Jump to content

alecsandru111

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About alecsandru111

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/25/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  1. Ok, multumesc pt. replica. Cand am pomenit de satisfacere, m-am refirit la o normalitate cat de cat. Ceea ce nu gasesc eu normal este nepornirea la prima cheie, trepidatiile si alte chestii de acest gen. Eu nu concep sa cumpar o masina noua si sa cobor dimineata si sa nu vrea la prima cheie. Ca asa raman cu Oltcicu meu din 93 care porneste LA PRIMA CHEIE indiferent de temperatura/benzina/etc.. Eu sincer m-am speriat ce am citit pe acest forum. Masina va fi condusa in principal de mine (la serviciu) dar din cand in cand si de mama (la piata), deci va fi folosita cam la doua drumuri pe zi si apoi eu voi face aprox. 3 drumuri CT- Buc. pe luna, deci masina va fi folosita intr-o oarecare masura. Ma gandesc ca dupa ce semnez de predare si o iau acasa daca intampin vreo problema va trebui sa o rezolv in garantie DAR ce am citit pe aici ca sant destui idioti in service si multora nu li s-au rezolvat problemele ... . Asa ca, nu stiu ce sa mai zic.
  2. Domnule VAXXI, daca v-am suparat cu ceva imi cer scuze. Eu NU am zis ca nu porneste DELOC (cititi mai atent, este putin mai sus). Si in legatura cu rezolvarea am sa va aduc la cunostinta faptul ca citest acest forum de azi de la ora 14:00 pana acum (cu o pauza de masa) si NU am citit nicmic in legatura cu rezolvarea nepornirii la prima cheie. Ca unii ai schimbat bujiile, ca altora li s-a parut ca merge mai bine cu benzina de la x benzinarie, etc.. Eu nu vreau sa cumpar o masina "OK", eu vreau o masina in perfecta stare de functionare. Spuneti-mi va rog dacaDaewoo este capabil sa ma satisfaca sau daca nu mai este cazul sa pierd timpul si nervii de geaba. Cu stima.
  3. Oameni buni, ma speriati RAU de tot !. Tocmai vroiam sa iau un SE AC dar daca nu imi porneste la prima cheie !. Ce fac, platesc leasing-ul atata amar de ani pentru o scovearga de masina ?????. Ajutati-ma sa iau o decizie. VA ROG !.
  4. VA MULTUMESC BAIETI ! Ca deja ma gandeam la diferite chestii. Si cam dupa cat timp apare un miros sesizabil in cazul cumpararii unei masini noi ?. Aprox..
  5. Mircea, nu am inteles ce vrei sa spui. Te rog lumineaza-ma. Adica aerul conditionat de pe Daewoo si Mercedes au un miros aparte ?. Pana acum am avut un Oltcit si nu am experienta in masini. Haide ca m-ai bagat la idei. Te rog ajuta-ma.
  6. Spuneti-mi si mie va rog cu ce se mananca acest Matiz si la ce sa ma uit / sa verific atunci cand ridic masinuta (peste putin timp). Scuzati ca intervin iar, mai am o idee pe creier de nu ma lasa in pace : am citit parca pe aici pe undeva, nu mai stiu sigur, ca cineva a avut un miros intepator de la aerul conditionat la Matiz si altcineva a zis ca asa este cam la toate. Va rog eu mult sa imi intelegeti nelinistea si sa imi spuneti ceva in legatura cu asta ca sa fiu mai linistit. Multzam frumos. Foloseste butonul "Modifica" si nu mai posta consecutiv!
 

×
×
  • Create New...