Jump to content

ala80

Membră
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About ala80

  • Rank
    Membra
  • Birthday 05/10/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    LXA
  1. Aduc stelele....:)

  2. Eu tocmai mi-am luat Debica Navigator. Abia astept sa le incalt. Multumesc Senna!
  3. Am vorbit cu un amic si am constat ca am probleme cu socul. De aici si consumul exagerat. Multumesc tuturor!
  4. As vrea eu alt motor. Consumul e facut intr-o saptamana in care chiar nu am prins aglomeratie. PLS HELP!
  5. Rectificare: 11,88. Senzational de mult! Incep sa cred ca am o problema la masina.
  6. ok, multumesc! va tin la curent.
  7. Eu si montatul... No way. Am retinut 50-70 ron, dar pt boxe si player ce buget sa-mi stabilesc? Nu vreau ceva ultra performant.
  8. Am vorbit cu tipul care mi-a pus alarma si mi-a spus ca-mi poate monta boxe pe polita din spate si un cd-player. Nu vreau sa profite de faptul ca nu ma pricep. Cam in ce buget ar trebui sa ma incadrez? Multumesc!
  9. Puteti sa-mi recomandati, va rog, un brand bun pentru cauciucuri de iarna? Trebuie sa-mi iau neaparat pana nu vine zapada.
  10. Am avut masina in service la Autonet si am fost profund dezamagita de ei. Pentru o lucrare de 3 maxim 4 zile m-au plimbat o saptamana si nici nu sunt multumita de ceea ce au facut. In plus, mi-au schimbat plasticul exterior (nu stiu cum sa-i spun altfel) de la geamurile din spate. Cand i-am spus tipului de acolo ca am obiectii in privinta lucrarii mi-a spus sa fac o reclamatie si sa-i dau in judecata.
  11. Multumesc! Asera am facut 2h pe distanta asta. Deja eram fericita cand puteam sa-i dau mai mult de viteza 1. Voi lua in calcul un reglaj la carburator.
  12. Mie mi-a luat in oras ultima data 9.5. Nu merg decat intre Piata Unirii si Piata Victoriei dus-intors, deci in aglomeratie, dar 9.5!! Ati mai intalnit asa consum?
  13. ala80

    Experiment Social

    se vor adapta si vor reactiona din instinct la noua viata....(asa ca noi la toate subiectele de pe forum). bun experiment pt forumisti. 26
  14. ala80

    Bancuri

    Un azil de batrani inchiriaza un autocar pentru o excursie. La putin timp de la plecare, soferul simte o bataie usoara pe umar si o bunicuta il intreaba daca vrea niste alune. Soferul accepta bucuros pumnul de alune pe care i-l ofera batrana. Dupa vreo 15 minute, batrana vine din nou cu un pumn de alune. Povestea se repeta inca de vreo cateva ori, dupa care soferul, nedumerit, o intreaba cand apare iar langa scaunul lui: - Mamaie, da' de ce nu mancati alunele, ca sunt scumpe, si aveti pensii mici... - Eee, da crezi ca mai avem dinti sa mancam noi alune? - Pai bine, si atunci de ce mai dati banii pe ele daca nu le puteti manca? - Eee, de fapt nici nu vrem alune, sugem doar ciocolata din jurul lor...
  15. e doar adormita. mai pun poze, dar nu stiu daca e ok cu photobucket. voi cum le postati?
 

×
×
  • Create New...