Jump to content

Claudiu2011

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Claudiu2011

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bacau
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    VN-06-NTY
  1. De fapt, am probat in seara asta. Nu se potriveste butucul de Cielo. Degeaba am incercat. am dat si banii pe el degeaba. Inteleg ideea ta. Schimb catelusii pe un cilindru bun nou de euro2 si in felul asta nu mai schimb nimic, nu? asta o voi face maine.
  2. Salutare, prieteni! Am o situatie: Matiz, Euro 3. mi s-a defectat contactul bucut mecanic. Am scos cu greu, am cumparat altul (de cielo, am inteles ca se potriveste). De ce am luat de cielo? pt ca asa pot pune si rotundul ala pt citirea cipului. Acum vine intrebarea. Pot muta cipul de pe cheia veche in noua cheie? Din ce am citit, se pare ca da, insa nimeni nu spune ceva concret. Multumesc!
  3. Salutare! Indrept o intrebare in special pt cei care au facut deja lucrul asta. Emblemele de pe haion spate se pot elimina fara a ramane gauri? Am eliminat deja "Daewoo" si "Matiz". A mai ramas emblema de pe centru si nu stiu daca e lipita sau prinsa in altceva. Multumesc anticipat!
  4. In seara asta, in parcare, am pus cricul pe ambele parti, consecutiv. Pe partea dreapta cum sunt la volan (adica aprtea cu problema cauciucului mancat), nu e nici o bataie, sus jos si dreapta stanga sunt teapene. Pe partea stanga cum sunt la volan, exista joc stanga dreapta (adica probabil joc la capatul de bara, nu?) Mi se pare foarte ciudat ca exista joc la cealalta roata, unde anvelopa e f bine. Masina continua sa traga stanga in mers drept fara maini pe volan. Si mai e ceva. Cand era pe cric, cu frana de mana trasa si scoasa din viteza, bracat maxim stanga/dreapta, am dat cu mana pe roata sa o invart. si se aude un fel de scartait usor. daca indrept volanul si dau de roata, nu se mai aude. E normal?
  5. Si cum imi dau seama daca e bascula sau amortizorul? Am facut o programare joi la service pt constatare sa vedem ce si cum...eu sper sa fie doar geometria. (nu am umblat la geometrie in 2 ani de zile...si de asta ma gandesc)
  6. Buna tuturor! Am tot cautat pe acest forum inainte sa deschid topicul, dar nu am gasit nimic. Am o problema la Matiz. La viteze de peste 60 km/h, daca las volanul liber, masina se duce putin stanga. De asemenea ca sa mentin directia dreapta, trebuie sa tin de volan putin spre dreapta. Anvelopa de pe partea dreapta fata se toceste foarte mult pe interior! Ce poate fi? Ce ma sfatuiti? Inainte sa ma apuc de geometrii, directii, etc. Multumesc anticipat.
  7. Dat fetele jos...scos difuzoarele vechi...unele de 10" se potrivesc perfect in locas. acum...daca voi cumpara de 13" sigur nu mai pun plasticul ala negru, corect? si astea de 13" se potrivesc la gaurile de pe tabla? multumesc pt ajutor. Stie cineva unde pot merge in Bacau pt montare astfel de boxe?
  8. Buna tuturor! Sunt nou pe forum (imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie). As vrea niste sfaturi / pareri privind difuzoare de pe fata de la un matiz (varianta cu fete goale si grila de plastic deasupra difuzoarelor. As vrea sa stiu daca merg difuzoare de 13 cm, fara sa fac absolut nici o modificare. Si as putea sa nu mai pun grila aia de plastic si sa pun grila difuzoarelor ce le voi cumpara? Multumesc in avans pt ajutor.
  9. Salutare tuturor! ma adresez in special posesorilor de Matiz. In curand ii fac revizia de 10.000 km. de 2 zile am o problema. dimineata, vreo 5 min cat e rece, merge in suturi. dupa vreo 5 min, totul e ok. de la ce poate fi?
 

×
×
  • Create New...