Jump to content

lauclaudiu

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About lauclaudiu

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Resita
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo
  • An
    2007
  1. Scuze. Deocamdata nu am timp de experimentari. Mici renovari la apartament. Cand termin, pe saptamana viitoare, o sa-mi dedic o zi testelor.
  2. Salut, Am decupat si eu plasticul de pe display, am gasit de cumparat un microcontact identic cu cel de la kilometri, am improvizat un buton si am gaurit geamul si folia. Am remontat si totul este OK. Am insa o problema. La mine nu exista senzorul de temperatura externa (din bara fata), s-au nu il gasesc??. Pe afisaj imi apar liniute ce palpaie. Senzorul de temperatura este de fapt un termistor de 2.2 K tip NTC. Daca stie careva unde se leaga in bord? Multumesc.
  3. Salut Daca se sting pe grupe de cate 3 inseamna ca sunt 8 grupe de led-uri in paralel cu cite 3 led-uri in serie. Inseamna ca pe un led, cu motorul oprit o sa ai 4 V, iar cu motorul pornit cca 4.75V ceea ce este cu mult peste cei 3.1 - 3.5 V accepati de led. Daca nu vrei sa ai probleme pune cate patru led-uri in serie si o sa ai 6 grupe de led-uri. De asemenea pe fiecare grupa de led-uri mai pune in serie o rezistenta de 100 ohmi, deci pe fiecare ramura o sa ai 4 led-uri si o rezistenta. Cele 6 ramuri le pui in paralel. Totul e sa ai grija la polaritatea led-urilor. Si s-ar putea sa gasesti si ceva led-uri arse care trebuie inlocuite. Bafta
  4. Am gasit pe net o schema ce face acest lucru doar ca e pentru logan si acolo comanda doar niste leduri. Daca la Chevy-urile noastre merge cu tensiune reglabila pe pinul 7 atunci sigur se poate adapta schema.
  5. Eu nu am climatronic, dar la ceas cand e diminuat e mai puternic ca la radio iar cand nu e diminuat intensitatile sunt aproximativ la fel.
  6. Salut din nou. Am revenit acasa dar azi nu mai am timp. O sa incerc maine cand ies de la servici sa ii aplic pe pinul 7 o tensiune reglabila sa vad ce se intampla. Poate merge. Daca da, atunci pot face un montaj cu fototranzistor care sa comande nivelul de tensiune pe acel pin functie de intensitatea luminii de afara.
  7. Multumesc pentru opinii. Deocamdata iau o pauza (plec in delegatie cateva zile). Apreciez in continuare orice sfat. Cand ma intorc o sa experimentez.
  8. La Aveo cred ca e mai complicat atasez niste scheme banuiesc ca la ele trebuie umblat 1. iluminat audio 2. CIRCUITUL DE ILUMINARE - CU COMANDA REGULATORULUI DE LUMINĂ 3.CIRCUITUL DE ILUMINARE - FĂRĂ COMANDA REGULATORULUI DE LUMINĂ
  9. Salut, Cand mergi cu luminile aprinse, intensitatea luminii la display-ul radioului scade. Pe timpul zilei mai ales cand e soare nu se mai vede nimic pe afisaj. Cunoaste cineva vreo schema cu fototranzistor (automata) sau potentiometru (manual) pentru reglarea intensitatii, schema care sa sunteze comanda venita de la blocul de lumini? Multumesc
 

×
×
  • Create New...