UlzrZ6Gjhfg http://www.youtube.com/watch?v=HAfrKi-iF8E PS: Am facut rost si de stiker Multumesc Ileana!
  12. Multumesc frumos! Multumesc! Daca as avea de unde sa fac rost de stiker l-as pune
  13. Nu m-am referit la aia dupa fata..era de inteles ca pe fata nu exista omologare
  14. Salut, Fiind un membru mai nou ( am cont pe forum de 1 an si ceva, dar in ultimul timp am inceput sa intru mai des), am zis sa imi prezint si eu masina in aceasta categorie. Am un Chevrolet Lacetti Hb. 1.6 16v, 110hp, an 2007. Rulaj : 60 de mii km ( fara nici o problema, nici o piesa schimbata inafara de cele uzuale schimbate la revizie...aaa uitasem, bateria care m-a lasat acum vreo 2 luni care am schimbat-o cu o Varta Blue Dynamic 60Ah EN540 ) *Dotari : - Servodirectie progresiva in functie de viteza - Climatronic - Radiocasetofon Blaupunkt cu magazie de 5 CD-uri - Senzor de ploaie - Cotiera centrala+ suport de pahare pentru locurile din spate - Priza suplimentara de 12 V in consola centrala - Inchidere centralizata cu telecomanda - Cotiera centrala pentru locurile din fata - Scaun sofer reglabil in inaltime - Bare de protectie in culoarea caroseriei - Geamuri electrice fata-spate - Comenzi audio pe volan - Volan si schimbator de viteze imbracate in piele - Oglinzi reglabile electric si incalzite - Anvelope 195/55 R15 si jante aliaj 15" - Torpedou refrigerat - Coloana de directie reglabila in inaltime - Suport lombar scaun sofer - Carenaje oglinzi laterale in culoarea caroseriei - Air-bag-uri laterale pentru locurile din fata - Controlul tractiunii - Proiectoare de ceata - Pregatire ISOFIX pentru scaun copil - Servodirectie - Discuri frana fata-spate - ABS - Dublu air-bag frontal *Dotari "optionale" : - Kit xenon Hid Philips 6000k - Folie auto LLumar omologara RAR: fata - 50% si spate 95% - Sistem audio : - Statie + Subwoofer ( Mac Audio Power Box BP Bass Pack ) ( http://www.be-loud.r...x_BP_Bass_Pack/ ) - Difuzoare fata/spate + Tweetere fata/spate (Hertz Dieci DSK 165.3) ( http://www.be-loud.r...ieci_DSK_165.3/ ) - Filtru sport K&N i57 Kit ( o sa revin cu cateva poze cu el + un movie cum se aude ) - Alarma auto Eaglemaster E8 cu pornire motor din pager + Modul de ridicare geamuri In viitorul apropiat ( sper pana in vara ) urmeaza sa montez kitul de WTCC (prelungitor fata/spate + praguri), arcuri si amortizoare sport, jante pe 17 cu anvelope 205/45 si discuri frana + placute Brembo.
  15. OFFTOPIC: se potrivesc anvelopele 195/60/15. Daca doresti am eu de vanzare 4 bucati de iarna (in sectiunea "Bursa" le gasesti)
  16. Da stiu, dar imi trebuie codul piesei ca vreau sa mi-l iau pe casco...deaia imi trebuie seria de caroserie la un wtcc ca sa stiu ce sa comand. Banuiesc ca la wtcc daca dai la inlocuit spoilerul iti vine automat si prelungitorul
 

×
×
  • Create New...