Jump to content

guma_turbo

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About guma_turbo

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet - Volkswagen
  • Model
    Aveo - Passat
  • An
    2008 - 2001
  1. 1. Nu am stiut de treaba cu piesele tale, dar si piesele pe care le-am cumparat eu sunt noi, cu factura, deci nu cred ca te incomoda cu ceva. 2. Aici te-ai inselat, nu am coborat din Passat, ci din Aveo. Se mai intampla. 3. Am tras concluzia de "arogant" nu doar din discutia de astazi. Te-am mai vizitat si cu alte ocazii, iar astazi tinand cont si de pretul pe care mi l-ai dat asa pe "nevazute" m-a facut sa te numesc "arogant". 4. La fel ca la punctul 1. Si piesele cumparate de mine au garantie, dar daca tu spui ca lucrezi doar cu piesele tale e strict alegerea ta. 5. Nu ai de ce sa iti ceri scuze, toti trecem prin momente bune sau mai putin bune. Noi sa fim sanatosi!
  2. Am sa scriu si eu in randurile de mai jos parerea pe care mi-a facut-o aceasta persoana. Am fost azi pe la el si mi s-a parut o persoana foarte aroganta. Mi-a dat un pret de schimb de distributie de 4 milioane fara macar sa intrebe despre ce masina este vorba. Dupa ce i-am spus despre ce este vorba, a bagat si el la bluf 250 de lei. Asa iti pierzi clientii. Si ca sa fii mai cu picioarele pe pamanat, cei de la Autokarma mi-au dat pret de montaj 191 de lei (cu tot cu schimbatul celorlalte curele agregate). Si e service in toata regula, nu cutie de chibrit. Succes!
  3. Cel mai simplu va duceti intr-o parcare acoperita dintr-un mall, pierdeti vremea pe acolo cateva ore sau o lasati peste noapte daca aveti posibilitatea si apoi gata, puteti scoate fara probleme lichidul din vas.
  4. Si la mine a aparut in dimineata aceasta acel zgomot deranjat. Masina are aproape 4 ani si 65.000 km ,motor 1.2. Diseara cand voi ajunge acasa voi incerca sa strang acel cablu de sub capota.
  5. De cateva zile am observat ceva ciudat la masina. Cand merg cu o viteza constanta, sa zicem 50 km/h (treapta a 3-a), masina incepe sa smuceasca. Smuceste doar la viteze mici pana in 70 km/h. Spre exemplu la drum intins, eu merg cu 90 km/h (treapta a 5-a) si merge perfect. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Cum si unde pot face o verificare mai amanuntita? Citeam pe forum ca ar putea fi de la bujii sau fise de la bujii. E adevarat? Multumesc. UPDATE Intre timp am schimbat bujiile, am luat NGK BPR5EY. Se pare ca nu au avut nici un efect. Masina tot asa smuceste. Am pus 1 poza cu bujiile vechi, care m-au tinut 3 ani si jumatate (65.000 km). Cred ca mai mergeau. )
  6. Am cumparat de pe net acest pachet cu 239 de lei si mi-am schimbat singur toate piesele de mai jos. Super afacere! Sunt multumit pana acum. 1. Ulei 4 Litri GM 2. Filtru de aer GM 3. Filtru de polen GM 4. Filtru de benzina GM 5. Filtru de ulei GM
  7. Salut! Ce consumabile imi trebuiesc pentru revizia de 60.000 kilometri - 1.2 Benzina? Multumesc.
  8. Buna ziua. Ma apropii de 60.000 de kilometri si as dori sa stiu de la alti posesori de Aveo 1.2 (berlina) ce consumabile trebuiesc schimbate. Va multumesc!
  9. Pfff... 450 de lei manopera?? Nici de nebun nu dadeam banii astia.
  10. Astazi m-am ocupat si eu de decupat. Nu prea a iesit bine pentru ca mi-a fost frica si nu prea stiam ce trebuie sa fac. Eu ma apucasem la inceput sa decupez cu o lama Gilette si am cam taiat stramb. Asta e. La sfarsit am descoperit o metoda de a taia drept si frumos. Se pune o rigla si cu cutterul se taie apasand cu putere pe un fund de bucatarie sau orice alta suprafata tare. Daca are cineva nevoie de ajutor din Buzau sau Bucuresti il pot ajuta cu placere. Succes! Folia se lipeste foarte bine dupa demontare. O mica problema ar fi calibrarea acelor din bord. Dar cu un pic de rabdare se calibreaza foarte usor.
  11. Masina este luata de la cumnatul meu , iar reviziile le-a facut la 10.000 si deasta am zis ca la 50.000 de mii trebuie sa o fac eu.
  12. Am cumparat de curand un Chevrolet Aveo 1.2 8v cu 49.000 km. La 50.000 am inteles ca trebuie sa ii fac revizia si am gasit un kit cu ulei, filtre, etc. la 300 de lei. . As vrea sa imi spuneti un service sau o persoana care poate sa imi faca revizia cat mai ieftin. Multumesc.
 

×
×
  • Create New...