Jump to content

geooox76

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About geooox76

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    dewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    b34taw
  1. multumesc pentru sfaturi ! intre timp am rezolvato, am schimbat eu butucul (butuc sh 50 lei) programat cheie (am avut 4 chei si am avut norocul sa-mi citeasca cipul la 2 dintre ele) m-am dus la service (kingauto) unde un baiat cu capu TARE a reusit sa mi-o faca sa pornesca cu cipul de la cele 2 chei (cost 100 ron inclusiv spaga) multumesc pentru ajutor !!! tread closed !
  2. masina a fost de firma acum am cumparato eu, butucul de contact a fost schimbat si nu a a abvut decat o singura cheie ... intre timp (dupa vreo 5 ore de dat cu flezu si bormasina am reusit sa demeontez butucul vechi cu tot cu suport) mi-am montat butucul fara senzor si maine ma duc la un service cu mai multe chei (6 bucati cate am gasit) sa vedem poate face electricianu vreo scamatorie si o prosteste sa merga cu 1 din senzorii de la cele 6 chei sau poate il dezactiveaza ... ramane de vazut ce va [putea sa faca sau nu ! va tin la curent si multumesc pentru sustinere !
  3. n-am incercat sa sun si oricum masina avea 2 chei aia de usi si alta de contact, aia de usi o am, de contact nu am ! momentan am luat un butuc fara senzor care o sa ma apuc sa il montez si am sa incerc sa caut pe cineva sa imi dezactivexe imbilizatorul (am auzit ca exista aceasta varianta) daca stiti pe cineva (din bucuresti) care face asaceva datimi va rog nr lui de tel !
  4. mda, are imobilizator ... ma duc sa caut un butuc normal si apoi sa vad pe unde si cine imi poate dezactiva imobilizatorul
  5. mersi geta ! insa am incercat si drept urmare am rupt butucul, am scos partea electrica de contact am inmvartito dar tot nu porneste deoarece are acel senzor nenorocit care nu permite pornirea ! astept si alte idei, pareri, etc.
  6. salutare ! mi-am pierdut cheile de la matiz, la usi avem o cheie la cotact alta cheie, problema e cu contactul, cea de la usi am dublura la ea insa la cea de contact nu am, am incercat sa dau butucul de la contact jos (pentru a schimba combinatia elementilor de la butuc pentru a merge cu cheia de la usi) insa nu am reusit si nu stiu cum sa dau butucul de la contact jos poatea ma ajuta cioneva ! multumesc anticipat, las si un nr de tel sunatima sa datimi beep ca va sun eu ! 0765.614.941 sau 0724.810.845
  7. SDALUTARE OAMENI BUNI !!! am achizitionat un matiz ... 2007 problema ... trepidatiii adica smucituri fata spate si la viteze mici 20 30 60 kmh nu conteaza si nu mereu ! care ar fi problema dupa parerea voastra ?
 

×
×
  • Create New...